Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Figyelmeztetés

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi is megírtuk, hogy a köztévé képes volt úgy beszámolni az Eurovíziós Dalversenyről egy 3 percnél is hosszabb anyagban, hogy abban még csak meg sem említik a nyertest, ezzel szemben a cég megbízott igazgatójának kínos hebegését hosszú, már nekünk kínos másodperceken át…..
Figyelmeztetés 2014.05.15 16:39:39
@Leadfoot: Akkor áruld el kinek a pénzéből!
Figyelmeztetés 2014.05.15 17:40:05
@sixx: A stílus maga az ember!

Engem ugyan cseppet sem érdekel, de gondolom látható, hogy bizonytalan, alá nem támasztott állítás következménye.

Érdekes tőle nem kérdezted meg, honnan van az információja
2014.05.15. 13:50:38
@Bérgyilkos Bohóc: A comment blog nem állami pénzből működik.
Lionking keményen harcolt, hogy kiderítse, mit jelent a típusszám utáni /LE, de a Samsung márkaboltjában csak kiröhögték: A mosógépünk a 10 évéhez közelít, így azt találtuk ki, hogy épp ideje egy másik után nézni, nem várva meg a végső lélekkilehelést. Mosógépes…..
Varánusz A komcsik amnéziája 2014.01.25 15:29:12
Na, Feleim, azért nem volt, nincs és belátható időn belül nem is lesz lusztrációs törvény Magyarországon, mert a seggnyaló szekértolásra igény mindig van, a rendszerszolga komcsik meg ottsevótam memóriával bírnak. Ráadásul a szerencsétlen balfasz mintapéldánya azt is elhiszi,…..
Marx Károly után Zimándy Ignácot is elővették az antifasiszta keresztények! A fiatal kereszténydemokrataként elfogadhatatlannak tartják, hogy ma Magyarországon szobra lehet annak az ideológusnak, aki nyíltan antiszemita és rasszista nézeteket vallott - írja a hiradó.hu. Zimándy…..
Nemrég esett szó arról, hogy milyen módon válhat árulónkká a saját SIM-kártyánk. Mint azonban nemrég kiderült, bizonyos helyzetekben már SIM-re sincs ahhoz szükség, hogy nyomon tudjanak követni valakit telefonja segítségével. Az okostelefonok ugyanis önmagukban is olyan…..
Figyelmeztetés 2013.08.16 14:11:37
@Don Quixote de la Ferko: Ez egy tévhit.
Akkor is le tudnak hallgatni, ha az akku nincs a telefonban.

Az akku a lényeg, a rezgéseit pár száz méterről egy Sokol rádió méretű készülékkel be lehet fogni, a mágnes rezgései pedig a szöveg szerint változnak, amit a vevő készüléken hanggá visszaalakaítva mikrofonként használható egy darab akkumulátor, ami ha más nincs is, mindenképp kéznél lesz egy kocsi távirányítójában :P

Ezt szokták bebukni a nagyokos bűnözők, azt hiszik ha kipattintják az akkut, akkor hallhatatlanná válnak :D
Persze az újabb készülékekben és az iPHone-nál még ez a lehetőség sem játszik
Figyelmeztetés 2013.08.16 14:13:22
@Figyelmeztetés: mindezt egy magyar televíziós adásban, reggeli műsorban élőben mutatták be
Olvasónkat megfenyegették azért, mert meleg, majd a kiérkező rendőrök a fenyegető pártját fogták. 2013. augusztus 14-én hajnali három óra körül egy buliról sétáltunk hazafelé. Egyikünk betért a Baross utcai / Harminckettesek terei nemzeti dohányboltba. Ketten az utcán…..
Naiv ügyfél a legrosszabb lehetséges megoldást választotta, hiszen szinte kizárt, hogy valakit áruházi nemlopás miatt bíróságra citáljanak, főleg amíg megy a Homár. Az egyik Auchanból kifelé menet megvádolták, hogy átcímkézett egy 5000 forintos szandált 1000 forintra. Onnan…..
Figyelmeztetés 2013.03.25 16:25:36
@kujenga2002:

ÉS ÜDVÖZÖLJÜK A POSZTTOLÓT, SZEMÉLYESEN!
Slam úgy gondolta, hogy az Apple hivatalos online boltja garanciát jelent a garanciára. Ebben igaza is volt, cserébe az összes létező adminisztrációs hibát végigszenvedte, miközben a telefonjait cserélgette: Sokan abban a hitben vannak, hogy az eredeti Apple Online Store-ból…..
Tovább versenyezhet a Dal című showműsorban a Radics Gigi Eurovíziós Dalfesztiválra szánt nótája, az Úgy fáj. Ez volt az a dal, amikvel kapcsolatban korábban felmerült a gyanú: egy román énekesnő, Paula Seling Timpul című 2003-as slágeréről…..
Figyelmeztetés 2013.02.28 20:49:40
Evolúsön 14 évnyi indexelés 2013.02.01 01:38:31
Az ország egyik legolvasottabb hírportálja, az Index.hu, közel 14 éve fáradhatatlanul villogtatja irányjelzőit, és hajtja fel gőzerővel nap, mint nap a friss információkat. Az uralkodó webes trendeknek mindig készségesen alávetették magukat, igaz, a logó nem túl sokat változott…..
Gergő még épp időben érkezett édesanyjához, hogy megfékezze a túlzott számítógépjavítást. A 20 ezer forintos vírusírtás után további 40 ezres, enyhén túlárazott javításra beszélte volna rá a szakember a hozzá nem értő ügyfelet: Bizonyára mindenkinél felmerült…..
Orbán jobbnak látja, ha inkább nem mondja el, mit gondol erről a zárt kapus meccsről, nyilatkozza a sajtófőnöke, Havasi Bertalan. Mert gondolni azért gondol ám Orbán is, egyelőre nincs ő még annyira lepusztulva, hogy ne legyenek gondolatai, s mondjuk Eduardo Rosa Florest…..
Nem elég, hogy a sót káliummal "fertőzik" (persze ez nem igaz, a valóság kevésbé krimiszerű), újabban arról olvasni, hogy a sóban - az EU utasítására - méreg, valamiféle cianid (!) található: Számomra is csak pár hónapja derült ki mi a helyzet Magyarországon a sóval…..
Nos, elmúlt a tegnap, és az Androidosok továbbra is csak az állukat keresgélik. A Keynote-on a Google csapata nem húzta az időt, globális gondolatok helyett azonnal belecsaptak a lecsóba és az új Android-verzió ismertetésébe kezdtek. Nem volt véletlen a nagy sietség:…..
A főváros közismert építményeivel népszerűsíti magát egy külföldi pornóoldal – írta a Blikk. A szexfilmes vállalkozás reklámfilmjében felbukkan a Parlament, a Hősök tere, a Citadella és a Szabadság híd is. Többek között ezeken a helyszíneken vették fel a…..
  Tóth Gy. László mai, a Magyar Nemzetben megjelent publicisztikája az Emberibb Parkolásért Mozgalomnak is becsületére válna. A kerékpárosokban megannyi kétkerekű Antikrisztust látó szervezet sajtóközleményei által képviselt utálat köszön vissza Tóth Gy. Critical Mass,…..
addict Illat 18 éven felülieknek 2010.03.20 17:40:00
Mivel tavaly mi is beszámoltunk a megszületéséről, azóta talán mindenki hallott már a meglehetősen lényegretörő, Vulva fantázianevű illatszerről. Ennek lényege, hogy a gyártó és a reklámok ígérete szerint éppen azt tartalmazza, amit a neve ígér, vagyis egy üvegcsényi…..
Figyelmeztetés 2010.03.21 00:17:41
@Môžeš mi pomôct'?: A bejezése kimeríti önmagában a más cégek, más termékek becsmérlése, hitelrontása fogalmát, ennek megfelelően a jogi következményeket vállalja.
A versenytörvény (1923:v. tc. 13. §.) szerint a versenytárs üzletével, foglalkozásával kapcsolatban nem szabad olyasmit állítani, ami, ha nem is érinti közvetlenül az illetõ személy becsületét, általában az üzleti forgalomban elfoglalt pozícióját aláássa. Az 1933:xvii. tc. 20. §-a szerint a hírnévrontó vétséget követ el és 3 évig terjedhetõ fogházzal büntetendõ.