Regisztráció Blogot indítok
Adatok
latte

19 bejegyzést írt és 425 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog A három kép esete 2011.02.20 11:18:00
Én igazán nagyon szerettem volna írni valami értelmes posztot mára, de igazából tegnap Magyarország nagyjából összes csúcsborát végigkóstoltam, úgyhogy az agyam helyén vattacukor van. Málnás, például.De ezer szónál is többet mond egy grafikon, mondá ilyenkor a bölcs, és…..
  Tovább komponálja az űrt Brian Eno, az ambient atyja. A tavalyi év végén jött ki a 62 éves zeneguru immár huszonvalahányadik lemeze, a Small Craft On A Milk Sea. Nem övezte nagy felhajtás a megjelenést - persze, miért is lenne hírverésre szüksége a csend…..
Legutóbb 4 szenátusi versenyről írtam, amik erősen a republikánus győzelem irányába hajlanak. A mai cikkben további 4 versenyről lesz szó, ahol szintén ők az esélyesek, és a szenátusi többség biztosításához mindenképp hozniuk kell. A következő írásban lesz szó az igazán…..
A kongresszus mind két házában jelenleg a demokraták vannak többségben, ám úgy tűnik ez csak a következő kongresszus megalakulásáig fog tartani. A képviselőházban, ahol mind a 435 hely sorsáról döntenek, a demokrata többség vége majdnem teljesen bizonyosnak látszik,…..
Fotó: Sziget galéria  Most, hogy a barokkos progrock Muse-zal búcsúzik a 2010-es Sziget, induljunk el a fesztivál múltjának ősködéből pár nappal ezelőttig egy-egy videófelvétellel. Kíváncsi vagyok, kinek mik az ős-szigetes élményei, ki mire emlékszik - vagy nem emlékszik a…..
  A sótlan Hayek nem örül Keynes beguruló luxuslimuzinjának   A fenti jelenet egy zseniális közgazdász rapvideóban látható, amit alább nézhetnek meg olvasóink. Nézzük, melyik iskola hogyan oldaná meg az egész világunkat sújtó gazdasági válságot?   Az amerikai…..
A Jobbik kezdeményezi a koronás címert is ábrázoló nemzeti zászló újbóli használatát, továbbá az iskolákban kifüggesztené a 'Magyar Hiszekegyet'... Pörzse Sándor, a párt országgyűlési képviselője hétfőn, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: a nemzeti…..
Kettős Mérce Lebukott az LMP! 2010.07.26 07:59:00
  Ha nem vigyáztok: A világ jövendő urai!    Tegnap Schiffer András, egy MTI-nek adott interjúban - ahogyan a máskor alulinformált, de most különösen jól teljesítő Mandiner is megírta - bevallotta, hogy az LMP összefeküdni készül az MSZP-vel! Az LMP…..
A segélyekkel visszaélők, a társadalmat és a valódi rászorulókat megkárosítók ellen fellépni teljesen igazságos. (Fotó: Tésik Attila/delmagyar.hu) Hódmezővásárhely önkormányzata közzétett egy 150 nevet tartalmazó listát azokról, akik nem csak hogy éltek a közmunka…..
Egyet szögezzünk le: az IMF egyetlen legitim érdeke, ha már a rabszíjukon vagyunk, hogy a hitel-visszafizetés feltételeként a 3,8% hiánycélt számonkérje. Ahhoz, hogy ezt a kormány banksarccal, vagy az elsőszülött gyermekek szerveinek eladásából fedezi, semmi köze az IMF-nek.…..
Félidő Netroots meg a Tea Party 2010.07.20 11:51:01
Volt már szó a blogon arról, hogy a demokraták bázisa inkább a különböző kisebbségek képviselőiből tevődik össze. A liberálisok sok-sok single issue mozgalmat szeretnek, a feminstáktól az állatvédőkön át a békepárti csoportokig. Ezek a csoportok is szeretni szokták a…..
    Eredetileg arról akartam posztot írni, hogy milyen klassz szökőkutat fotóztam Újpesten a most épülő új főtéren. Elsőre olyan mintha a Szabadság téri interaktív vízjáték kisöccse lenne, de kiderült, hogy nem inter csak aktív: ott tör föl a víz, ahol akar, vagyis…..
latte 2010.07.15 12:13:42
@Roa: A gyerekek nyáron miért dolgoznának? Ha jól tudom tilos is.
Tyű, és? Még mielőtt elolvasnám a nyilvánvalóan az amerikai kormány által finanszírozott Rand Corporation 55 oldalas tanulmányát (PDF), mindenképpen érdemes leszögezni, ki nem szarja le, hányan szívnak? Nem az a lényeg, hogy ezért ne vigyen el a rendőr? Ha majd megunják, megint…..
Kettős Mérce Egyprájdrendszer 2010.07.10 08:00:00
Ő is akarja Bevallom, nekem elegem van a Budapest Pride-ból. Elegem van abból, hogy két-háromszáz embernek kell a tűző napon transzparensekkel grasszálnia ahhoz, hogy egyáltalán figyelmet kapjon ez az egész LMBT-szcéna. Elegem van abból, hogy értelmes érveket kellene felsorakoztatnom…..
„Régóta készülök a felügyelet vezetésére, és a személyekkel is egyeztettem már” – mondja a Figyelő legutóbbi számában közölt érdekes interjúban Szász Károly, a PSZÁF egykori és mostani elnöke. A hat év után visszatérő vezető azt is elmeséli, hogy 2008…..
Mandiner blog A hatalomrúl 2010.07.09 08:01:00
  Pontosan senki nem tudja mióta, az öregek is úgy emlékeznek, hogy Magyarországnak mindig is a fasiszta-náci veszélytől kellett tartania. Ettől a haladás, a Vörös Hadsereg és a Párt tudott ideig-óráig megvédeni minket. De ennek vége szakadt 1990-ben, azóta hánykódik e…..
Újabb recessziós hullám jöhet. Magyarország szinte minden fontos szempont alapján rosszul áll: kicsik vagyunk és nyitottak, magas államadóssággal és alacsony növekedési potenciállal. Egyre több elemző veti fel, hogy a globális gazdaság a válságból való kilábalás helyett egy…..
       Lehet kommentelni!..
latte 2010.07.09 10:25:25
A kulturális háború sokáig a republikánusok csodafegyvere volt, a most következő választás azonban fordulatot hozhat ezen a téren. Az amerikai választásokon ugyanis gyakoriak a különböző népszavazások is. A GOP ezzel szívesen élt is, a legismertebb példa talán Bush 2004-es…..
Félidő A latinó szavazat 2010.07.06 15:53:00
Nem írtam most megint vagy egy hétig, mentségem csak annyi, hogy nem volt netem. Most viszont már van úgyhogy írnék egy kicsit a latin szavazókról és az ő megnyerésükről. Amikor a demokrata párt a polgárjogi mozgalom mellé állt, elveszítette támogatóinak jelentős részét,…..
Kettős Mérce Buzifeszt falatkák 2010.07.06 08:00:00
 Vasárnap újra megnyitotta kapuit több helyszínen is az idei LMBT-fesztivál. A kezdés inkább vegyesnek, mint nyugodtnak nevezhető, immáron bekövetkezett az is, amire talán még én sem voltam felkészülve: a hétközi moziprogramok után vernek buzikat (illetve "buzinak…..