Regisztráció Blogot indítok
Adatok
masholnap

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember 24-én jelenik meg a Dream Theater új nagylemeze, a Dream Theater. A progresszív metálzenekar címkével ellátott csapat új albuma 68 perces lesz, ebből az utolsó dal lazán elfoglal majd 22-t, szóval az epikusságra biztosan nem lehet panasz. Rajongóknak nagy öröm lehet, hogy…..
masholnap 2013.09.17 11:33:20
@Gyingizik: értem a lelkesedést, mondjuk nekem tetszett azóta más albumuk is, de mi a büdös francér kell ismét ugyanazokat a dallamokat elővenni, amelyeket és spec. unásig hallgattam
A Nagykörút az egyik legkevésbé biciklisbarát útvonal a fővárosban, de a közbringa-rendszer jövő tavasszal esedékes bevezetése új helyzetet teremthet. A Bubi működési területének „kerékpározhatósága” a projekt EU-támogatásának is feltétele. Átalakításokra…..
masholnap 2013.09.03 19:07:53
@daito: utolsó bekezdésben ott a pont, és amíg ebben a szerencsétlen országban nem indul meg valami hozzáállásbeli-életszemléleti forradalom, sajnos csak a szarmaszatolás fog menni továbbra is
Roger Waters @ Puskás Ferenc Stadion, 2013.08.25. Ha valaki rajong az úgynevezett Igényes Zenéért, akkor szinte garantált, hogy a Pink Floyd az egyik kedvence. Fontos megemlíteni az Igényes Zene mellett, hogy ezek az emberek mesterei voltak a hangszereiknek, elképesztően átgondolták a…..
Még idén megjelenik a Quimby új nagylemeze, amiről, némileg meglepetésszerűen, itt az első dal Kivándorló Blues címmel. Ráadásul nem is csak magában az új szerzeményt mutatjuk be itt a Lángoló Gitárokon, hanem a hozzá tartozó klipet is, amit az a Vandad Kashefi…..
masholnap 2013.05.16 10:02:54
A Duna mellett húzódó budai kerékpáros fő csapásvonalon kezdték büntetni a kerékpárosokat. Az ok: letiltották a kerekpározást a Tímár utca HÉV-megálló felüljáróján. Ezen a gyalogos hídon lehetett átkelni a belváros és Óbuda között bringázóknak az Árpád fejedelem…..
masholnap 2013.05.05 11:24:47
@Reggie: lehet, hogy igazad van, de én nem vagyok ennyire derűlátó :) pláne, ha bele is döglenék, akkor pláne nagyon nem lennék az :D
masholnap 2013.05.05 14:11:36
@Reggie: azért ez is változhat, sőt, szerintem ez a hosszútávú irány. a baross u. józsef körút sarkán pl. kamera alapján szórják a csekkeket. ott megszüntettek egy jobbra kanyarodási lehetőséget, és akárhányszor arra járok, szinte mindig látok jobbra kanyarodó autóst (azt nem lehet tudni, hogy a hiperdugók elkerülése végett lett igy, vagy netán a gyalogosok védelmében, vagy esetleg mindkettőért). szóval nem a mai állapotokból indulnék ki kamera ügyben :) mire rendszám kerülne a bringákra, simán teli tudják kamerázni a várost. olcsóbb is, egyszerűbb is, mint rendőröket járőröztetni.
(a magam részéről mondjuk sokkal inkább tolnám a csekket annak, aki a kosztolányin a sárgában vagy a pirosra váltás után átmegy és beszorul középre. ez napi szintű torlódást okoz)

na de a lényeg: a bringásnak a testi épsége védelmében elég sokszor kell szabályt szegnie, mely szabálytalan manőver a körülmények figyelembe vételével mégis szabályosnak tekinthető, de ez nem feltétlenül jön le egy kamerás felvételből, igy hetente, havonta járhatnék a rendőrségre, biróságra, vagy befizethetném a nem csekély összeget, ha nincs kedvem szarakodni az igazam miatt.

persze érdemes lenne kiszűrni a sok öngyilkosjelölt bringást, de első körben jó lenne, ha meglenne a biztonságos feltétel a szabályosan közlekedni vágyó kerékpárosok számára
masholnap 2013.05.05 15:09:02
@Reggie: :D napi szinten lenne többször negativ mellékhatása :) pl. kerékpáros dugók :D:D:D:D

ez a város nem bringa-ready. ez van. és épp ezért egyelőre esélytelen a rendszám. nem azt mondom, hogy szerencsére, de jelenleg jobb igy. majd ha csipet ültetnek minden emberbe, akkor meg úgyis mindegy lesz :D

szivesen letakaritanám az utakról az élménybringásokat, de ugyanilyen szivesen letakaritanám a bringautakról az ott flangáló gyalogosokat, motorosokat, autósokat, turistabuszokat. a rendszámmal csökkenne az öngyilkosjelölt kétkerekű, de az utóbbi nem lenne kevesebb.
A Lángoló Gitárok olvasói már ismerhetik azt a történetet, ami a Queensryche szappanoperájáról szólt. Röviden: a metálzenekaron annyira elhatalmasodott az énekes Geoff Tate, hogy a többiek már egyáltalán nem jutottak mellette szóhoz, így egy verekedés után kirúgták a…..
masholnap 2013.03.27 16:01:34
Na most kiderül minden! Leginkább az, hogy van-e az új Muse-lemezen dubstep? Le is lőjük a poént: van. És nem is csak egy dalban. De minderről bárki meggyőződhet saját maga, ugyanis lejjebb tekerve ott a teljes The 2nd Law, ami Magyarországon exkluzívan csak itt a Lángoló Gitárokon…..
Ahogy azt már mi is megírtuk, a Red Hot Chili Peppers zenekarnak annyi új dala született a legutóbbi nagylemezének összerakásakor, hogy abból most simán tudnak indítani egy sokrészes kislemezsorozatot, amik mellesleg nem is CD-n, hanem vinylen jelennek meg. Az első páros itt is van,…..
masholnap 2012.08.14 17:23:10
Jövőre megy a Ferrarihoz is?Az hagyján, hogy a Formula-1 eddigi legfiatalabb világbajnokának, Sebastian Vettelnek a hétszeres vb-győztes Schumacher a példaképe, pályája, illetve világbajnoki pályafutása kezd kísértetiesen hasonlítani az öregéhez. A 2011-es világbajnokságból…..