Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vonnegut

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tudtuk, hat új adót indít az RTL Klub tulajdonosa, az IKO csoport, pedig tízet. Vadászok, celebfüggők és a magas iskolai végzettségű döntéshozók is megtalálják majd a nekik szóló tévécsatornát. Emellett indul az ország első éjjel-nappali teleshopcsatornája. Részletek…..
Tegye fel a kezét, aki csak a forma-1-es futam miatt felkelt vasárnap reggel hajnali hatkor! És félálomban, el-elbóbiskolva szorongatták a távvezérlőt, miközben a safety car után komótosan körözött a mezőny, vagy azért azt még hallották, amikor Palik László háromnegyed hét…..
Meg a tűzoltót. Meg rendőrautót. Normális esetben ha az autós szirénahangot hall, akkor körülnéz, hogy honnan jön. Ha útban van, akkor pedig lehúzódik, félreáll, hogy utat adhasson. Ki azért, mert kötelező, ki azért, mert szorult belé annyi empátia, hogy belegondoljon, az a…..
Vonnegut 2007.09.19 16:52:16
naveed, nem akarom megvédeni a Brüsszelben parasztkodő honfitársunkat , de én már jó ideje itt élek, hát nincs jó véleményem az itteni vezetési kultúráról.
Nagoyn-nagyon gyakran van az szirénázás esetén, mint otthon. Itt sem nagyon térnek ki. Egyszer, pont egy mentőautó próbált volna szirénázva haladni, félrálltunk, az előttünk álló balga belga meg az istennek se mozdult semerre. Szóltunk neki, álljon ki ő is, mert mentő jön. A kiállás azt jelentette konkrét esetben, hogy kicsit fel kell hajtani a kocsival a járdára. Az övénél sokkal értékesebb autók tulajdonosai megtették ezt, koccanások, karcolások nélkül. Bunkókám meg azt mondja, ő nem áll fel sehova, nem akarja megkarcolni az autóját. Hát a férjem fogott le, hogy ne menjek neki.

Andreasue kedves, gyere ki ide, beszélgess már el erről az itteni rendőrökkel. Vagy azokkal a bevándorlókkal, akiknek a randalírozásaihoz szoktak szirénázó autókkal sietni. Vagy otthon az öcsémmel, akit nem tudom meddig rugdostak volna még az utcán (a bringáját akarták elvenni), ha nem ér oda a szirénázó rendőrautó.
Te beszélsz kultúr Európáról, te aki öntelt faszparasztnak nevezi a kommentelőket?
Nagyon örülök neki, hogy a neked válaszolók nem süllyedtek le a szintedre a hozzászólásaik stílusával, már mindannyian keszonbetegek lennének. Kívánom neked, hogy ha valami inzultus ér az utcán vagy rosszul leszel, a rendőr-, és a mentőautó is érjen oda hozzád időben, aztán majd utána gondolkodj. Már ha bírsz és van mivel.
Váratlanul menesztette az Interaktívot és a Tv2-t is tulajdonló ProSiebenSat.1-csoport vezetése Sváby Andrást, aki eddig a Tv2 legnagyobb beszállítójaként műsorgyártással foglalkozó Interaktív ügyvezető igazgatója volt. "A ProSiebenSat.1 Media AG a mai napon bejelentette…..
Új MÁV blog KARÁM 2007.09.11 10:46:09
Tegeződünk, tegeződünk? A mai napon (09-11) történt meg a következő eset. Nem olyan régen sikerült vennünk egy házat Üllön ami azt eredményezte, hogy a napi közlekedést kocsival sajnos nem tudjuk megoldani a dugók miatt, ezért "kényszerültünk" a MÁV…..
Vonnegut 2007.09.12 13:56:20
Hibás teljesítés még hibásabbá fokozására nincs mentség, de ettől még mindig nem értem ezt a fajta kötözködést. Kedves Sári, miért nem válaszolsz inkább arra, amit párszor már kérdeztem, de választ még senkitől sem kaptam rá. Az mit old meg, min javít, ha pl. te faszagyerek módjára csak azért sem mutatod fel a bérletedet? Egyszerű kérdés, de válasz még nem jött rá.

Miért nem lehet felfogni, hogy itt van két szerződő fél, mindkettőnek vannak jogai és kötelességei, és az, hogy te "okos" módon az adjonisten-fogadjisten című mondással véled megoldani a történetet, sehova nem vezet, csak ront a helyzeten?

Nem az lenne a normális, hogy én mint utas, betartom a rám eső részt, és akkor persze joggal várom el, hogy a másik is ezt tegye (jelen esetben a MÁV). Aztán ha azt látom, hogy nem teszi, akkor lehet kiabálni, ütni a fejüket, eszközöket keresni, amivel rá lehet őket kényszeríteni a szerződés betartására. De ha én sem tartom be, akkor mit akarok?

Mik ezek az eszközök? Bevallom nem tudom, de szerintem pont az kellene, hogy azon gondolkodjunk itt is, és ne a mellünket verjük, hogy akkor aztán én sem tartok be semmit.
Azért cikiztem annyit HQ-s barátunkat is, mert neki pl. biztosan több lehetősége van cselekedni. Persze tudom kiabálni mindig könnyebb, de nem ér az kutyagumit sem, ha nincs mögötte semmi egyéb.
Nem mentegetem a MÁV-ot, minden itt felsorolt negatívum létezik sajnos, de akkor sem ez a megoldás.
comment:com A titok nyitja 2007.09.09 14:56:54
A comment:com titokügyi akciócsoportja megfejtette, hogy miért üvöltözik Palik László fábaszorult féreg módjára kéthetente, macskát, szomszédot és szunyókáló öregasszonyokat riogatva, kérem szépen azért, hogy ne aludjunk el a Forma-1-es versenyek alatt. Más oka nem lehet,…..
Záporoznak a nyaralós horrorsztorik. Tartsanak velünk, illetve Tamással, aki a Budavár Tours jóvoltából Máltán egy térdmagasságig penészes, fülledt, csotánylakta "apartmanban" lakott, ahol melegvíz sem volt. A hely neve Solar, úgyhogy aki jövőre visszakeresi ezt a…..
Egy olvasónk szerint a telefontartozások nem 5, hanem mindössze egy évig hajthatók be az ügyfeleken. Ezt a Homár túl szépnek tartja, hogy igaz legyen. Legfőképpen azért, mert még mindig érkeznek bejelentések több éve megszüntetett előfizetések után "maradt"…..