Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pebito

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszerű és nagyszerű! Gondolom az élelmes magyarok 2,5 literes kokával próbálkoznak majd...
Pebito 2010.06.01 22:44:37
Blogok. Azt, hogy a Blog.hu-nak nem feladata a pénztermelés, vagy csak áttételesen, az Index miatt. Szóval a Blog.hu továbbra is egy növekedésorientált startup, üzleti modell nélkül - következtettem, amint Blumit és Uj Pétert hallgattam arról beszélni, hogy a Twitter vagy a Tumblr…..
Pebito 2010.03.15 17:55:02
A Chat Roulette akkor vált közismertté, amikor előbb a New York Magazine írt a jelenségről, majd nem sokkal később a New York Times fedte fel a random videochat szájt fejlesztőjének kilétét (egy 17 éves moszkvai srácról van szó). És ugye amiről a New York Times ír, az hír lesz.…..
Először a hardver! Tanulva a tegnapi nap fejhallgató incidenséből (kiesik), ma a fülbenhallgató eszközre váltottam. Egy rövid bevezető videóban bemutatom a saját szettemet: Látszik, hogy ez még csak a második alkalom, mert nem készültem fel arra, hogy mi történik abban az…..
Sok szeretettel és hálával üdvözlünk mindenkit az Index életmód- (és életstílus) blogjának, a Futóblognak indulása alkalmából! (tada.wav)A blog célja, hogy bemutassuk, három teljességgel alkalmatlan médiamajom is képes arra, hogy erőt vegyen a mindennapos tehetetlenségén,…..
Subba Subba szív iWiW: Én 2007.09.28 15:11:00
Subba szív iWiW. A lakosság szolgálatában! Minőségi szórakozás hetente, klikk. - Én- Valakivel kitoltál, valaki kitolt veled- OLASZ ELVALT JOL SZITUALT OSZINTE VIDAM HIPERAKTIV- Jóska bá- Egyedül- Itthoni képek- Csak úgy- Beugrós egy filmben- Csajokat értékelek..
A Homár foszladozó emlékei szerint még nem találkozott pozitív márkaszervizes történettel, és természetesen most sem. Bali a sasadi Renault Baumgartnert illetve a Könyves Kálmán körúti Renault szervizben próbálkozott fékszereléssel illetve kulcsmásolással. Többet nem fog: Kb.…..
Pebito 2007.09.03 13:29:48
Családunkban már 4 féle Reanult márkájú autó is megfordult, rendre a következők:

1. Reanult 9 (még fater vette jó 15 évvel ezelőtt, jó vételnek tűnt, de aztán előjöttek a bajai, komplett motorblokkot kellett később kukázni hozzá, mert valami szar volt benne. A sebességváltó szétpergett. A vizet állandóan főzte, valami szmötyi is folyt a motorból (nem vagyok én sem szakértő bocsi). Egy ideig fater még magától meghekkelte, szal ment, de egy idő után már kiállhatatlan volt, hogy mindig baja van. Egy autót (ha 15 éves is) ne kelljen már mindig buzerálni, csinálják meg úgy, hogy menjen. Ő ven értem, és nem fordítva.
Ma egy Citroen Berlingoval jár, szerintem be fogja ezzel szívni előbb utóbb, de ez tetszett, meg úgymond a munkája miatt praktikus.

2. Renault Thalia. Kedves testvérem, ha már Renault volt a családban, legyen az ő első kocsija is az. Kiszakadt kézifék (így all-inkluzíve a kezébe maradt). "Szerencsére" városban belémentek, tört, cserélt:

3. Renault Megane 2-re. 2 év alatt beletett 100 ezer km-t, a kocsi meghalt, szerelővel megcsináltatta a motort, potom 100 ezerért, gyorsan túltett rajta. Aki megvette, hát őszintén sajnálom. Persze menet közben is voltak olyanok, hogy a hátsó ablakemelőben eltört valami kis műanyag szar, és szerencsére a gari még megvolt, szal ingyen kicserélték, de ha minden garin kívül történik, akkor 80 ezer. Felhúzhatatlan kocsiablakkal meg mégis gáz járni.

4. Sikerült fiatalon jogsit szereznem, hát a gyereknek jó lesz gyakorolni valami régi kocsi, ha összetöröm, v mittomén, megértem a szülőket, belementünk. Renaul 11. Ugyanaz, mint az R9 volt, fater tudta hekkelni ha baja volt, stb. Persze meg kell említenem, ez már 22 éves volt, szal a végét járta, de folyton beragadt a gázbovden, az ablakemelő tönkrement, a motor nyelte a benzint, volt úgy, hogy szlovákiából jöttem haza és a motorolaj boldogon csöpögött végig, a garázsban vettem észre a foltot (még jó hogy nem útközben adta meg magát).
A kocsit 180-ért vettük, és több mint 150 ezerbe került a javítgatása, papírok, minden hasonló. Azóta becseréltük egy vadi új Fábiára, ami kis autó, népautó, de bárhová elvisz, akkor és úgy működik ahogy én szeretném, eddig szerencsére baja nem volt (kopkop). Egy éves, tehát az idő múlásával előjönnek majd ennek a bajai is, de akinek régebb óta van ismeretségi körünkben, nem panaszkodtak rá, olcsó javítani. Szóval ha nem presztízsautó kell, akkor megteszi egy ilyen is.

Végezetül engedjétek meg, hogy figyelmeztessem azokat, akik esetleg Skodát vásárolnának a Miskolci Márkaképviseleten, hogy legyenek nagyon figyelmesek. Mi még a csereakció (parasztvakítás) programon belül váltottuk az R11-et Fábiára, és ugye a régi kocsit ellenőrizni kell, stb. Kaptunk egy telefont, hogy a Renault alvázszáma arra utal, hogy a kocsi lopott (kb '93 óta volt Magyar földön, hogy nem vették észre???) és ha nem fizetünk ki X ezer forintot (tízezres nagyságrendekben) akkor bizony az ügy a rendőrségre kerül. (a kocsi alvázszáma le volt csiszolva... vajon hol távolították el? Az eddigi szerelőműhelyekben ezt hogy nem lehetett észrevenni több mint 10 év alatt?) Szóval beijedtünk nem tagadom, hogy hát nem kéne rendőrsztori mégse. Én kis laikus bementem, vázolták mivan, hát mondom ok, akkor majd még otthon megdumáljuk szülőkkel is, mi a helyzet. Fater betelefonált, 1-2 létrefokkal magasabbról beszélt, huh már nem is volt rendőrségről szó se.

Szóval a fékdob meg hasonló eseteknek még örüljetek is, de amit velünk (meg még ki tudja kivel) csináltak az már undorító behúzás.

Ettől függetlenül az autó nagyon jól teljesít, és szeretjük.
Subba Ví ár dö vörld 2007.07.25 18:04:00
Olcsó dolog a nyolcvanas években turkálni, ráadásul a Sláger Rádió szellemi színvonalán mozog az ilyesmi, most mégis van három izé, amire szeretnénk felhívni a figyelmet.1. Van egy felhasználó a Youtube-on, aki a "Csóró vagyok" című dallal a kelleténél egy kicsit…..
Subba Adásszünet 2007.07.24 18:24:59
Ma nem voltunk képesek semmit sem kirakni a Subbára, mert nagyon súlyos egzisztenciális válságba estünk. Mi soha nem leszünk képések olyan tömör koszt tálalni, mint a juj.hu videója erről a Renátáról, aki azt mondja, megdugta Győzikét, bár a pontos sztorit nem sikerült…..
Pebito 2007.07.24 21:06:07
Nos, megtaláltam a beküldőnek az e-mailjét, és írtam neki.Úgyhogy most már tényleg vége! :)A videóban sajnos nem lehetett túl jól elolvasni pár szöveget, ezért mindenképpen ajánlom, hogy töltsétek le a képeket.Páran panaszkodtak, hogy nem kommentáltam a videóban. Ha jobban…..
Ezen a héten nem lesz iWiW-válogatás, elsősorban azért, mert olyan jó viccet úgysem tudnánk, mint maguk a népszerő böngészőgyilkos weboldal szerkesztői. Találd meg a hibát a képen, amely ma az összes felhasználót üdvözölte! ..
Pebito 2007.06.22 12:56:00
 Ha megkérhetlek benneteket, ne nevezze mindenki Stella-nak a képét ;)..
Nos, múltkor beszámoltam 590 forintos beruházásomról, most jutottam el oda, hogy felrakjam a gépemre.Van egy elég érdekes intrója az egésznek, tart vagy 2 percig és nem szól igazán semmiről, de egész tűrhetőek voltak az animációk.Mivel az intro után sem lettem okosabb (a dobozon…..
Nos akkor, beírom noteszkámba, hogy ezzel sem akarok életemben többet játszani.Azt még elmondanám, hogy egy órán át szarakodtam, míg végre átengedett a második pályára.Pedig MINDEN ellenfelet megöltem, ha kiléptem a pályáról megint ott voltam az első pálya közepén...…..