Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Füfke

53 bejegyzést írt és 159 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
THE LAST WEEK.....
  Hülye cím, mi? Nem az én érdemem, illetve csak részben, hiszen a Bogaras szülők néven tegnap este elindított, új, TV2-s sorozat eredetileg a Lice Mother, azaz Tetű Mami címre hallgatott, még amikor a hollandok megalkották, merthogy egy külföldi sorozat magyarításáról van szó. A licenszet…..
Tegnap este egymás ellen ment az RTL liszenszelt és a TV2 nyúlt műsora, A Fal és A Piramis egymásnak feszült végre, hogy eldőljön, kinek nagyobb a pöcse a kis magyar médiahomokozóban. Egy adás és egy este alapján marhaság lenne bármilyen következtetést is levonni, de az tény hogy az óriásplakátokon…..
Füfke 2018.02.07 07:40:22
@igazi hős: Egós vagyok, jó látni minél többször! ;)
Füfke 2018.02.07 07:44:35
@Innovált kutyák: Fiatalságom "sztárzenekar" Fun Factory-ja óta mindig elírom ezt a szót...valaki a demizsont, debizsonnak, karambolt, garambolnak....vagy az egyelőre szó használatát keveri az egyenlőrével...nekem ez jutott, természetesen "FAN" a helyes! Sose legyen nagyobb gond. Örülök, hogy vannak akik egyetértenek a bejegyzésemmel. ;)
Ez a poszt nem feltétlenül a Kairos tárhely bérbeadás tapasztalatáról fog szólni, hanem a legelső írásomhoz nyúlna vissza, ahol arról ecseteltem, hogy 2011-ben mennyire más világot éltünk, pedig mindössze csak 5 év telt el.Akkoriban nősültem meg, így hát a lagziszervezés és az azt követő mézeshetek…..
Muszáj blogbejegyzést írni, hiszen hiába van nyár, napfény, napsütés, azért egy-két ember gondoskodik róla, hogy beárnyékolja a Kairos hihetetlennek tűnő növekedési pályáját!A jó múltkor kiszámolós haverunk unta meg a banánt és zárolta a Kairos negatív szajkózását blogján, sőt mi több, már…..
Amikor elkezdtem a blogot írni tele voltam kérdőjelekkel, amikre folyamatosan kaptam/om meg tapasztalat útján a válaszokat. A 8 hónapos élményekről már lenne mit mesélni, csak épp nincs idő rá, mert minden szabadidőmet elviszi a Kairos körüli teendők. Club építés, tájékoztatás, megbeszélések, voltam…..
Amikor 6 hónappal ezelőtt megismertem a Kairos üzleti lehetőségét, a nálam régebben a rendszerben lévő tárhely bérbeadók azt mondták, amennyiben ajánlom másoknak is eltelik fél év és el fogom érni az első komoly szintet a karrierépítésben, pedig akkor még nem is ismertek csak sejtették, hogy egy…..
Hihetetlenül robog az idő, idestova 6 hónap telt el hogy megismertem egy nagyszerű passzív jövedelmet termelő online üzletet. Mit megismertem? Teljesen elalélok tőle... :)Egyre több ember vállalja fel, hogy Kairosozik, míg én már a kezdetektől bíztam a cégben és nem csalt a szimatom. Igen, anno…..
Mit is jelent azoknak ez a szám, akik Kairos tárhely bérbeadással foglalkoznak?Egy szóval jellemezve: Fellélegezhetnek.Kicsit bővebben kifejtve: A kaucióként befizetett összeg 146 nap után teljes egészében visszatermelődik (kaució+bérleti díj részlet), amennyiben napi 10 órát rendelkezésre…..
Érdekes felfogással bír az emberek többsége, más kárán akarnak tanulni, tapasztalni, talán még pénzt is keresni. Kell egy balek, aki bejárja vakon az új, de akadályokkal teli terepet és ha eltelik egy bizonyos idő, elkezdenek ők is rálépni arra a bizonyos ösvényre, amit az előre küldött ember a…..
Mi is a Kairos lényege?A cég egy új, titkosított adatbiztonsági technológiával jött ki 2014-ben a piacra. Lényege, hogy magánszemélyek számítógépeinek szabad tárhelyét veszi igénybe világméretű szerverének összeállítására, hogy ezeken a tárhelyeken tárolja nagyvállalati ügyfeleinek titkosított…..
A múltkori kiszamolo.hu blogoldalra reagálva (itt olvasható)  sok helyről visszakaptam, hogy senki sem cáfolja meg azokat a kérdéseket, amiket a szkeptikus urak feltesznek. Miért nem?Természetesen hiába mondtam, hogy olyan korrekt a blogíró, hogy csak az általa szimpatikusnak vélt írásokat hagyja…..
Mindenki, aki először hall a Kairos Technologies szolgáltatásairól, üzleti modelljéről kételkedik és kérdéseket tesz fel magának. Tegye nyugodtan, ez egy természetes védelmi reakció! Oly sokszor átvertek, becsaptak bennünket a magán- és üzleti életben, a politikában, hogy már lassan minden és…..
Ígértem, hogy nem hagyom szó nélkül a híres, nevezetes KISZAMOLO.HU oldal és blogíró górcső alá vételét! Már csak azért sem, mert KOS vagyok és minden olyan ütközetbe belemegyek, ami az igazságérzetemet zavarja! Igen zavarja, hogy egy noname ember valótlanságokat, csúnyább kifejezéssel élve…..
A Kairos Club közösségi oldal elindulása, valamint a céges Kairos Planet oldal megújulása után jöjjön a beígért rendezvényekről szóló bejegyzésem. Regisztrálásom után közvetlenül már alig vártam a november 22-ét, mivel Budapesten is bemutatkozott a Kairos vezetőségének egy része. Izgalommal…..
Kattanj rá oldalunkra! ITT! Legyen kereső családtag a számítógéped!Regisztrálj a Kairos Club csapatába és építsük együtt Magyarország legnagyobb tárhelybérbeadó közösségét!..
Igaz azt ígértem, hogy a következő blogbejegyzésem a Kairos rendezvényekről fog szólni, de közben a két hónapos próbaidőszakom eredményeként e-mailen jött az értesítés, hogy a 2015. december 20-án kérvényezett összeg átvezetésre került az e-payments netbank számlámra. Ez remek hír, mivel számtalan…..
Hol is kezdjem történetem. Talán arról kéne első körben beszélnem, hogy a blogírás mennyi új lehetőséget tár az ember elé. Hihetetlen, nem is gondolná az ember. Apám mindig cseszeget a túlzott internetezésem miatt, pedig a jövő, az információk itt lakoznak eme platformon és…..