Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kgb_hun

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az Erste megvette a Citibank lakossági üzletágát. Az ügyfelek átvátelével járó gigantikus munkára 3 napos teljes leállással készült a bank. A volt citisek erstés élete tegnap reggel kezdődött, a jelek szerint kisebb-nagyobb döccenőkkel. Reméljük, azért a végén mindenki boldog…..
Tamás és néhány utastársa busszal szeretett volna Szentendréről Budapestre jutni. Nem tűnik egy nagyívű tervnek, sőt különösebben kivitelezhetetlennek sem. De csak addig, amíg az ember meg nem próbálja! Egyáltalán nem tisztelt volánbusz menedzser team! Abban a reményben írok, hogy veszik a…..
A Telekom augusztus 18-án valakinek eladott egy S7 Edget meg egy VR szemüveget. Ez eddig tiszta sor: a T egy forgalmazó, az emberek meg vásárolnak dolgokat. A csavar az ügyben az, hogy ez a valaki nem István volt, mégis az ő számláján bukkant fel a tartozás. Nem csak ő kíváncsi arra, hogy hogyan…..
Percek óta azon töprengek, hogy hogyan készülhetett Kiskunmajsán a Jonathermál fürdő árlistája. Marika néni a pénztárban aggódott, hogy kinek adhat családi jegyet, a vezetőség meg azt találta legegyszerűbb megoldásnak, ha az Alkotmánnyal összhangban szórakoznak a fürdőgatyás népek? Vagy eleve…..
Olvasónk szerint a fuvarozáson túl extra bűvészmutatvánnyal kedveskedik utasainak egy taxis Pesten. Ő érthető módon, boldogabb lett volna csak az alapszolgáltatással. (Kedves kommentelők, mielőtt szédszednétek a posztert, hogy mért ült egy hétig a sztorin, szeretném jelezni,…..
kgb_hun 2014.11.25 10:53:09
@yaksi:
Ne érts félre, ha a taxis tényleg becsapott, akkor szerintem is börtönbe vele. És szurkolok, hogy elkapjátok!
De a taxi nem pénzváltó, saját érdekében senki ne ott váltson pénzt, ha van nála kisebb is.
Évek óta megy a termékbemutatós átverés, és oké, hogy néha kicsit változik a körítés, de azért csak volt már cikk erről a Blikkben is, hát hogy lehetséges az, hogy még mindig vannak akik bedőlnek neki! Szerintem mindenki beszélgessen el gyorsan a témáról a nagyival meg a…..
Extreme Digital üzletben 2x jártam életemben. Először nem voltak túl kedvesek, de gondoltam rossz nap, peches eladóválasztás. Másodszor nem voltak túl kedvesek, de ezt simán feledtette, hogy kiderült, a kínálatban szereplő 5-féle digitális képkeretből nincs kiállított darab,…..
WTF - kérdi levélírónk, és ennél pontosabban mi sem tudunk fogalmazni. Már mért ne járna jótállás akkor is, ha mondjuk az adminisztrátor alatt esik szét  a vadiúj szék? Ezzel nyilván maga a JYSK is egyetért, hiszen ezt írja a honlapján: A vásárlót az összes termék…..
Nagy találmány a Tesco éjjel-nappali nyitva tartása, hiszen hova menne az ember, ha rúzs, szalmakalap vagy  hulahoppkarika kell az éjszaka közepén? Az a kérdés, hogy megéri-e a műszaki cikkeket is ott venni késő este. Anikó tapasztalata szerint csak akkor, ha van a pénz mellé jó…..
Túrórudi két napja írta ezt a levelet, de talán még most is parkol, mert a rendszer az istennek se akarta bevenni a mágikus stop szócskát. Futott is szegény oszloptól a parkolótársasághoz, parkolótársaságtól a mobilszolgáltatóhoz, mobilszolgáltatótól a Nemzeti…..
A BKK reagált a bérletigazolvány létjogosultságát megkérdőjelező olvasónk felvetéseire. Egyelőre marad a hozott fényképes igazolvány. Aztán majd ha tartósan nem megy csődbe a BKV, és még BKK-ügyfélszolgálati pontok felhúzására is lesz pénz, akkor 2014 táján ott lesz majd…..
Játék! Aki tudja, mikor érdemes hívni az ELMŰ ügyfélszolgálatát, segítsen már naiv ügyfélnek, aki egy hét alatt sem érte el őket:Tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen trükkel lehet az ELMÜ ügyfélszolgálatát elérni, anélkül, hogy személyesen bemennék! A héten minden nap…..
Nyilván nem arra lett kitalálva az E.on mérőállásbejelentője, hogy 0-át jelentsenek le, de azért ilyet hibával visszadobni, legalábbis furcsa:Az eon-nál lassan fél éve nem tudom lejelenteni semmilyen automatikus (és ingyenes) módon a 0-ás mérőállást. Minden alkalommal, mikor…..
(Nem tudja, mi az a PPO-botrány meg tömeges lehúzás? Itt az első Index-cikk, itt az első Homár-poszt, itt meg a második, keddi információkkal, a harmadik itt olvasható, és végül a negyedik, Tömeges feljelentések a rendőrségen... címmel ide kattintva érhető el.) Friss hírek a…..
kgb_hun 2010.01.13 11:29:10
Sziasztok!

Készült egy gyors weboldal a károsultaknak:
ppo.egyebek.hu

És egy mail cím ahol a károsultak, segítők jelentkezését várjuk!
ppo.csalas@gmail.com

Ha lesz érdeklődés bővítjük az oldalt!
KGB
kgb_hun 2010.01.13 13:41:24
ppo.egyebek.hu/

Problémák a PPO.hu levonásával kapcsolatban:

-A bankkártya adatok a weblapjukon nem volt módosítható törölhető
-A szolgáltatást sem a weboldalon, sem telefonon nem lehet lemondani, csak emailben, amit később nem lehet bizonyítani (az email elveszhet)
-A pénzt egy olyan szolgáltatás fizetésére vonták le (előfizetési díj) ami nem azonos a felhasználó által engedélyezett tranzakció típusra (pl autópálya matrica)
-Az ügyfeleket csak a belső portálukon értesítették az oldal fizetőssé válásáról, holott email címekkel is rendelkeztek.
-Az ügyfeleket csak az utolsó pillanatban értesítették.
-A pénzt egy egész évre előre szedik be, és nem adják vissza, akkor sem ha ügyfél azt nem használja, a hátralévő időszakra sem.
-Nem küldtek számlát, nem volt lehetőség a számlázási adatok megadására a díj levonása előtt

KGB