Regisztráció Blogot indítok
Adatok
milkabögre

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tampi Elkészült a könyv! 2017.04.04 22:35:29
    "- Durva"          New York Years    " - Őrület"          Borsodi Hírmondó     " - Ezt mindenkinek olvasnia kellene"                             Dömösdi Eszter (777.hu)     " - Kézműves termék, és mint ilyen, csak jó lehet."                                   Kézdi Károly (Durva Idők)    …..
milkabögre 2021.09.08 18:00:54
Hol volt, hol nem volt, másfél évig kibírtuk Balin vírusfertőzés nélkül, pedig nem kimondottan kapkodtunk a védekezéssel. Jó, nem ettünk egy tányérból a balinézekkel, de más turisták és helyiek között azért forogtunk napi rendszerességgel, és időnként a "környékünkön" lettek betegek emberek. Mivel…..
milkabögre 2021.07.10 16:43:41
@chxxx: Fenntartom: dögunalom, a felelőtlenség netovábbja ráadásul, amit műveltetek (arra nem gondoltatok pl. arra nem gondoltatok, hogy nem véletlenül a PCR-tesztet fogadják el világszerte?... nem, nektek a 600 Ft-os is jó), inkább ne is írtad volna meg. Ráadásul még reklámozod is, hogy pozitívan sétálgattatok föl-alá, hát gratulálok. Arra jó az egész, hogy okuljunk: mit ne csináljunk józan ésszel.
Utazó Tódi Magyarország I. 2020.09.05 06:00:00
Bár már voltak jelei, év elején nem gondoltam volna, hogy egész nyárra egyetlen magyarországi utazást tudunk összehozni, ráadásul azt is milyen nehezen. Mialatt szorgalmasan látogattuk a vidéki Anglia látnivalóit, folyamatosan tervben volt egy hazaút, de valami mindig közbejött...
milkabögre 2020.09.07 22:40:04
@tpl: Nem az árazással van gond, hanem azzal, hogy el vagytok ájulva, mekkora adag, de azt elfelejtitek leírni, mennyibe is kerül. Nyilván jobban megéri neki eladni egy félkilós szeletet, nem kell vacakolni a kis adagokkal. Merthogy itt kis szeletet nem kapsz, ha kérsz, akkor sem, nyilatkozta a bácsi. Amúgy engem hidegen hagy ez a hely, pár éve jártam ott, azért az a kosz, ami akkor ott volt... A kaja meg tök hideg volt, és finoman szólva se olcsó. Kiváncsiságból mentünk oda, de kösz, engem nem vonz. Első és utolsó alkalom volt.
Tegnap este vacsi közben a baguette kemény vége letörte a jobb felső kettes fogam sarkát. Ez azért para, mert egyrészt nem túl esztétikus, másrészt hegyesen tört, ami megvághatja a számat, harmadrészt pedig még kb. 2 hét, mire hazamegyek, addig pedig a fogam simán elkezdhet tönkremenni...
A korai indulási tervemet keresztülhúzta este 11-re érkező lakótársam, miatta háromnegyed nyolckor léptem csak ki a szállásról...
Reggel 7:20-kor indulok, szendvicsgyártás és reggelizés után. A szálláson nincs kávé (még egy nyomorult automata sem), ezért el kell jutnom élve egy bárig...
Miután megérkeztem Santiago-ba, mindenképpen szerettem volna eljutni az óceánig. Gyalog már sajnos nem maradt rá időm, marad tehát számomra a "B" terv, azaz a motorizált közlekedés. Azt kell, hogy mondjam, hogy szerintem mindenképpen ki kell ide menni, mert fantasztikus a látvány és az…..
milkabögre 2017.09.04 21:01:35
Fizetem a TB-t, és az EU egyik tagállamába utazok. Ezért kiváltom az Uniós TB kártyát, biztos ami biztos, semmibe nem kerül és 3 évig érvényes! Ráadásképpen én eléggé biztonsági játékos vagyok, ezért sosem indulok külföldre biztosítás nélkül. Sokféle van belőlük sokféle áron, de melyiknek van…..
milkabögre 2017.09.03 19:31:49
@Online Távmunkás: Nem szabad erre építeni. 8 nap a hivatalos ügyintézés, ami nem mindig tartható. És erre rájön a postázás, ugye ajánlott, tértis küldemény... az se 2 nap...
Az 1944-ben alapított, a világ egyik legmegbízhatóbb hírügynökségének számító AFP 'Fake news' another weapon in Orban's illiberal Hungary azaz Orbán illiberális Magyarországának újabb fegyverei az álhírek címmel foglalta össze a kormányközeli sajtó körül zajló eseményeket. Már a leadben tesznek…..
A szégyenlősségről írtam már korábban, legutóbbi vendégem azonban minden szint felett kimaxolta ezt a fogalmat, legalábbis abban a mértékben, ahogyan én még sohasem találkoztam vele.Aleksandra, a százötvennyolcadik (26) litván vendégemet Vilniusból két éjszakát hosztoltam, 2014-ben csatlakozott a…..
Imádom a hamburgert és mindig élvezettel vetem magam a budapesti street food kínálatba. Hála Istennek és a versenynek a választékra igazán nincsen panaszom. Ami viszont nehéz: a legjobb, vagy a legjobbnak ítélt helyeket megtalálni.       Két dolog szembetűnő számomra a nagy budapesti…..
KreDieSZ Rakott kel - reform módra 2013.10.18 09:00:00
Az őszi idény egyik népszerű zöldsége a kelkáposzta. Tudom, sokaknak rossz emlékei vannak a menzás rakott kelről (igen, nekem is), de itthon el lehet készíteni ennek finomabb változatát is. Nálunk ez a recept vált be: Rakott kel - reform módra Hozzávalók: 20 dkg barna…..
Feelgood Inc. Meghalt Schoep 2013.07.22 22:27:44
A jó kutyáknak is el kell mennie egyszer... Biztos ti is láttátok ezt a képet. Ami pár nap alatt több tízezer lájkot és megosztást szerzett a Facebookon, amit telefonon és ímélen küldözgettek egymásnak az emberek, mert annyira megható volt. Egy képet egy férfiről, aki idős,…..
Miért nem lehet megoldani, hogy a külföldieket közvetlenül a magyar határ átlépése után minden vagyonuktól megkopasszunk? Akkor nem kellene például minimum angolul megtanulni ehhez. Persze vannak akik próbálkoznak... A Széchenyi fürdőben azonban még nem köszöntöttek be a 90-es…..
milkabögre 2013.01.23 16:46:46
@cirróka: Milyen szálloda van a Széchenyi mellett? Ja, az Állatkertre gondoltál? :D
Ma reggel a Morning Show nevű reggeli műsorban a barkóba játékban, egy székely úriember játszott a rádiós műsorvezetőkkel. Az egy dolog, hogy kipellengérezik a székely tájszólást, gondolkodát, cikizték az urat rendesen. Nem baj. Aki ide betelofál az számoljon ezzel. Az a…..
Húzzák az időmet, a sajátjukat, a többi betegét. Idegesek leszünk, nyűgösek, vagy beszólok én is vagy nem, mindenkinek kellemetlen utána. Miközben nem tudom meg, pontosan mi a bajom. Kedves Blog, Kedves Blog olvasók,   Nekem is van van néhány történetem, kis…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Ki gondolta volna hogy az évtized slágere a légterápia lesz? Naiv ügyfél édesanyját az ismert módszerrel meggyőzték, hogy rögtön 2 darab eszközt vásároljon, majd amikor a kiszállítás előtt visszamonta a rendelést, elmentek szabadságra. Naiv ügyfél kicsit ideges levelet írt a…..
Zoli két és fél évet töltött (munkával persze) luxushajón, egy szerződést a Disney-vel, hármat pedig a Carnival Cruise Line-nal kötött meg és töltött ki, így aztán igazán van rálátása erre az egészen különleges, mással nagyon össze nem hasonlítható…..
milkabögre 2012.08.14 14:59:12
milkabögre 2012.08.14 16:00:59
@lilly.alien: Köszi! Az elméletet tudom, a gyakorlat érdekelne. Egy ismerősöm mesélte, hogy egy idősebb indiai hölggyel volt egy szobában.
CouchSurfing A francia divat 2012.08.09 14:16:40
Tizennegyedik és tizenötödik vendégem egy testvérpár, Constance (21) és Philippine (25) volt Párizsból. Constance művészeti fotográfiát tanul egy amsterdami egyetemen, mellette egy boltban dolgozik eladóként. Philippine történelmet tanul másoddiplomás képzésen Párizsban,…..