Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EmpZoooli

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az évszázad üzlete, az új aranyláz, a jövő nagy lehetősége... ilyen címeket olvasni a médiában arról, hogy a Planetary Resources nevű cég bejelentette terveit arról, hogy aszteroidabányászatba fog a jövőben.   Az olvasó ír: ezt a posztot Cifka Miklóstól (Cifu78) kaptam,…..
EmpZoooli 2012.04.27 17:46:45
@McKinney: ez olyan mint amikor a teszkoban olcsóbban adják a dinnyét mint veszik, mégis megéri nekik...

pl hosszú hónapokig elektrolizálják(sic) a hidrogént napelemekkel nyert energiával, aztán valami feltankol belőle és elviszi
Egy nagyon ráérő júzer megszámolta a Trónok harca egy-egy epizódjára jutó csöcsök számát, és egy helyes kis infografikát is gründolt hozzá. ..
EmpZoooli 2012.04.26 13:58:01
ennek úgy lett volna értelme ha konkrét képkockákkal illusztrálják...

@Kisvesza:
asszem a 0 is páros, sőt az összes többi pozitív egész számmal is osztható
"Remember, the enemy’s gate is down."A gyerekek jelentik a jövőt. Ezt az egyszerű bölcsességet sosem értelmezték olyan drasztikusan, mint ebben az 1985-ös, elismerések és díjak armadáját begyűjtött, klasszikus sci-fiben. Itt ugyanis egyetlen kisfiún áll vagy bukik az egész…..
Ördöglakat Wang csempék 2010.12.29 17:38:00
A pentominók és a Penrose parketták kapcsolatáról szóló bejegyzésben szóba kerültek a Wang csempék (más elnevezéssel Wang parketták vagy dominók). Bár eredetileg nagyon komoly matematikai probléma elemzése során kezdtek foglalkozni velük, az alapötletük egészen játékos.…..
Kérem szépen, ezt is megértük: egy nappal, azaz nem egészen 24 órával az amerikai premier után, 2010 március 15-én az HBO Magyarországon is műsorra tűzi a The Pacific - A hős alakulat című minisorozat első részét. Olyan már volt, hogy példásan hamar ideért egy-egy sorozat új…..
EmpZoooli 2010.01.13 11:00:26
@capor_: HBO (meg a barátai) nyomja mindkét hangsávot, legalábbis nálunk T-Home-on biztos