Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nele

27 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Elkerülhetetlen, hogy a magyar politikai és társadalmi elit is újfajta beállítódással forduljon a nők felé. Az elmúlt évtized egyértelműen megmutatta, hogy azok az országok növekednek dinamikusan, amelyek a nők és férfiak képességeit is maximálisan…..
Pár hete a belvárosban mászkáltam, és a Múzeum körúton sétálgatva, arról időnként letérve azt vettem észre, hogy az egyik ház pincéjében ég a tűz. Belestem a térdmagasságban sorakozó apró vasrácsos ablakokon keresztül, és kiderült, hogy egy kovácsműhely van odalent,…..
komm*poszt Glossy ismét 2010.10.24 14:19:00
A Mag+ a svéd Bonnier médiavállalat tablettre fejlesztett magazinja. Az alábbi videóban a kiadvány fejlesztője beszél a koncepcióról és a magazin digitális jövőjéről. Mag+ from Bonnier on Vimeo. Mag+ live Mag+ live with Popular Science+ from Bonnier on Vimeo...
komm*poszt Kicsi-nagy-város 2010.08.30 10:02:00
Little Big Berlin from pilpop on Vimeo...
komm*poszt A glossy jövője 2010.08.09 20:39:00
A kifejezetten iPadre tervezett életstílus magazint, az Iconistot szemlélve egyértelműnek tűnik, hogy a print glossyk esztétikája és intuitív felhasználhatósága továbbél a digitális olvasókra tervezett magazinok formájában. Az Axel Springer nagyot álmodott - a kérdés, mikor…..
komm*poszt Alice új csodaországa 2010.05.08 12:56:00
Miközben a magyar könyvkiadók bénultan sápítoznak ("Irtózatosan megrettent ez a szép új világ, mert nem tudom, hol a helyem benne", Matyi Dezső, Alexandra), máshol már innovatív megoldásokkal mennek elébe a digitális könyvkiadás és kereskedelem kihívásainak. Úgy…..
Az elmúlt napokban számtalan embert hallgattam végig, és számtalan kommentet, cikket olvastam el a Nexus One vs. iPhone témában. Kiindulópontom az volt, hogy másfél év várakozás, hezitálás, latolgatás után végre döntésre fogok jutni, és megvásárolom az egyik telefont. Nem…..
komm*poszt A könyvkiadás jövője 2010.03.19 21:21:00
A "királynőt megölni nem kell"-koncepcióra épül, de azért még nagyon érdekes az alábbi videó (Dorling Kindersley Books, Khaki Films):   ..
komm*poszt Olvasás tegnap és ma 2010.03.12 19:54:00
Az elmúlt napok eseménye: az első e-book és remélhetőleg az utolsó mikrofilm az életemben. Előbbi kellemesebb, mint gondoltam, utóbbinál szemem kifolyt. Fotó: 96 dpi/Andreas Levers a Humboldt Egyetem Grimm Központjáról és a Meconomy címlapja. ..
komm*poszt Divercity 2010.03.07 21:17:00
       Miért fohászkodtak a pécsi muzulmán nők Szent Ignáchoz? Miért voltak jó viszonyban a kanizsai agák a pécsi jezsuitákkal? "Egy soknemzetiségű város tér(idő)képe" címet viseli a pécsi Janus Pannonius Múzeum új kiállítása,…..
komm*poszt 2010.02.24 20:21:00
... hálistennek itt már olvad. Ez a film azonban mindenért kiengesztel. "Nothing special, just looks pretty" :-)     Filming Myself in the Snow from Quarter Productions on Vimeo...
komm*poszt Aggravure 2010.02.19 20:19:00
A jovoto hívta fel a figyelmem Baptiste Debombourg munkájára. Ami távolról olasz manierizmusnak látszik, isteni és légies, közelről szemügyre véve földhözragadt, hétköznapi és agresszív formát ölt. Mint (spoiler) tűzőkapocs...
komm*poszt Facebook-tipológia 2010.02.19 20:06:00
Néhány illusztráció arról, hogy kik idegesítenek legjobban a Facebookon...
komm*poszt Magyar dizájn 2010.02.19 20:01:00
"Őket látjuk - fiatal magyar vizuális szakemberek" címmel publikált összeállítást a honi reménységekről a Kreatív. Láthatnánk őket többet is.A pdf-ért ejnye-bejnye. ..
komm*poszt Szerelem kalapács alatt 2010.02.11 00:08:00
Milyen típus Ön, kedves olvasó? Aki kis dobozkában gyűjti az emlékeit, selyemszalaggal átkötve a leveleket, gondosan megőrizve mozijegyet, karszalagot, kihullott tejfogat? Vagy aki a bérleti szerződés és a biztosítás között egyszer csak felfedezi egy régi-régi ex fényképét?…..
komm*poszt Szép és szimpla 2010.02.06 13:21:00
...ha meguntad a tájképeket a desktopodon:http://simpledesktops.com/browse/photos/ ..
...címmel közölt interjút a ZEIT német hetilap Jo Wedeniggel, a müncheni "webgerillas" alternatívreklám-ügynökség közösségi média-szakértőjével az Apple Tablet körüli felhajtás kapcsán.Wedenigg szerint az Apple kampányaira jellemző, hogy az átlagosnál kevesebb…..
komm*poszt Ahol szárnyal a munka 2009.12.30 22:37:15
Nem tudom, van-e valóságalapja annak a feltevésnek, amely szerint kicsi, alacsony belmagasságú helyiségekben jobban mennek a rutint igénylő, monoton munkák, ellenben a kreativitáshoz sok tér szükségeltetik. Emellett szól a loftok népszerűsége boldogabb nemzetek művészeinek…..
2009. Még mindig itt a válság, meghal Michael Jackson, egy háborút folytató politikus Nobel-békedíjat kap és Magyarország ismét kiesik a vb-selejtezőkön. Voltak azonban jó pillanatok is - legalábbis az interneten.... és kiderül, hogy a magyar valójában optimista nemzet, egy…..
Rengeteg tényezője van annak, mitől lesz egy könyv sikeres, melyik az, amit leveszünk a konyvesboltban a polcról. Nyilván egy magyarországi könyvkiadónak nincs arra kerete, hogy megfizesse a világ top 10 grafikusainak egyikét, hogy a könyv tartalmához, hangulatához illő, a…..
Látunk valami érdekeset és meglepőt útközben, amit nem tudunk hova tenni? Sem körülírnunk nem kell, sem várni az első pc-ig. Egy kattintás Androidos telefonunk kamerájával és a beazonosítás után jön is a válasz...valahogy így lehet elképzelni, milyen az, ha Google a szemét is…..
Az IDG News Service szerint a Taobao.com a webes értékesítés első két hetében összesen öt darab telefont adott el, 2 nyolc gigabájtos iPhone 3G-t és 3 darab 16 gigabájtos 3GS-t. Ha ez igaz, akkor ez még nagyobb lebőgés, mint a telefon China Unicomnál tapasztalt gyenge kezdése (5000…..
 Mindez már csak azért is érdekes, mert pc-ből meg egyre kevesebbet. Mindez a Needham elemzője, Charles Wolf szerint elsősorban az iPhone-nak köszönhető, ami – akárcsak elődje, az iPod – szélesebb tömegekkel ismerteti meg az Apple-márkanevet, akik az élmény…..