Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borisz

966 bejegyzést írt és 955 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most lendüljünk túl az adekvát, "hogy állunk a minekkel?"-kérdésen, és fókuszáljuk agyunk sugarát arra a tényre, hogy a közepesen ismeretlen HN Entertainment oldal infói szerint két, az Alien-univerzumban játszódó sorozat előkészítése folyik éppen...
Blogadó Kötelező hittanra fel! 2018.09.29 16:12:16
Nos, Hajnal Gabriella után nem nagyon gondoltam volna hogy van lejjebb. Hogy őszinte legyek, nem tudom mi volt a szobi Szent László gimnázium ebédjében, de Rétvárinak sikerült alulmúlnia, még a Klebelsberg Központ vezetőjének nyilatkozatait is. Egy kis emlékeztető:Hajnal Gabriella azt állította…..
borisz 2018.10.01 00:23:32
@Soha ne tegyel haver a fekete lora:
tessék, itt vannak a kommunistáid:
Orbán Viktor: KISZ titkár,+ a papa párttitkár
Kövér László: KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa
Varga Mihály: KISZ titkár,
Deutsch Tamás: KISZ titkár,
Pintér Sándor : MSZMP titkár,
Matolcsy György : MSZMP tag, III/II együttműködő,
Martonyi János : MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő,
Kerényi Imre : MSZMP alapszervezeti titkár,
Boross Péter : MSZMP tag,
Ligetvári Ferenc: MSZMP tag,
Pozsgay Imre MSZMP KB tag,
Szűrös Mátyás MSZMP KB tag
Stumpf István: MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök,
Járai Zsigmond : MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő,
Chikán Attila : MSZMP tag,
Csintalan Sándor MSZMP és MSZP tag
Schmitt Pál : MOB tag, a Los Angelesben rendezett olimpiai részvétel megfúrója és főkommunikátora, bukott köztársasági elnök,
Balogh Gyula : MSZMP tag,
Szita Károly : III/III együttműködő,
Mikola István - Hazafias Népfront,
Fónagy János : MSZMP tag,
Vonza András : MSZMP tag,
Szabadi Béla : MSZMP tag, munkásőr,
A Windows nagy tavaszi frissítése több újdonságot is tartalmaz. A frissítés egyik újdonsága a megjelenítésben próbál a felhasználók kedvében járni. A nagy felbontású kijelzőknél, nem minden software jelenik meg szemet gyönyörködtetően, a Windows ezeket megpróbálja feljavítani, vagy szebben mondva…..
borisz 2018.05.12 20:05:12
@desw: ide vele!
Mit tehetne az állam és mit nem azért, hogy több gyerek szülessen. Két lista. Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádióban azt monda: „Átfogó megállapodást akarok kötni a magyar nőkkel. Mondják el, mi pedig értsük meg, mit akarnak. A gyerekvállalás a legszemélyesebb, de a…..
borisz 2018.04.25 15:20:17
@Natalia1982: tényleg elképzelhetetlen örömforrás egy gyerek. nehéz elhinni, amíg nincs, de akkora boldogság, ami minden szart megér.
A rajongók által szételemzett előző előzetes után megjött az új trailer is az HBO egyik legjobban várt sorozatához. Benne az összes fontos karakter, Dolores (Evan Rachel Wood), Bernard (Jeffrey Wright), Maeve (Thandie Newton) és a Man In Black (Ed Harris), meg persze az új szereplők. Egy icipicit…..
Az HBO techsitcomjánal új évada tegnap este indult, és máris a főcímben relevánsak voltak, tessék csak jól figyelni a baloldali Facebook-logóra! :) Kritikánk hamarosan jön az évadnyitányról. ..
borisz 2018.03.26 11:55:22
borisz 2018.03.26 15:23:24
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): bááá, tényleg! ez esetben valóban ?dszebffk
  A politikai kampányok hamar megtanítják az embert arra, hogy a kampányok idején sem a pártok állításaiban, sem ígéreteiben nem érdemes igazán hinni, így ezt a példát követve én is gyorsan kiugrok a tegnap tett ígéretemből, és a visszalépések elemzése helyett egy aktuálisabb ügyet veszek elő (de…..
Egy olyan érdekes esetről szeretnék most írni Önöknek, amivel nemrégiben találkoztam egy ügyfelemmel kapcsolatban. Köztudottan - a szebb jövő reményében - sokan vándoroltak ki Magyarországról külföldre az elmúlt években. Néhányan azonban visszatértek Magyarországra, ügyfelem is közéjük tartozott.…..
borisz 2018.01.31 23:51:14
@Freelancer75: maximálva van 178ezer körüli összegben.
2018-ban azt mondani, hogy túl sok sorozat van, nevetséges közhely. A rövid távú előrejelzések alapján drasztikus csökkenésre nem kell számítani, ekkora zajban viszont kisebb csoda kell ahhoz, hogy valami olyan népszerűségre tudjon szert tenni, mint a Walking Dead vagy a Trónok harca. Mindkét…..
borisz 2018.01.13 20:27:00
@Mirkó királyfi: 3 marvel film árát teszik bele, szerinted nem vártak tőle anyagi sikert? a ráköltött pénz azt mutatja, h ez nem egy kis indie sorozat, aminél nem világsiker a cél...
borisz 2018.01.13 20:28:01
@borisz: mármint 'nem a világsiker a cél'
Aki a Budafok kocsiszín felé jár (ami a nevével ellentétben Albertfalván található) már hónapok óta, egy kívülről késznek tűnő modern vonalú épületet lát, ám egyelőre villamosok nélkül. És ez egy darabig még így is marad. Néhány hete ugyan megjelent az első villamos, hogy birtokba vegye az új…..
borisz 2017.12.03 15:07:10
@nemecsekerno_007: öööö, izé. közpénzből épültek rosszul ezek az épületek. ennek semmi köze ahhoz, hogy egy blogposzt jegyzője hogyan végzi a saját munkáját.
Ez eddig a Celeb vagyok legfontosabb revelációja (szamarat se szopott, hadd tegyem hozzá gyorsan). Kígyóval már volt, csak hogy megmaradjon valami a régi renoméból, de csak masszázs volt, nem besiklás. Az RTL persze pontosan tudta, mit vett Staller Icával, aki hetvenévesen, olyan fejjel, mint ami a…..
borisz 2017.12.02 21:11:05
@commentes nikk: mindig is tenya volt, de eddig inkább csak szakmán belül hívták így
Ferivel került be a döntőbe, a kiesett társaik szavazatai alapján viszont Iliász nyerte a húszmilliós fődíjat. A döntőben nem sms-szavazatok döntöttek, a nézők hálistennek nem szóltak bele a végeredménybe. Iliász a játékot nagyjából egyenletes teljesítményt nyújtva játszotta végig, és ugyan…..
borisz 2017.10.13 20:34:47
@berki imre: a holtak szigetét én úgy értelmeztem, mintha ismét két törzs lett volna. szerintem jó ötlet volt, a bennmaradtaknak is hozott egy csavart a végébe.
NemGogol A Lázár-terv 2017.10.07 10:08:59
„Elég szürreális események zajlanak a magyar belpolitikában.” (Lázár János) Tökéletes meglátás. A politika soha nem volt valami egzakt, pontosabban behatárolható képződmény. Az óriás ámbráscetek vándorlása sokkal könnyebben követhető, mint egy egész országnyi főemlős önfeledt és kiszámíthatatlan…..
borisz 2017.10.09 06:55:06
@dare: haha, ki emlékszik itt bármire is? a manyup lenyúlás meg a trafikmutyi is mintha meg sem történt volna. vagy az áfaemelés. vagy úgy általában a tehernövelő adócsökkentés. vagy a bürokrácianövelő csökkentés.
minek folytassam?
aranyhal memóriájú nép vagyunk.
borisz 2017.10.09 07:02:51
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: tök igazad van. mivel a soros-terv valójában nem más, mint a fidesz elterelő hadművelete a fontos belföldi problémákról (eü, oktatás, szegénység, borzadó úthálózat, rohadó közművek, stb), ezért valóban az ország legfontossabb érdeke a soros-terv leverése.

(a propagandára fogékony hozzád hasonló párt-rajongók annak is tapsikolnának, ha szart kellene majszolgatniuk, miközben a kedves vezető személyesen erőszakolja meg a szemük előtt a lányukat. nem tudom, h a kognitív disszonancia, a vallásos áhítat vagy a szimpla agresszív ostobaság hajt-e titeket, de nagyon parák vagytok.)
Emeletes házban laksz? Nincs lift? Ha eleged van abból, hogy a szűk lépcsőházban szerencsétlenkedj, miközben a biciklidet cipeled le és fel, akkor itt a megoldás. Egy bőröv kell csupán hozzá, meg némi kézügyesség:..
borisz 2017.09.19 16:52:25
A blog korábban is foglalkozott már a mecseki boszorkánnyal, de ma először bizonyosodhatunk meg arról, hogy ez a lény emberi húst fogyaszt...
Stephen King művei híresek arról, hogy legalább annyi jó adaptációt tudhatnak magukénak, mint amennyi kínosan gyengét. Sajnos utóbbiak közé vonul be majd A setét torony is, amely (The Man Who Laughs kollégám fogalmazásával élve) King magnum opusának számít, ehhez képest olyan adaptáció született…..
borisz 2017.08.03 10:52:33
@Ravasz Figyelmeztetés: "kisebbség" jaham. nézd már meg, hogy a földön ki a kisebbség: az ázsiaiakhoz képest mind azok vagyunk.
egyébként meg, ha jó színész, ráadásul az eredeti művet alkotó, (a filmben vétójoggal rendelkező) író is jónak találta, akkor neked mi a bajod? az ő alkotásuk, az ő döntéseik.
Varánusz Menj a picsába, Soros! 2017.07.27 10:00:11
Te, büdös lator, te! Nem unod még a Magyar Nép szívatását? Mert mi már kurvára unjuk a rohadt mesterkedésedet!!!! Milyen ember vagy te, he? Milyen Magyar vagy?! Ember és Magyar vagy te egyáltalán, vagy a rohadt sátán, aki szorgos népünkkel szórakozik lépten nyomon, mert nincs jobb dolga? -…..
borisz 2017.07.27 14:17:46
Úgy vagyok én a remake-kekkel, mint az MLSZ a magyar futball közvetítésével: nem szabad túlzásba vinni, mert elkapcsolási faktor lesz belőle. A jó remake viszont olyan, mint egy fasza Liverpool-meccs: évekig emlegeted párás szemmel, még akkor is, amikor éppen kiszívtatok a Stoke…..
A klasszikus és (nem röhög!) kultikus sorozat folytatása - mert az lesz, ez a trailerből nyilvánvaló - ebből az előzetesből kiindulva olyan lesz, amilyennek a sorozatnak lennie kellett volna. Látványos, izgalmas, van tét, vannak jól definiált gonoszok, cél, mitológia, amit csak…..
Lelepleztük David Guettát. A fejébe is beférkőztünk. Előttünk már nincs titka. Klikk a galériára, képalákban a Művész gondolatai...
Azt mondják, egy ártatlan kis piercinggel indul, aztán az embert könnyen elkapja a gépszíj, és jönnek a tetoválások is. Van aki a sebészeti beavatkozásoktól sem retten vissza, és különböző implantátumokat helyeztet el arcbőre alá...
borisz 2015.06.21 23:10:31
@fenrirr: tyű, komoly gondjaid vannak neked...
Most tízéves a Youtube, ezért aztán listáztak egy nagyot. Összeállították minden idők legnézettebb magyar Youtube-videóinak listáját. Meg csináltak olyat is, hogy mik voltak a legnézettebb zenei videók itthon, tekintet nélkül a nemzetiségre. Naszóval, tessék felkészülni,…..
Kicsit kellemetlenül éreztem magam a legutóbbi sajtóvetítésen, amikor két kollégával a beszélgetés a szuperhős-sorozatokra terelődött, leginkább azért, mert nem tudtam hozzászólni. A S.H.I.E.L.D.-nek a pilotját is alig szenvedtem végig, A zöld íjász egy ponton már annyira nem…..
borisz 2015.04.14 13:35:16
@danialves: a bosszúállókat csak láttad, nem? annyira nem nehéz rájönni, már, ha az ember direkt nem akar ellenállni...
Van az MTVA-nak egy új magazinműsora, a Rúzs és selyem. A címből már lehet sejteni, hogy nem olajcseréről lesz benne szó, hanem női dolgokról, főleg a divatról, ami dicséretes, sőt, a Nemzeti Hírtévé bemondóinak öltözködését elnézve, rá is fér a csatornára alaposan. A…..
borisz 2015.04.03 00:33:41
@keményen drogozó kisemberek: a szakmabeluséghez: NEM az a szakmabeli, akinek van róla papírja, hanem aki az adott szakmában dolgozik, tapasztalatai vannak benne. röviden: semmi köze egy papírnak ahhoz, hogy ki milyen szakember. simán lehet bárkinek bármilyen végzettsége, ha egy percet nem dolgozott benne nem fog szakérteni hoztá, és fordítva: ha sok évig műveli a gyakorlatban, bárki szakértő lesz papír nélkül.

más: az álkítólag bbc normákat követő, évi 80milliárd ft közpénzből működő médiavállalat szabványait ne keverd már össze egy sokkal lazább, piacról élő vállalkozás saját stílusával, mert összehasonlíthatatlan a kettő.