Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apácai

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a fél nap azzal telt el, hogy az MSZP megpróbálta azt a látszatot kelteni, hogy Botka László, testi épsége kockáztatásával, hősiesen megakadályozta a Fidesszel kötendő plakátmutyit, jobb, ha mindenki tudja: a párt miniszterelnök-jelöltje tisztában volt a paktummal, sőt, áldását is adta rá. Erre…..
Gileadban szívás nőnek lenni, ez fix. Ha termékeny van, akkor vérvörös ruhás, apácafityulás Szolgálólány leszel, és szülsz az arisztokráciának. Ha nem, akkor Márta leszel, egyfajta házvezetőnő, szürke zsákruhában takarítasz és főzöl, azaz töltöd be a női princípium többi részét, vagy meddő feleség…..
Zavarba ejtő interjú jelent meg a mai Népszavában. Fodor Gábor állt ki Botka László mellett. Eddig is tudtuk, hogy nagy a baj az MSZP önjelöltje és a liberális szót bitorló szélkakas körül, mindketten nehéz helyzetbe sodródtak, de ez a felajánlkozás már végképp kínos, és tovább mélyíti az MSZP és a…..
apácai 2017.04.04 11:31:01
Mindenki, érti, mindenki a Momentum mögött áll! Lelepleztük!   Fekete-Győr András, a Momentum elnöke épp a titkos támogatóitól veszi át az instrukciókat az Orbán-kormány és az ellenzék megdöntésére, akik között ott van Simicska, Orbán és Soros is, meg az egész ellenzék..
Nyugi, ráérek, azért élünk, hogy meghaljunk – mondom az asszisztensnőnek, aki együttérzőleg nyugtat, hogy még várni kell. Hát várok...
apácai 2017.03.20 18:58:22
@ISIS CIA projekt: A vizitdíj leszavazása politikai hasznot hozott Orbánnak, de súlyos kárt okozott a betegeknek. Most nem évi 6 ezer forintot fizethetnek. Már a gyógyszer költség is ennyivel magasabb havonta.
ez jellemezte az MSZP önjelölt miniszterelnök-jelöltjének szombati beszédét. Nem akarunk demokratikus szövetséget, hanem kizárólag baloldalit. Nem akarunk előválasztást, hanem én vagyok a király. Nem akarjuk leleplezni Orbán Viktor rendszerének üres ígéreteit, hanem megtoldjuk azokat saját üres…..
Nehéz már elhinni, hogy nem szándékosan Orbán kezére játszanak a szocialisták. Az MSZP egyszerűen semmiből nem tanul, pedig a közelmúlt párszor beleverte már az orrukat a saját hibáikba. Tegnap látott napvilágot a MoMa elnökségi tagjának levele, amelyben Kajdi József leírja:…..
apácai 2017.02.20 20:58:21
@Sexual Harassment Panda: Egyet értek.
Kétségbeejtő szellemi állapotban, belharcoktól terhelten várja a demokratikus ellenzék az alig 2 év múlva esedékes választásokat. Félidő van, ne áltassuk magunkat: mostanra lényegében eldőlt, hogy a lila reményekkel induló ellenzéki pártok közül melyik tudta megvetni a lábát a politikai placcon, és…..
A Város Mindenkié csoport nyílt levéllel fordult a Demokratikus Koalíció vezetőihez annak a holnapra kiírt XV. kerületi lakáskiürítésnek az ügyében, amelynek során az önkormányzat egy mély szegénységben élő gyermekes családot akar kialkoltatni egy önkormányzati bérlakásból. A kilakoltatást a párt…..
apácai 2016.04.21 15:49:38
@TamasGM: Talán nem ilyen egyszerű! Magyarországon mindenki másképpen értelmezi a szolidaritást. Legtöbbször akkor hivatkoznak rá, ha ők kerülnek bajba. Nem erre a családra gondolok, mert semmit nem tudok róluk, hanem úgy általánosságban. Tapasztalatból tudom.
A boncolási és a toxikológiai eredmény is azt igazolja,hogy a fiam szervezetébe se drog sem alkohol nem mutatható ki , ennek ellenére a fiamat úgy kezelték, mint egy drogost  és ez okozta halálát. Tisztelt Praxis!   A fiam Dóra Árpád  2015.04.24-én péntek  este elment a barátaival darts-ni,4 sört…..
apácai 2016.01.27 17:10:49
@qbr: Ez így van. És nem csak a labor vizsgálatok, de minden vizsgálat eredménye ott van. A számítógépes rendszer mindent megőriz. Sajnálom a szülőket, de a legrosszabb a vádaskodás, amit tehetnek.
apácai 2016.01.27 17:19:36
@Péczeli Feri Zsanna Zsani: A szülő semmi konkrétumot nem ír, amivel cáfolhat. A kórházba érkezés módja, az nem beírt, hanem az adat bázis választható opciója. Akit nem a házi orvos, vagy más intézmény küld, annál a "mentővel beutaló nélkül" opció választható. A többi adatot már személyhez kötik. A kórházba érkezési állapotot alaposan felmérik. Már onnan sejthető mennyire nem tud reálisan gondolkodni a szülő, nyilván a tragédia miatt, hogy azt írja, a nővér adott a fiúnak egy injekciót, pedig azt sem tudta, mi a baja. Azt az orvos írja elő, nem a nővér ad saját magától valamit.
apácai 2016.01.27 17:21:50
@Krisztike Daday: Nincs sok műhiba. És nem az orvosok szarnak a betegre, hanem a betegek szarnak arra, amit az orvos mond.
Népszerű hazugság terjed az interneten. Nem, ezúttal nem a chemtrailről vagy a rákot gyógyító barackmagról van szó, de hasonló kaliberű blődli borzolja a gondolkodó emberek kedélyeit. Fidesz-közeli hírportáloktól szélsőbaloldali blogokig sokan megosztották a „hírt”, hogy…..
apácai 2015.11.04 15:10:43
@Veram: Azokat a cégeket, amelyek nem állnak közel a kormányhoz, meg is büntetik.
apácai 2015.11.04 15:15:01
@Antalbaba: Ismertségi körömben pont fordítva van. A férj max. 8 órás munkát vállal, és nem hajlandó utazni miatta, míg a feleség megy hajnalban munkába, este ér haza, aztán jöhet a házimunka! Mert ezen a környéken a férfiak "nem értenek" az ilyesmihez, meg az anyjuk mindig megcsinálta! Kivétel azért van, de kevés.
apácai 2015.11.04 20:26:29
@para_noir: A cikk csinál áldozatot, úgy általában a férfiakból. Néhány hozzászóló pedig felmagasztalja a férfit, úgy általában, mint a családjáért güriző, aki nyilván ezért nagyobb bért érdemel. A hétköznap azonban más.
A TASZ jelenti Elszakítva 2015.05.03 18:44:24
Ismerjék meg a Budapest 12. kerületében lakó házaspár, Kriszta (35) és Tamás (38) élete történetét: váratlanul érte őket a tragikus fordulat. (A kép illusztráció) A házaspárnak két kisiskolás gyermeke van, Kriszta pedig most várja harmadik gyermeküket. Egy 12. kerületi…..
apácai 2015.05.05 15:13:40
@cupcake25: Szép-szép a felsorolása. De! Hány gyermeke van, ha már így témánál vagyunk? Talán egy se? Van ám az úgy, hogy nem lehet "kideríteni" miért beteges a gyerek. Régen azt mondták, majd kinövi. A védőnői szolgálat sajnos elsatnyult, tisztelet a kivételnek. A gyámügyről meg annyit, hogy a keresztfiamnak mikor meghalt az apja, saját hatáskörben gyámság alá vették. Oka nem volt. Nem éltek szegénységben. Az anya dolgozott, nem volt hitelük, saját házban laktak, a gyerek jól tanult, nem hiányzott az iskolából. Mégis havonta az anyukának számlákkal, blokkokkal kellett "lejelentkeznie", hogy a gyerekre költötte az árvasági ellátást. Minden nagyobb vásárlást engedélyeztetnie kellett, mint például a számítógép vásárlása, videó lejátszó vásárlása. Még az osztálykirándulást is ők hagyták jóvá. Én mondtam az anyjának, hogy tiltakozzon, de "figyelmeztették", hogy akkor feljelentik hivatalos eljárás akadályoztatása miatt. Ez itt Békés megyében van.
Már nemcsak a kuruc.info domainnevet bejegyző Varga Bélát körözik az amerikai hatóságok, hanem a feleségét, Pesti Juditot is, akinek a fejére 30 ezer dollár „díjat” tűztek ki. Pestit, akit korábban rövid időre őrizetbe is vettek, azzal vádolják, hogy csalt a munkanélküli…..
AKIK 1990 ELŐTT SZÜLETTEK, AZOKNAK KÖTELEZŐ VÉGIGOLVASNI – NAGYON IGAZ!!! (A közösségi oldalakon időnként felbukkanó, a "régen minden jobb volt" közhelyes nosztalgia-érvelésekkel teletűzdelt írás paródiája.) Mi még tudjuk, milyen az, hogy trágyás talicskával menni a…..
De kérdem én, emberrel ezt meg lehet tenni? Micsoda őrült fájdalommal járhatott ez, szegény anyukámnak? Kedves Ismerőseim, és kedves Ismeretlenek, akikhez eljut ez a néhány gondolatom! Nem szoktam saját életem gondjaival terhelni a közösséget, de most úgy érzem, meg kell osszak…..
apácai 2015.04.03 12:45:45
@Rotoxis: Gondolom arra, hogy ne ilyen mocskolódó oldalon "panaszoljon", hanem normálisan tegye meg a jogos panaszát! Vagy talán sántít a történet valahol? Én erre tudok gondolni.
Meglepő hírt adott ki ma a távirati iroda. Érdemes szó szerint idézni belőle:A háttérben tovább folynak azok az egyeztetések az MDF és az SZDSZ között, amelyek eredményeként több, a liberálisok által delegált jelölt is felkerülhet a Magyar Demokrata Fórum országgyűlési…..
apácai 2010.01.13 14:37:46
@bee-lah:
Kéretik továbbítani a saját képviselőnek. Én is szívesen venném, még az is elég volna, ha 1 millió összjövedelemig lenne. Persze keresőnként, feltételezve, hogy két keresős családról beszélünk. Ja, és az alkalmazotti kedvezményen felül.
apácai 2010.01.13 14:53:43
a-munkaado-lapja.cegnet.hu/2002/9/a-minimalber-adoterhenek-csokkentese
Ezen az oldalon minden le van írva az adójóváírásról.
Jó böngészést!
apácai 2010.01.13 14:55:40
@radala:
Pontosítás.
10 ezer/ gyerek. Szülők között megosztható.