Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tewwe

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állandó a vita, bemelegíteni álló helyzetben vagy elindulni? Mi a jobb a motornak és mi a jobb a környezetnek? És a pénztárcánknak? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
tewwe 2012.02.16 11:13:12
@Motordoktor: köszönöm válaszod.

Igen, kizárólag csak azért csinálom, hogy meleg legyen benne - feleslegesen én sem akarok szennyezni - viszont ha föl/megfázok, volt is rá példa, a főnökeimet nem érdekli, hogy ma óvtam-e a környezetet vagy nem.

Viszont, mivel az én gépem, mégiscsak érdekelt, hogy tudatosan kinyírom-e ezzel, vagy sem :)

Köszönöm még egyszer.
tewwe 2012.02.16 12:06:04
@Mmok: Köszönöm :) Még gyakran nyáron is előfordul, hogy elgondolkodom - odaadnám a légkondimat egy gyári ülésfűtésért :) Kaptam egyébként egyet régebben, de hihetetlen kényelmetlen volt (igaz, masszírozós is).
Igazán nem várunk sokat a MÁV-tól, de Gergő története a mi praxisunkban is kivételesen kegyetlen. Olvasónk online vett jegyet Nyíregyházára, de Budapest-Zugló vasútállomáson ugyanis a jegykiadó automata szét volt törve, a pénztáros pedig azt állította, ő nem tud online…..
Az emberiség történelmének valamennyi politikai vezetője (a kőkorszaki szakiktól a sumérokon és a honfoglaló őseinken keresztül az összes, jól ismert huszadik századi tömeggyilkosig) arról ábrándozott, hogy egyszer csak olyan tökéletes katonák (esetleg civil bérgyilkosok)…..
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
Örök besztof problémája a lakosságnak gépjárműve nyugalmi állapotban történő elhelyezése. Egylakónak például évek alatt sikerült belecsúsznia egy speciálisan elfajuló történetbe, ami egy ötezres parkolási bírsággal kezdődött és kisíján emigrációval végződött.…..
Egy tisztességes, jól nevelt nő (angolkisasszony) ugyebár mindig pontosan tudja, hogy éppen ki dugja meg hátulról, mert ha nem, akkor nincsenek mentő körülmények, úgymint sárban fetrengés, befogott száj, halálfélelem, vagy kavargó rendőrségi gyakorlók susogása. Bánó is…..