Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SZDSZPistike

0 bejegyzést írt és 288 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!   Most találtam rá erre az oldalra és szeretnék segítséget kérni, ha lehet, mert sajnos fél éve pokol az életem a munkahelyemen és már csak pár hetem van hátra itt, de szeretnék valamit tenni. Ez az első munkahelyem a diákmunkákat leszámítva, nemrég múltam 21…..
Cinikus, amikor azt mondja, nem tudja, miből kampányolt a pártja 2006-ban és 2010-ben – de akkor legyen kimondva, hogy Orbán Viktor is cinikus. Interjút készítettünk Gyurcsány Ferenccel, akit az MSZP-SZDSZ reneszánszáról, a progresszív adóról, a Laborc-Portik találkozókról és…..
SZDSZPistike 2014.02.28 13:59:54
Politikai meggyőződéstől függetlenül: Orbán produkciója az Aranylabda-gálán nettó katasztrofális volt. Nincs kedvünk feszegetni, hogy mi a búbánatot keresett Miniszterelnök Úr a színpadon, viszont a mutatott teljesítmény mellett már nem tudunk elmenni szó nélkül. Kínosabb…..
100 éve, 1914. január 17-én bocsátották vízre a legnagyobb magyar gyártású csatahajót. Ekkor még volt tengerünk és létezett az Osztrák-Magyar Monarchia, a boldog békeidők azonban nem sokkal ezután véget értek. A Szent István csatahajót az első világháborúban hadrendbe…..
SZDSZPistike 2014.01.17 15:17:57
@porthosz: ez olyan tipikus magyar hozzászólás :(
Péntek reggel akkora köd volt, hogy munkába jövet Óbudán a HÉV-ről nem láttam a Dunát (az nagyjából húsz-harminc méter), teljesen olyan volt minden, mint a Süni a ködben című 1975-ös, szuper szovjet animációs filmben, amiben Süni elindul teázni barátjához, a medvéhez egy…..
SZDSZPistike 2014.01.12 21:41:36
Gábor három hónapja nem tudja kicseréltetni a gyárilag hibás Galaxy Note 3 péklapátját. A csak hosszabb beszélgetéseknél jelentkező hibát 2 hónap után ugyan elismerték, aztán ki is javították, de neki már csak a csere jó: 2008-ban már fél évig rendszeres látogatói…..
Az ötvenes évek pin-up lányainak stílusában fotózza modelljeit Jaroslav Wieczorkiewicz. A fotóművész nem használ semmilyen varázslatot, egyszerűen csak tejjel locsolja le modelljeit, így készültek ezek a fantasztikus képek is. Azon persze rögtön az elején el lehet gondolkodni…..
Az IMF októberi Fiscal Monitor jelentését nem terveztem végignyálazni, a magyar médiában megjelent összefoglalókat bőven elégnek gondoltam. Egészen addig, amíg rá nem bukkantam arra a főcímre, amit most én is kölcsönvettem.  A legtöbb magyar kiadvány cikkének az…..
Bizarr egy téma jött velem szembe tumbleren tegnap: az egymillió forintos guminők weboldala. Bizony, a guminő már rég nem a sörszagú, izzadt és fingós poénokkal teli, amcsi jellegű legénybúcsúk vicces kelléke, hanem komoly iparág. Ennek a piacnak a csúcsán ül a Real Doll nevű…..
Azt ismeritek, amikor Egervári Sándor és Sylvester Stallone összecsapnak a nácikkal teletömött MTK-stadionban? Mert mi nem ismertük, úgyhogy nagyot néztünk. A futballokos Orbán Viktorral ellentétben sajnos be kell vallanunk: mind Zsigmond, mind Péterfy csak egyszerű futballhülye,…..
Épp pár hete elmélkedtünk itt az Androliben arról, hogy eljöhet az idő, amikor a nagy gyártók komolyan nekikezdenek ellehetetleníteni a custom ROM-okat gyártó fejlesztői közösséget, és olyan megoldásokkal állnak elő, amik kvázi lehetetlenné teszik a készülékek rootolását…..
SZDSZPistike 2013.10.13 18:45:05
SZDSZPistike 2013.10.13 18:49:19
@midnight coder: LG L9 az a szar kamerával szerelt koreai fos? Legalább olcsó volt?
A KARD Tiltsuk be a focit! 2013.10.11 23:40:52
Kicsit unortodox, de láttunk már mostanában ilyent. Szóval igen, a foci. Magyarországon be kéne tiltani a focit. Teljesen. A labda lábbal érintése üldözött, törvénytelen cselekedet kellene legyen. Ha ezt bevezetnénk, elég drasztikus szűrésnek számítana. Persze azok, akik ezt…..
Korábbi elemzésünkben részletesen írtunk arról, hogy a mindenkori Orbán-kormányok kiemelten fontos területnek tartották a labdarúgás helyzetének konszolidálását. Már az első Orbán-kormány idején átfogó terv készült a létesítmények rendbehozására, amely aztán csak…..
Gyurcsány Ferencet leköpték és megütötték, amikor a bíróságra igyekezett. Mintegy húsz tüntető közül emelkedett ki a tömegből (utóbb kiderült) Pál Márton, aki az éppen Hír televíziónak nyilatkozó ex-miniszterelnököt arcon köpte és megütötte. Ha már kulturált,…..
SZDSZPistike 2013.09.19 08:37:49
Úgy tűnik, a miniszterelnök minden téren kiszolgálja azokat, akikre úgy érzi, szüksége van a 2014-es választások megnyeréséhez, vagy a választási vereség utáni balhékhoz. Ez a feltételezés többször felvetődött már a stadionépítésekkel kapcsolatban. Sokan gondolják…..
Megkezdődött a Fidesz belső ellenségkeresése, eddig 5 áldozat van - elegánsabban fogalmazva: Orbán Viktor öt fideszes választókerületi elnököt fosztott meg pozíciójától rossz teljesítményük miatt. "(...) a kormánypárt értékeli a teljesítményeket, és…..
Megállapodott az MSZP és az E14-PM a választási együttműködésről. A lényeg közös jelölteket indítanak, koordinálják a kampányt is és maga a választás lesz az az előválasztás. Akinek a listája több szavazatot kap az adhatja a miniszterelnök-jelöltet. Tehát maguk a…..