Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hálás

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy rákos negyvenes Tüdész 2010.09.19 18:03:00
Hol is kezdjem? Vagyis hol folytassam? Talán ott, hogy a „tüdész” odaadta a biopszia eredményét és a zárójelentést, mely szerint: Diagnózis: C7800 A tüdő másodlagos rosszindulatú daganata Epikrizis: 2010.08.24. Multiplex pulmanolis Kerekárnyékok miatt…..
Ez most itt egy rendhagyó bejegyzés lesz, történt ugyanis, hogy levelet kaptam, idézem:Szia adenocarcinoma! Aratóné Éva üzent neked a blog.hu adatlapodon:  "Én 58 éves vagyok 9.-ére visznek Bp.-re műtétre kiveszik a gyomrom. Be vagyok rezelve, nem olvasni műtét előtti…..
Hálás 2010.07.19 08:44:18
@tomandrita: Kedves Rita!

Szóhoz sem jutok, döbbenet ami ebben az országban az egészségügyben zajlik.Nagyon könnyen lemondanak az emberi életről.Ha olvastad a blogot akkor tudod, hogy anyukám igaz eljutott a gyomorkivételig, de sajnos nem tudott felépülni és örökre itthagyott. Nagyon együtt érzek veled, én az utolsó másfél hónapban miután már anyukám nem jött ki a kórházból minden szabad percemet vele töltöttem, neked is ezt ajánlom, így egy kicsit könnyebb elviselni a hiányát, mert volt időm elköszönni tőle.
Szívesen segítek bármiben csak írjál

Üdv: Évi