Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SpockCooper

161 bejegyzést írt és 442 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Get Fit Mit együnk és mikor? 2015.03.22 17:05:33
A mai napig elég sokszor tapasztalom, hogy a legnagyobb probléma sokak számára a teljes fogalomzavar (a kedvencem: "ha a kenyeret megpirítom, kijön belőle a szénhidrát?") esetleg az információk hiánya azzal kapcsolatban, hogy mit és mikor együnk ha formásodni/fogyni szeretnénk. Mint…..
SpockCooper 2015.03.23 08:28:08
Országunk több, mint 60%-a túlsúlyos, minél jobban idősödünk, annál jobban hízunk, ami magával hozza a rengeteg fogyási kísérleteket. A legtöbben 2 hét alatt akarnak lefogyni és amikor hirtelen nagyon motiváltak lesznek, keresnek valami "jó" diétát, ami a legtöbb eredményt…..
- Hello. – Szia. – Mi újság? – Semmi különös. – Kérsz egy sört? – Az jól esne. Köszi. – Nincs mit. Érzed a komlót? – Aha. – Nem akarsz rágyújtani? – Most nem. – Biztos? – Aha. - Tényleg nem? – Tényleg. – Még egy sör? – Jöhet. Ha ilyen kurva unalmas,…..
SpockCooper 2014.06.22 18:17:49
Nemrég jelent meg A Hihetetlen Pókember különszáma a Kingpin kiadó gondozásában. A jeles esemény, hogy immár 25 éve olvashatjuk magyarul Peter „Pókfej” Parker kalandjait. Eme történelmi pillanat jegyében látott napvilágot ez a kiadvány amely tartalmazza a következő…..
SpockCooper 2014.06.10 11:28:04
Ezt a különszámot Harza Tamás fordította, vette a fáradságot, hogy a korábban, a Cs.P. 1-ben megjelent részt is újrafordította. Ha valaki érti a karaktert és a szövegkörnyezetet, az ő.
A Peter Parker Pókember az a kiadvány, amely a régi Csodálatos Pókemberben kimaradt számokat gyűjti össze, ezért is tartalmaz az utolsó oldal egy olyan borítót, ami az eredeti sorban elhelyezi a kiadványt pl. 42,5. szám.
A kifogásolt Amazing Fantasy 15. szám megjelenésének azért örültem annyira, mert én ismerem a jelentőségét. Póki első megjelenése egy megszűnés előtt álló címben volt, mert az akkori szerkesztők nem gondolták, hogy sikeres lesz. Szóval ez olyan, mintha a telkeden egy fát akarnál ültetni és véletlenül olajat találsz. A Rakéta Robihoz hasonló nevek számomra a nosztalgia miatt tetszenek. Szerintem a Kingpin céközönségének jó részét azok teszik ki, akik gyűjtötték a Semic által kiadott sorozatot. A Kingpin fb. oldalán van egy 2012 október 9-i poszt, amelyben megszavaztatja az embereket egy karakter nevének fordításáról. A régi semices fordítások kritikája mellé hozzá kell tenni, hogy akkor még nem volt internet, ami jelentős hátrányt jelent a ma dolgozó fordítókkal szemben. A pókmobillal foglalkozó sztori is nagyon tetszett, nem véletlenül, ugyanis Dan Slott írta. A cikk tárgyát képező különszám tudomásom szerint a hónap közepén jelenik meg.
sorozatajánló Elköltöztem! 2013.12.23 18:26:51
Kedves olvasóim!  Mivel a blog címével ellentétben, nem ajánlok sorozatokat, indítottam egy blogot, aminek jobban eltaláltam a címét: SpockCooper.blog.hu  ..
Hé spoilernácik, ehhez mit szóltok? Az Entertainment Weekly szerint 99 százalék, hogy Brian kutya már december 15-én visszatér a Family Guyba, és utána ott is marad. Íme a ráutaló jelek, amikből a szemfüles amerikai újságírók levonták a következtetést: ott van a neve a…..
Spockcooper Star Trek Online 2013.11.30 23:51:47
Star Trek Online A képre kattintva a játék oldalán találjátok magatokat. Ez egy ingyenes MMORPG játék, amely a Star Trek világában játszódik, a sorozatokat ismerőknek sok ismerős szereplővel és helyszínnel. A Trek rajongóknal elég csak annyit írni az ajánlóba, hogy…..
Szeretném néhány mondatban leírni, hogy miért volt nagy csalódás számomra a Szupercella.  A film történetével kezdem, hogy azoknak is érthető legyek, akik nem látták még. Stallone karaktere (a továbbiakban Stallone) egy börtönök biztonsági rendszerét tesztelő kvázi…..
X-Files My first high-concept series was the X-Files. Yes, it was before the age of internet started. As I remember, the biggest question was the nature of the relationship between the aliens and the inner circles of the government, represented by the smokig man. We never got a satisfactory answer…..
Sokat gondolkodtam mostanában azon a döntési mechanizmuson, amelyen akkor megyünk végig, ha kedvelt sorozatunk az első néhány jó évad után pocsék minőséget produkál.  Mitől függ az, hogy... ...feladjuk és  elkaszáljuk? ...elhatározzuk, hogy ha már addig…..
Rendhagyó online beszélgetés screenshotja járta be nemrég az internetet: a csevegés a Netflix, egy online videókölcsönző ügyfélszolgálatának egy munkatársa és egy a Parks and Recreation nevű amerikai sorozat egyik epizódjának megtekintésével bajlódó felhasználó között…..
Spockcooper államvizsga 2013.08.04 12:56:28
Ezt a posztot azért írom, hogy hasznos tanácsokkal szolgálhassak azon ismerőseimnek és a blogon keresztül ismeretleneknek is, akik a közeljövőben diplomáznak majd le. Jómagam ebben az évben, 2013-ban diplomáztam közgazdászként egy főiskolán. Nekünk tartottak egy felkészítő…..
Depeche Mode @ Puskás Ferenc Stadion, 2013.05.21. Magyarország annyira szereti a Depeche Mode-ot, hogy mostanra már garantált, hogy minden albumuk köré épített turnéhoz kapunk legalább egy budapesti koncertet is. Persze ezt is könnyű lefanyalogni azzal, hogy már megint túl kellett…..
Onlinemarketing blog Librishopline 2013.05.13 22:04:36
Még pénteki a hír, hogy a Libri és a Shopline egyesülni fog. Azóta próbálom emésztgetni, ugyanis számomra ennek a hírnek rengeteg érdekes olvasata van. Nem igazán tudom megmondani, mennyire egy folyamat eleje ez, vagy mennyire egyedülálló történet, de már önmagában az is…..
Jon Cryer és Ashton Kutcher aláírta a szerződését, a Warner vezetősége boldogan sóhajtott fel, a CBS meg bólintott és berendelt egy újabb évadot - nagyjából ez történt pénteken délután Hollywoodban, de hogy a Két pasi meg egy kicsi rajongói ne örülhessenek maradéktalanul, az…..
Álszentfazék A füstölgés oka 2013.04.26 14:08:57
Vajon miért lett ekkora botrány a trafikügy? Mert mindenki érti. Távol álljon tőlem, hogy elbagatellizáljam azoknak a kínját, keservét, hogy megkérdőjelezzem felháborodásuk jogosságát, akiknek sok éves munkája vész kárba, az egzisztenciájuk alapja rendül meg. Sajnálom őket…..
SpockCooper 2013.04.27 09:55:30
@Roan: Köszi a traffic driver és volume driver kifejezéseket. Államvizsgára készülök és ezek jól jönnek majd.
A The Hollywood Reporter lebegtette meg a hírt, miszerint elképzelhető, hogy a Dexter nyolcadik, egyben utolsó évada után a Showtime csak folytatná a franchise-t, mégpedig egy spinoffal, aminek Debra Morgan, Dexter iszonyú mocskos szájú húga lenne a főszereplője. David Nevins, a…..
  Tisztelt Hölgyeim és Uraim!   Felelős politikusnak mindig szem előtt kell tartania: mi szolgálja legjobban annak a közösségnek az érdekét, amelyet képvisel. Felelős politikus tehát éppen ezért soha nem cselekszik a nemzet érdeke ellen. A nemzeti érdek nem olyan, hogy…..
Egy elit haditengerészeti SEAL-mesterlövész emlékirataPár héttel azután, hogy boltokba került nálunk A bin Laden-akció, újabb kötet jelent meg az amerikai haditengerészet legismertebb különleges egységének belső világáról, ezúttal a Gabo Kiadó jóvoltából. A szerző ugyanannál a SEAL-alakulatnál…..
Magnus Pym egy vidéki kisvárosban ül, és élete történetét klimpírozza bele egy írógépbe, miközben mindenki őt keresi. Sok minden volt ő: félárva kisgyermek nagyapja házában, félénk kisiskolás egy vidéki iskolában, apja svindlijeihez segédkező kiskamasz, egyetemista…..