Regisztráció Blogot indítok
Adatok
x23

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Szombaton tartotta hivatalos kampánynyitóját az MSZP ugyanabban a Syma - a kapcsolat.hu-s meghívó szerint: Szima - Csarnokban, ahol annak idején Gyurcsány Ferenc bejelentette távozását. Az eseményen Nénikével egyetemben mi is ott voltunk. Eljött még Naményi kollega is,…..
Mondhatnám, hogy a politikai marketing új szintjeire lépet az MSZP kommeszt megyei 2-es számú EVK-jának jelöltje, hiszen egy tökös kampányban ez a cucc tényleg kitűnne bénaságával, de így… Azt hiszem kevesebb cikibb dolog van mint amikor valaki lát egy jó cuccot és…..
Ugye mindig ezt kérték számon a Fideszen. Hogy nem működnek együtt, csak gáncsoskodnak, keresztbetesznek a reformoknak... Gyurcsány most Szombathelyen, egy zártkörű rendezvényen elmondta, ők hogy képzelik el a következő, kisebbségben töltött 4 évet. Izgalmas lesz...  …..
A választások koreográfiájában általában a Fideszt szoktuk cikizni, amikor nem autentikus fotómodelleket használ a plakátjaihoz. 2002-ben egy francia kisfiú szerepelt a kampányban, 2006-ban pedig jól megfizetett modellek éltek rosszabbul, mint négy éve. Most az MSZP egy húzással…..
Milyen módon viszonyuljanak a Jobbikhoz a rádiók és a televíziók a médiatörvénynek a rasszista beszédet tiltó rendelkezéseiből kiindulva? Mikortól lehet azt mondani, hogy szócsövet nyújtanak a Jobbiknak? Mit tartanak követendő példának? Melyek azok a témák, amelyekkel…..
Nehéz dolog az aktivista élete. Nappal járja az utat a 30 centis friss, szűz hóban, éjjel meg szervezi a megyét, várost, falut, leltároz, adminisztrál, mindezt ingyen, a saját szabadsága terhére. Még blogolni sincs idő napok óta...Az ellenszél óriási:A FIDESZ kétmillió cetlit…..
  A Fidesz koalíciót fog kötni a Jobbikkal - rettegnek a szocialisták meg sokan mások, vagy inkább rettegtetnek a szocialisták sokakat annak ellenére, hogy a Fidesz is számtalanszor leszögezte, hogy ilyen nem lesz, mert a két program összeegyeztethetetlen. Meg Vona Gábor sem…..
„Felvetődik a kisgazdásodás kérdése, azonban az MDF nem az FKGP, Dávid Ibolya pedig nem Torgyán.” /Medgyasszay László, 2004/   Dávid Ibolya pártszerte rettegett demokratikus meggyőződése ismét lesújtott. Az újabb elnökségi rendteremtési hullámnak…..
A Google ma jelentette be saját telefonját, a Nexus One-t. A hardvert a HTC hozza. Íme a végleges technikai specifikáció pár fontosabb eleme:  800 x 480 pixeles, 3.7 colos kijelző Video: 720x480 px, 20 fps vagy magasabb 5 megapixeles kamera, led vaku HSDPA…..
Új kezdet! Indulhat a választás! 2009.12.19 15:29:00
 Blugunk végre elindult. Igyekszünk mindenkit nagyon pontosasan, és gyorsan tájékoztatni Magyarországot és persze Komlót leginkább érintő ügyekkel kapcsolatban. Ezen az oldalon kísérheti végig Polics József, a FIDESZ és a KDNP egyéni országgyűlési…..
  Egy ideje már nem nagyon van szíve az embernek az SZDSZ-t piszkálni, de most egyszerűen muszáj írni róluk. A Facebook nagyon poltrendi dolog (hisz a Zobama is azzal nyerte meg), érzi ezt az SZDSZ elnöke, Retkes Attila is, aki személyes profillal van fent a közösségi oldalon.…..
A magyar média ezidáig nem nagyon tudta/akarta tudomásul venni, hogy léteznek más kommunikációs csatornák is, mint saját webes felületei. Úgy tűnik, hogy a - hagyományosan - nem túl nagy érdeklődésre számot tartó EP-választások jelentik azt a médiaeseményt, amikor egy magyar…..
  Az Echo TV Híradója akadt rá Veresné Szabó Éva szocialista képviselő és exminiszter-feleség 2008-as kijelentéseire az MSZP parlamenti frakciójának Balközép című (majdnem) havilapjában:   „Az országunkban kialakult szociális segélyezési rendszer…..
8,7 milliárd eurót hívtunk le az IMF hitelkeretéből. 2010-ben meg kell kezdeni a törlesztést. 2010 utolsó negyedévében 170 milliárd forintot, 2011-ben 1150 milliárd forintot, 2012-ben 900 milliárd forint, 2013-ben 50 milliárd forintot kell(ene) visszafizetni az IMF-nek. De hogyan?…..
(Frissítés: elkészült az utazást szervező weblapunk, részletek a poszt alján!)Csütörtökön felvirrad a BKV sztrájk harmadik napja, harmadik napja fogunk fagyoskodni a megállókban, állni a dugóban, gyalogolni órákig a szmogban és nézünk majd mindenkire igen morcosan.Ez egy jó…..
Holnap kedd. Vagyis BKV-sztrájk. Még mindig nem tudom elhinni, hogy 24 (!!!) szakszervezet van a BKV-nál, és most, hétfőn 16:00 órakor senki meg nem tudja mondani, hogy melyik szakszervezet fog dolgozni és melyik sztrájkolni, fog-e közlekedni a HÉV vagy sztrájkol, fog-e közlekedni a…..