Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jet set

0 bejegyzést írt és 2163 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jó hír, hogy a Fidesz az elgyengülés jeleit mutatja. Héka, azt szoktuk meg, hogy erőt kell mutatni, tematizálni kell a közbeszédet, ehhez képest futnak az események után és csak a segglyukmédiájuk fröcsögése kelt néha figyelmet. Beindult a csendes kihátrálás a CEU-becsukásból, leszedik a…..
Hello kedves Olvasóm! Nyilván az egyre nagyobb súlyt képviselő kormányközeli médiából valószínűleg nem, vagy csak érintőlegesen értesülsz az eseményekről sőt, sokan -talán pont ezért- egyre kevesebb olyan tartalmat fogyasztanak, melyek a napi, belföldi aktualitásokról adnak hírt. Az embereket…..
jet set 2017.02.10 07:30:34
@ebella: Én is személyesen láttam. Az illegálisan árusító cigányok miatt voltak ott, senkit sem akadályoztak. De hergeljetek csak!
Amúgy mi értelme lenne egy helyen 2 órára akadályozni az aláírásgyűjtést?
Még nem tudni milyen eredménnyel zárul a Momentum Mozgalom Nolimpia elnevezésű kampány, de Orosz Anna a mozgalom elnökségi tagja ma reggel az ATV Start c. műsorában már bejelentette, hogy az aláírásgyűjtés után párttá alakulnak. Várható volt, hogy ha a Momentum csak Budapesten ekkora néptömegeket…..
Ekkortól kezdi vetíteni a Duna TV ugyanis a Munkaügyek spinoff sorozatát, a Tóth Jánost: az 52 részből álló, epizódonként 26 perces sorozatot hetente, csütörtök esténként 20.30-tól lehet majd nézni. A leírás szerint a korábban az M1, majd a Duna Televízió műsorán évek óta futó Munkaügyekből ismert…..
jet set 2017.02.08 18:11:16
@bovorac: És akkor Kormos Anettről mit mondanál?
Elöljáróban: most nyilván le leszek libsibolsizva, de a világ nem mindig olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik, vagy amilyennek láttatni akarják. Van egy olyan közkeletű tévedés, hogy a Fidesz hatalmas, Európában egyedülálló támogatottsággal bír Magyarországon, ebből következne egyesek szerint,…..
jet set 2017.02.08 11:19:05
@wmiki: +1
Rendkívül megosztott az ország a magyar olimpiai tervekkel kapcsolatban, mindent egybevetve már több, mint 110 ezer aláírás gyűlt össze a 2024-es olimpiai pályázat sorsáról tartandó budapesti népszavazás kiírásához. A FIDESZ és Orbán Viktor szerint  az olimpia össznemzeti…..
jet set 2017.02.07 09:55:40
@lobaszopiatej: A görögök nem az olimpia miatt mentek csődbe.
jet set 2017.02.07 09:56:11
@igazi hős: 2010 óta? 2010 előtt mi volt itt?
Egy éve lettem a Wizz Discount Club tagja és az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat szeretném megosztani az érdeklődőkkel. Úgy kezdődött, hogy arra kerestem az interneten, hogy van-e a Wizzairnek törzstagsági kártyája. Ekkor találtam rá az ERSTE Wizz hitelkártyájára, ami nagyon megtetszett és azóta…..
Most utoljára megemlékezünk az évfordulóról, amelynek milliók köszönhetik, hogy olcsón repülhetnek, még többen, hogy nem dob ki a közös pénzből az ablakon milliárdokat az állam. Ma öt éve állt le a Malév, azóta szárnyal a forgalom a reptéren, mára pedig soha nem látott útvonalbőség alakult…..
jet set 2017.02.05 09:14:12
@Francois77: Csak az olcsó jegyedhez +50ezret mi fizettük. Én nem szeretnék hozzájárulni az utazásodhoz, bocsi!
Üzemi nyereség, b+! A papír sokmindent elbír.
Egyszer már áradoztunk a Kanári-szigetek egyik kis mostoha tagjáról, most a szomszédjáról fogunk áradozni. Fuerteventura tavaly november óta érhető el fapadossal közvetlenül Budapestről és már a hozzá legközelebb fekvő, jóval kisebb Lanzarote is megjárható.  Lanzarote azoknak való igazán…..
jet set 2017.02.03 11:21:09
@vwxyz: És ettől függetlenül értelmes az az ár?
A Momentum Mozgalomnak lehet, hogy nem csak Szanyi kapitánnyal gyűlik meg a baja, hanem vitája támad Kálmán Olgával is. A Hír TV-hez átigazolt műsorvezető korábban még a budapesti olimpia mellett kampányolt. Érdekes lesz első interjúja a MoMo vezetőjével...
Méghozzá egy békítő realityt. A képernyőre több mint egyéves szünet után visszatérő Jakupcsek a Blikk szerint tavasszal "egy egyedülálló, érzelmekkel teli műsorral rukkol elő, amelyben emberi sorsokat és kapcsolatokat ismerhet meg a néző", a címe pedig Egymás szemében lesz. A koncepció szerint…..
A napokban kitört a szmogriadó, és a mai naptól a forgalmi villantásával ingyen lehet utazni a BKV BKK járatain is, ami üdvözlendő dolog. Mivel Budapest környékéről holnap Budapestre kell mennem, rendszer szabálykövető emberként (meg kényszerűségből is) a MÁV-BKK kombót kell…..
Ma még nem tudni, hogy ez 2018-ban lesz-e (bízunk benne, hogy igen), de Orbán és rendszere meg fog bukni. El fog jönni a pillanat, hogy szégyen lesz, hogy ott álltál mellette. Énekeltél neki, eladtad a lelked a pozícióért, pénzért, vagy csak félelemből, vagy mert simán hülye voltál és hittél…..
Az iskolában sok mindent megtanítanak az alatt a rengeteg év alatt, amíg az ember oda jár: megismerjük Ady Endre költészeti korszakait, áttanulmányozzuk Venezuela ásványkincseit, nézegetjük a zöld szemesostoros kilapított metszeti képét, olyan elszántsággal, mintha az életben egy cseppet is…..
Vagyok tehát. 6. rész 2017.01.21 00:23:36
… akkor is, ha nem ellenzed a budapesti olimpiát. Csalódott vagyok és értetlen. Úgy látom, nincs értelme a kommunikációnak. Szakmailag megalapozott, tényekkel alátámasztott kérdésekre ködös demagóg, szakmailag dilettáns válaszokat kapunk, nem is a feltett kérdésre. Tarlós István Elfogult…..
jet set 2017.01.22 10:17:08
@1ghost: Kurvára meg fogsz lepődni jövőre.
Nem lehet elég korán kezdeni az utazások szervezését, ezért, ahogy a korábbi években, idén is elkészítettük ehhez nagy európai segédletünket a munkaszüneti napokról.Nem mindegy, hogyan tudunk gazdálkodni szabadnapjainkkal: érdemes figyelembe venni, melyik országban mikor vannak olyan…..
    Ízi szájder öcsém! – mondaná Csoki bácsi, ha tudná mi az a cider. Neki meghagyjuk a jó öreg ’Ászokot, mi meg bontunk egy cidert, és kivételesen nem isszuk meg… A cidert gyömbérrel turbózni és a sertés szüzet ebben pácolni, majd hozzápakolni még pár mutatós zöldséget, és kész is az…..
Hogyha 80-100 ember halt volna meg mondjuk egy terrortámadásban, akkor valószínűleg már „nemzeti szükséghelyzet” lenne érvényben, a politikusok egymást taposva tartanának sajtótájékoztatókat és a TEK emberei fürtökben kommandóznának a zsúfoltabb köztereken. Azonban így,…..
Reflektor Olimpiát Budapestre? 2017.01.18 07:13:00
A rövid válasz az az, hogy kösz, de kösz nem. Isten ments tőle. Meg a magyarokat. A hosszabb, kifejtősebb válasz is a nemmel kezdődik. Nem, nem szabad Magyarországnak, pontosabban Budapestnek olimpiát rendeznie! Ennek - az öreg kántor és a déli harangszó elmaradása közötti összefüggéshez hasonlóan…..
Ősz, elmúlás, barát elvesztése, rokon gyászolása, fájdalom, kín - nagyjából erről szólt A Dal első válogatója, már ami a szövegeket vagy a nótákat felvezető interjúkat illeti, és persze ezek után nem lehetett azt várni a műsortól sem, hogy igazi mulatási legyen belőle. Pedig, és ezt a magyar…..
Legalábbis most, és ezen csak ő maga változtathat...
Bár a 2018-as országgyűlési választásokig közel másfél év hátra van, a nagyobb politikai pártok lassan megkezdik a felkészülést a parlamenti választásokra. Noha Orbán Viktor és a Fidesz 2018-as győzelme akár borítékolható is lenne, a magyar baloldal egy profi stratégiával garantáltan megnyerné a…..
Ha egy francia város gyönyörű városközpontját próbáljuk magunk elé képzelni, akkor jó eséllyel középkori házak, szűk utcák, időtlen idők óta működő pékségek és gótikus templomok jelennek meg képzeletünkben. Van azonban Normandiában egy máshogy gyönyörű város: Le Havre városát a II. világháborúban…..