Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shinichi

0 bejegyzést írt és 1553 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt lassan megszokja az ember, hogy különleges, egzotikus idiótának számít magyar létére szerte Európában. Azt is, hogy a külföldi ismerősök hol borzadnak hol poénkodnak hazai nagyjaink méltán híres cselekedetein. Elvégre ők a szocializmus ízű "reformjaikkal" és kacagtató…..
shinichi 2015.01.15 16:23:17
Varánusz R.I.P Charlie Hebdo! 2015.01.08 08:48:05
Tegnap este ezer kilométer után hazaértem, letettem seggem a fotelba, kinyitottam az internetet és rám ömlött ez. Az emberek, akiket tiszteltem a bátorságukért, a kiállásukért, humorukért halottak. "Nem félek a megtorlástól. Nincsen gyerekem, feleségem, hitelem, kocsim. Ez biztos…..
shinichi 2015.01.08 12:33:07
@jaegtoer: Akkor ha valaki legközelebb gúnyt űz a mikulásból, vagy a repülő spagettiszörnyből, akkor megölhetem? Vagy inkább:

"Liberty means responsibility, that is why most men dread it" (G.B. Shaw)

"Freedom is the right of all sentient beings" (Optimus Fővezér)

E két félmondatból többet lehet tanulni, mint a történelem összes szent könyvéből és prófétájától együttvéve.
shinichi 2015.01.08 13:00:38
@jaegtoer: "De tudod, mit? Öld meg a Mikulást."

Ma inkább ne versenyezzünk szövegszándékosfélreértésben.
shinichi 2015.01.08 13:41:52
@látjátok feleim szümtükkel: Nem tilos. Én meg azt utálom, aki a pókemberes pólóm miatt gúnyol ki.
Ő már tudja, hogy ennek a karriernek itt vége van. A túlélés esélye nélkül mégis kénytelen végigjátszani amit kiróttak rá, mert a ner nem ereszt, nem hagy megpattanni egy ócska lemondással. A hazugságcunami csak hömpölyög megállíthatatlanul, Vida meg bohócjelmezben…..
Nem kell ennyire irigynek lenni, se mutyit kiáltani rögtön Lázárt meg az ingatlanügyét látva. Szó nincs luxusról, mikor Kósa, Rogán budai ingatlanjaihoz képest a lakás egy garzon, Szijjártó kecójához képest meg max seprőtároló lehet. Ennyi meg csak jár egy…..
Ezekkel a medvékkel az a baj, hogy nem rendelkeznek ütemérzékkel. Csak néznek ki a nagy buta fejükből, brummognak maguk elé ostobán, és nem érzik mikor vannak a fontos pillanatok. Nem figyelik, hogy Vona Nyuszi éppen leküzdi magában a halkan még berzenkedő énjét, és leteszi a…..
Öreg oligarcha szívatóval indul, de ha felveszi a fordulatot és bepörög, ki tudja mi lesz a vége. Márpedig úgy néz ki, Nemzeti Lajosunk bepörgött, és az átdisznólkodott évtizedek után kerékkötője lenne a nernek. Rajta, pontosabban a kénye-kedvén múlna, hogy van aznap…..
Elbasztam. Nem kicsit, nagyon. Néztek rám várakozva, kérdőn az asztal körül ülő európai értelemben vett üzletemberek, mint borzongásra vágyó kamaszok szoktak egy egzotikusan undorító országból érkezett szomorú bohócra, és várták a mesét. - Mik a legfrissebb fejlemények…..
A korrupciós-diplomáciai botrány kellős közepén kitanáta' kormányunk mi lehet az az egyetlen dolog, amitől egyszerre kapna agyfaszt az összes külföldi korrupciókritikus és a hazai közvélemény is: A ne zavarj, épp lopok törvény után januártól jön a szabadabb lopást segítő…..
shinichi 2014.11.24 19:23:29
Ne feledjétek, holnap tüntetés: www.facebook.com/60kmanyup

Ha most nem bassza be valaki a Tisza Pista szobor letépett fejét a Nándorfehérvári terem ablakán azzal, hogy eddig, s ne tovább, akkor holnapután jöhet a hadikommunizmus.

Ja, egyébként a beígért egyéni nyugdíjszámla, na az mégsem lesz. Mert csak. Mert ezeknek kiszolgáltatott alattvalók kellenek, nem gondolkodó emberek. Legfőképp nem olyanok, akik hajlamosak elgondolkodni a jövőjükön.

Szóval holnap eldől, hogy hányan nem akarnak életük hátralevő részében minden május 1-én négyméteres hungarocel Putyin-fejet kísérgetni egy zilplatón, vörös krizantémmal integetve. Lévén ez Magyarország, illúzióim nincsenek. Erre számíthatunk, ha nem kapunk észbe időben:
tldr.444.hu/2014/11/24/lesz-egy-unio-ami-a-rezsicsokkentesrol-fog-szolni-es-mi-megsem-lehetunk-benne/
"Egy biztos nem szolgálhat nemzeti érdeket, csak közösségi érdekben tevékenykedhet" - mondta Navracsics Tibor, akiben még nemrég nemzetünk első számú Pótviktorát tisztelhettük. Hogy jutottunk el addig, hogy Tibusz megtagadja az Urat, meg az ő- "Azt várom, hogy a magyar biztos a…..
Varánusz Csá, Ferikém, csá! 2014.09.29 08:09:52
Azt terveztem írok valami frappánsat Falus visszaléptetéséről, de...Nem bírom abbahagyni a röhögést. Ez van. Ha jól meggondolom a tényt, hogy a három összefogó alakulat egy darab épkézláb főpolgármester jelöltet sem volt képes összehozni, nem is szükséges…..
shinichi 2014.09.29 10:06:23
@Fabius: nem értem mi a baj. Képesek voltak a váltásra. Ha nem tetszik, továbbra is lehet Tarlosra, vagy Schifferék akárkijére szavazni. Mindenki arra szavaz, ami neki tetszik.

Észrevetted már magadon, hogy európai gondolkodású politikai erő téged nem tud kielégíteni? Kár, hogy Falus eseteben nem írtam meg, pedig gondoltam, hogy meg kéne jövendölni, de most bepótolom. Fogadjunk, hogy a következő választásra kiállított következő ellenzéki jelölt sem lesz alkalmas szerinted? Sipinek kurvara igaza van. Bocs.

Ez most a magukat gondolkodónak képzelő (és nem annak gondoló - micsoda különbség!) emberek sokadik politikai felnőttségi tesztje. És sokadjára is meg fogunk bukni. Mert nem nem az alapján választunk politikust, hogy mit gondol az alkotmányról, a jogállamiságról, vagy a magántulajdon védelméről, hanem hogy mennyire röhejes a jelöltállítási performansz. Muhahah! Na ez a muhaaha!
shinichi 2014.09.29 11:51:09
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Így van, erre mondtam, hogy lehet szabadon választani. A te döntésed. Lehet még tovább büntetni a nyugdijmegtakarítasokat államosító Gyurcsányt, az alkotmánybíróságból bohócot csináló Bajnait, vagy a forintárfolyamot szétb@szó Bokrost büntetni.... Oh, wait.
shinichi 2014.09.29 13:13:53
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: az így szar, meg az úgy szar között világnyi különbség van. Tízmilliószor megbeszéltük, hogy az, hogy a nagyobb szar meddig marad, nem a kisebb szaron múlik, hanem, hogy melyiket választjuk.
A nagyobb szar mindazonáltal csak nem zavarja az átlag magyart annyira, hogy mást akarjon. Tényleg, meddig tart még megtanulni? Addig lesz itt a Fidesz, amíg nem választasz mást.
Egyébként, ha gyakran leírogatjuk, hogy a jogállamiság, a szabad iskolaválasztás, a felvilágosult, világi oktatás, a független biróság, a sajtószabadság rakás szar volt akkor is amikor még volt, akkor elérjük azt, hogy senki nem fog ezekért síkra szállni a politikai palettán, és akkor majd választhatunk a 14. Havi nyugdíj, meg az ingyen BKV bérlet, esetleg földosztás + 3,60-as kenyér politikai programja között.
Tehát az, hogy nem vagy hajlandó a kisebb szart választani, a politikusok számára azt jelenti, egymással versengő nagyobb számokra van igény. És lőn.
Miért van az az érzésem, hogy Mr. Pálgium anno kapott egy biankó ígéretet, ha méltóztatik eltakarodni a francba? Talán, mert az azóta sem doktorált Pál neve lépten nyomon fölmerül, mikor valami nem jelentős de szimbolikus, és nem mellesleg némi pénzzel is járó dolog kerül…..
"A Béla bácsi egy trükkös fiú,hiúnak hülye, hülyének hiú." (via)   Viharfelhők gyűlnek a szélsőjobboldal felett. Itt van megint ez a kampányizé idén már harmadszor, és menetrend szerint megérkezett vele az aktuális botrány is: KágéBéla is KGB kém, vagy csak a neje? Mit…..
shinichi 2014.09.24 11:15:26
@Fabius: Akkor megnyugodtam. Csak mert aggódom, hogy éhen ne maradjon a szentem..... :)
shinichi 2014.09.24 11:30:26
@Fabius: Tudom én, csak egy kicsit ugratom, érezze a törődést. Olyan cuki, amikor beleáll pont azokba a dolgokba, amibe kell...
PöttyösSeggű TündérGyuri egyre jobban belegabalyodik az Eiffel Palace vásárlás körüli anomáliába. Mai állás szerint az alku valahogy így zajlott: Gyuri: Mennyi? Eladók: 40 millió euró. Gyuri, - "nemközpénz" eredménytartalékba markolva vakon - : negyvenötmillió…..
shinichi 2014.09.20 19:12:40
@MACISAJT: Te észlény, ezzel meg is magyaráztad, hogy miert az államkasszát illeti a nyereség, hiszem az állja a veszteséget is. Egyébként a jegybank nyeresége, vagy vesztesége nem a bank tevékenységéből fakad, hanem abból, hogy jelentős devizatartalékokat kezel, aminek az értéke a forintárfolyammal változik.
A jegybank akkor akkor tud nyereséget elérni, ha a forint árfolyam romlik, es közben tartalékot csökkent. Ezen mi ünnepelni való van te agyhalott??
shinichi 2014.09.20 21:07:21
@Blogger Géza: Bvaahahahahahahahahaaaa!!! Te? Milliárdos ingatlan pro ... Micsoda? Egy közepesen jól sikerül homokvár közelébe nem engednélek, te szerencsétlen.
shinichi 2014.09.21 08:10:28
@Fеjesrob: "Nekünk van kétharmadunk. Annyit lopunk amennyit akarunk, ballibsiknek most kuss van."

Ezt mondjuk mi is, nyuszómuszó.
Jippiájé, kitártuk a keleti kaput és tízezrével özönlenek rajta keleti barátaink. Hogyhogy minek? Hogy közénk tartozónak papírozva magukat terjesszék jó hírünket Európa szerte, azért. Mert ezek egytől egyig rendes, dolgos emberek ám, akiknek csak sorsa nehéz, és a…..
shinichi 2014.09.18 10:32:52
@parti_giano: Örök érvényű, sorsfordító pillanatai a világnak, egész magyarságot formáló események. Egy vicc. Mit évszázados igazságnak, alapvetesnek szántak, szánalmas komédia lett pár év alatt még az ő szemükben is.
Így jár minden, szabadságra törő, illiberàlis történelemhamisító diktátor. Még saját életében megláthatja, amint ezredévesnek vizionált birodalma porrá omlik szét a történelem szemétdombján, miként disznoszar a napon.
El kellett menni és meg kellett tenni. Amit muszáj azt muszáj akkor is, ha az ember a nerben államtitkár, és - elvileg - csak a Nemzeti Mindenható a főnöke.  Nemzeti együttműködőink között egy sima bocsesznak sincs túl nagy hagyománya, canossát járni meg végképp nem szoktak.…..
shinichi 2014.09.16 09:12:05
@V-PORT: +++++++1
shinichi 2014.09.16 10:46:49
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Na ez a kemény, nem a Tarzan tenyere. Egyébiránt, azon túl, hogy szakmailag és etikailag egy teljesen alkalmatlan maffia banda viszi jelenleg hazánk ügyeit, van ennek az egésznek egy messzeb ható, elvi vonzata is.

Tudniillik mindez "be is állítja", minősíti azt a víziót, amit a nemzeti-kommunista rezsim sulykol nekünk, miszerint a varázslatos, virágzó, illiberàlis kelethez csatlakozva majd eljutunk a kánaánba, a rothadó, hanyatló nyugat irigykedése kozepette.
Szóval akkor ez a sok jóember miert akar ilyen kockázatos, és anyagilag igen megterhelő módon egy rothadó világba eljutni?? Miert mindig keleti oldalról próbáltak meg átmászni a berlini falat??? Miért Kubából eveznek traktorbelsőn és félbevágott olajos hordón Florida felé, és miert nem fordítva? Mikor ébredünk már ebből mérhetetlen ostoba, és káros rémálomból? Mikor fog végre közügyektől való örökös eltiltással járni, ha valaki Norvégiát és Brüsszelt teszi ellenségünké, és Türkmenisztánt baráttá?
Humoros gyerek ez a Barózó Józsi, és nem felejt. Elnökségének meghatározó momentumai lehettek az Orbánnal megszerzett tapasztalatok, így nem hagyhatta ki, hogy utolsó közös hivatalos aktusuk alatt ne törölje bele cipőjéről a kutyaszart, mintha humorbonbonba lépett volna…..
shinichi 2014.09.12 14:58:41
@vitéž munkášőr: még nem, de a KGBéla-féle trollbrigád jobban teszi, ha inkább dollárban kéri a fizetését.
www.xe.com/currencycharts/?from=USD&to=RUB&view=1M
shinichi 2014.09.12 15:07:45
@parti_giano: Ááááááá... A banya fején a manga (hentai???) -séró mióta nemzeti, és hagyományos, és katolicisztikus, stb? :))))
Nyílt sisakos ütközetig jutott az Orbán - Simicska háború. Talán köszönhető ez annak, hogy a sajtó minden szereplője foglalkozott már a dologgal, Kocsis Máté is elismerte  ha nem is a belháború, de a konfliktus tényét, nem szükséges úgy tenni, mintha véletlenek sorozatán…..
shinichi 2014.09.06 12:14:48
@punkfrog: +1
Kerestem reggel Kusza Szem jegybankelnök úr győzelmi mámorban úszó közleményét, miszerint "Lássátok', gecik, itt vannak a számok amiket ígértem, innentől kuss van az elvert kétszáz milliárdom és a rólam elnevezett tantárgy oktatása körül!"  De nem találtam.  Lehet…..
shinichi 2014.09.05 07:00:39
@Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény]: Majd EU-s pénzből Lázározunk egyet. Diszkőburkolattal.
shinichi 2014.09.05 08:10:32
@shinichi: @Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény]:

Vagy esetleg beleírjuk a zárszámadási törvénybe, hogy mindig is volt, a NER kegyelméből. Így:

444.hu/2014/09/04/felcsuton-utolag-atirtak-a-beszamoloban-hogy-kozpenzbol-epult-a-stadion/#comments
shinichi 2014.09.05 08:41:02
Off

Ha valakit érdekel az igazság.

List of known Iraqi CW uses[edit]
The Iran-Iraq War ended in August 1988. By that time, according to the Iraq Survey Group Final Report,[15] seven UN specialist missions had documented repeated use of chemicals in the war. According to Iraq itself, it consumed almost 19,500 chemical bombs, over 54,000 chemical artillery shells and 27,000 short-range chemical rockets between 1983 and 1988. Iraq declared it consumed about 1,800 tons of mustard gas, 140 tons of Tabun, and over 600 tons of Sarin. Almost two-thirds of the CW weapons were used in the last 18 months of the war.

Examples of CW use by Iraq include the following from the Final Report. (These are selected uses only. Numerous other smaller scale CW attacks occurred.)

Use in the Iran–Iraq War, 1983–1988[edit]
August 1983: Haij Umran — Mustard, fewer than 100 Iranian/Kurdish casualties
October–November 1983: Panjwin — Mustard, 3,000 Iranian/Kurdish casualties
February–March 1984: Majnoon Island — Mustard, 2,500 Iranian casualties
March 1984: al-Basrah — Tabun, 50–100 Iranian casualties
March 1985: Hawizah Marsh — Mustard & Tabun, 3,000 Iranian casualties
February 1986: al-Faw — Mustard & Tabun, 8,000 to 10,000 Iranian casualties
December 1986: Um ar-Rasas — Mustard, 1,000s Iranian casualties
April 1987: al-Basrah — Mustard & Tabun, 5,000 Iranian casualties
October 1987: Sumar/Mehran — Mustard & nerve agent, 3,000 Iranian casualties
March 1988: Halabjah & Kurdish area — Mustard & nerve agent, 1,000s Kurdish/Iranian casualties
April 1988: al-Faw — Mustard & nerve agent, 1,000s Iranian casualties
May 1988: Fish Lake — Mustard & nerve agent, 100s or 1,000s Iranian casualties
June 1988: Majnoon Island — Mustard & nerve agent, 100s or 1,000s Iranian casualties
July 1988: South-central border — Mustard & nerve agent, 100s or 1,000s Iranian casualties
Use at Halabja, 1988[edit]

An Iranian child victim of Iraqi chemical weapons at Sardasht
Main articles: Halabja poison gas attack and Sardasht, West Azerbaijan
On March 16, 1988, the Halabja massacre occurred. The Iraqi army hit residential areas with sarin gas and the roads leading out of the city with mustard gas the day after. Most of the victims died within minutes after bombing and those who survived and tried to leave the city the following day were injured when passed contaminated roads. Civilians in residential areas in western Iran such as Noodsheh, Ghaleji, and Marivan were bombarded with nerve gas as well. The efforts of local health care centers played a significant role in decreasing the number of mortalities.

Use in Southern Iraq against the Popular Uprising, 1991[edit]
March 1991: an-Najaf - Karbala area — Nerve agent & CS, Shi’a casualties not known.

en.wikipedia.org/wiki/Iraqi_chemical_weapons_program

upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/1d/IraqChemicalHistory1.jpg
Varánusz Túlélni Simicskát 2014.09.02 09:55:28
A Fidesz belháborújának összefoglalását a Magyar Nemzet tegnap megfejelte egy Medgyessi és Orbán közé rakott egyenlőségjellel. Orbán és Simicska ősidőktől tartó cimbizésének vége, a két harcostárs egymás tökét szorongatva, vicsorogva küzd a kiafaszagyerek címért.…..
Németh Gábor sztoriját olvasva olyan érzésem van, mintha kinyílt volna a közhelygyűjtemény  a fejemben : 1: a politika mocskos dolog, 2: aki kurvának áll ne csodálkozzon semmin.  A szocikat lopással vádolni nem újkeletű dolog, megtették ezt már sokan Németh előtt is. A…..
shinichi 2014.08.30 15:01:46
@jaegtoer: Egyetértek. Bevallom, én is nagy összefogás párti voltam, szégyellem is magam, de közben beláttam, hogy ennek így semmi értelme.
Mindenestre azon a véleményen vagyok, hogy nem tart már soká a rothadási folyamat. Régen nincs már innen visszaút, csak még nem esett le nekik.
Hiába no, Kusza Szemnek besikerült az élet. Ami úgynevezett vállalkozóként nem ment neki, azt az állam csecsén lógva megengedheti magának: Nemzeti Oligarcha módra vásárolgat értékes ingatlanokat, önmagából tantárgyat csinál, kikanyarít egy saját falut is magának, mert ha…..
shinichi 2014.08.30 07:48:04
@Axxtro: "Akkor magyarázd már el légy szíves, hogy negyven, meg plusz tizenkét év hazudozás, kontárkodás, és gazdasági lúzermenet után, kinek és miért is kéne bárkinknek is tömegesen a posztkommunista ellenzékre szavaznia?

Szóval, miért is?

Azt a mocsokáradatot amit kiokádtál magadból nem fogadom el érvelésnek. "

>>>>>>>>>>>>>>>

Kövér László - KISZ titkár, és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága és az alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa
Orbán Viktor; - Gimnáziumi, majd egyetemi KISZ titkár (Orbán apuka párttitkár volt az átkosban.)
Mikola István - Hazafias Népfront, elnök
Fónagy János - MSZMP tag
Vonza András - MSZMP tag
Szabadi Béla - MSZMP tag, munkásőr
Varga Mihály - KISZ titkár
Rogán Antal - KISZ titkár
Deutsch Tamás - KISZ titkár
Orbán Győző - párttitkár (Orbán anyuka pedagógusi pályát cserélte fel egy pártbizottsági állásért.)
Pozsgai Imre - MSZMP KB tag
Szűrös Mátyás - MSZMP KB tag
Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
Járai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
Matolcsy György - MSZMP tag, III/2 ügynök
Martonyi János - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
Ligetvári Ferenc - MSZMP tag
Chikán Attila - MSZMP tag
Pintér Sándor - MSZMP titkár

Yes, indeed tovaris....
Aszongya nekünk a Kommunizmuskutató Intézet, ők összegyűjtötték a hazai komcsi bűnösöket szép hosszú sorba, hogy megismerhesse őket majd az utókor. Jó, mondjuk nem ment simán, de Orbán alatt ugyan mi ment hiba nélkül? Na ugye.  Akár rajta van a listán Tasnádi László…..
shinichi 2014.08.28 12:48:10
@vitéž munkášőr: olvashatsz novo-rusiát orvul elfoglaló náci fasiszta ál-ukrán izraeli/amerikai tengerészgyalogosok által kiirtott kétmillió békés szovjet civilről is ha nagyon akarsz ;)
A hétvégén újabb hullámokat vetett az Origó ügy: előbb Pethő András Telekom vezéreknek írt levele kötött ki a 444-en, majd Gazda Albert ex főszerkesztő jött a kamingauttal: őt is próbálták megkeresni hangulatjelentésekkel: "az lett a döntés, hogy találkozom én is egy…..
shinichi 2014.08.25 13:17:05
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: a negatív növekedés is növekedés. Igazán megtanulhatná már mindenki! A teringettét!
shinichi 2014.08.25 22:11:56
@guma: Hajmeresztő, hogy ilyet lehet nyilatkozni. Fel kéne világosítani ezt a jóembert, hogy az alapjogok nem megvonhatók, korlátozni is csak valamely másik alapjog érvényre juttatása érdekében lehet őket.