Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ensigma

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos egy kalap alá vehető a zsidók nem zsidóval, a feketék fehérrel való házasságának tiltása a melegházasság nemlétével? Az érintettek másképp gondolják. Sőt: ateisták, marxisták és melegek közt is vannak a melegházasság ellen küzdők. A párizsi tüntetéseken…..
ensigma 2013.06.11 21:32:48
@dobray:

UNALMAS

Már bocsánat, de a mandiner, a konzervatórium és az egész kerdem blog lassan átalakulhat egy meleg magazinná, amennyit foglalkoznak totál feleslegesen ezzel a témával.

Miért nem írnak a piréz kultúráról vagy a csillámfa*lámák emancipációjáról inkább?

Hasonlóan releváns kérdés.

Az (elfojtott látens) homoszexuális kommentelőket sajnálom, de inkább otthon a négy fal között éljék ki az öngyűlöletüket.

Mo.-n legmagasabb, alkotmányos szinten van kizárva a melegházasság (helyes), az ultraliberálisokon, néhány szerencsétlenül eltévedt melegjogi aktivistán és a fundamentalista keresztény cikkírón kívül senkit nem érdekel a téma.

Vannak ennél fontosabb ügyeink is.

Az ócska gender szociológia, az ikerkutatások tévtudományos baromságok, amik semmit sem magyaráznak meg.

Ha választás kérdése volna, akkor nem lennének buzik, mert mindenki alapvetően heteroszexuális családban élne gyerekekkel, csak hát ugye nekik ez nem jön össze.

A cikkíró által citált "pszichiáterek" áltudományos kóklerek, az ex-gay terápiák ('70-es, '80-as évek Amerikája) annyit értek el, hogy a páciensek többsége impotens, öngyűlölő és depressziós lett, jelentős részük öngyilkos is.

Akin pedig segített, azok nem melegek voltak, hanem biszexuálisok.

Ennyi.
Kire hallgasson a hazai és a külföldi befektető, ha meg szeretné magát nyugtatni, hogy a kormány érti az ő aggodalmait is? Amikor a hullámok kezdenek magasra csapni, mindenki a biztos kezet keresi. (Fotó: Pelsőczy Csaba/fidesz.hu) Miközben az Európai Unió történetének legnagyobb…..
Fontos üzenet lett volna, ha a jelentős törvények közül legalább néhányat rögtön benyújtanak. (Fotó: Huszti István/Index) Régóta teljesen nyilvánvaló, hogy az új kormányt a Fidesz fogja megalakítani. A párt számos alkalommal kifejezésre is juttatta, hogy komolyan készülnek…..
  Nem értem, hogy a Fidesz választási sikere és egy csúnya párt lejáratásának vágya miként lehetett elegendő motiváció arra, hogy egy nagyon rendes és becsületes pap kijelentse: Keresztény ember nem szavaz a Jobbikra. Tudom, tudom, hogy a Jobbik -…..
ensigma 2010.04.07 11:38:17
@lelkylola: Nem értem, hogy egy katolikus pap miért nem mondhatná el a politikai magánvéleményét.

KETTŐS MÉRCE

A Hitgyüli gyűjthetett kopogtatót az SZDSZ-nek, majd az MDF-nek, az evangélikus (pl.Donáth László-MSZP) és református (pl.Balog Zoltán-Fidesz) egyház lekészei vagy a MAZSIHISZ alelnöke(Suchman Tamás-MSZP) pedig lehetnek parlamenti képviselők.

Ha viszont egy katolikusról van szó, az hirtelem bassza mindenkinek a csőrét...