Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyakos987

12 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogadjunk?! 2012.04.11-12. Bajnokik 2012.04.11 13:46:40
 Hétközi bajnokik  Na, lássunk neki hosszú kihagyás után.   Angol bajnokik: Itt annyira nem érdemes nagyon elemzgetni a csapatok nyerési esélyeit a 3 nagy csapat tuti behúzza a meccseket. Hiába a Man City rossz szériája most szerintem hozza a kötelezőt. Ráadásul…..
 Sziasztok. A mai nap elég változatos ahhoz képest, hogy még csak kedd van. Rögtön van 2 Angol bajnoki, 2 spanyol bajnoki, 1 olasz kupa és egy német kupameccs. ezekből inkább a reálisakat elemzem csak. Blackburn – Sunderland Kiélezett meccsre van kilátás mely elég…..
 Sziasztok.Danbo a minap tért haza egy újabb útjáról amit a Francia Alpokban ejtett meg. Elvitte egy barátját is akivel már régóta nagy spanban vannak. Először barangoltak az erdőben, síeltek, hóembert építettek, sőt még hó angyalt is készítettek. Az idő ragyogó volt…..
Danbo Hungary Facebookon is:) 2011.11.08 09:05:00
Danbo hungary Végre már facebookon is elérhetőek vagyunk. A kirándulásról készült képeket ide tölti fel Danbo. :) ..
A mai napon Danbo úgy döntött elnéz a közeli erdőbe. A mai nap pont alkalmas volt arra, hogy egy kicsit barangoljon, túrázzon és gombát szedjen. Már reggel korán kelt és mihelyst elkészült útnak is eredt a kis fickó:) A túra igen jól végződött. Kicsit hegyet is mászott, sok…..
Danbo Hungary És megjött:) 2011.11.07 15:19:00
Danbo végre a blogon is elérhető. Kalandjait figyeljétek lelkesen;) ..
Charlie Sheen Charlie Sheen női 2011.03.08 15:49:00
 Első bejegyzésnek nem is rossz talán. Itt van mindenki akivel eddig valamilyen kapcsolata volt a mi kis Charlie haverunknak!!! Winning!!!A többi képet itt tudjátok megtekinteni... ..
Fogadjunk?! Mai napi tippek 2011.02.05 17:09:47
 Ma lényegében csak most tudok időt szakítani a tanácsadással. Bár eddig sem voltam túl jó belőle. Nade vágjunk is bele. A mai nap több olyan meccs is van a porondon amire érdemes fogadni. Lássuk is ezeket.Angol bajnokik:Két meccset tudnék itt elsősorban kiemelni. Az egyik a…..
 A tegnapi nap felemás volt ugyan. Mivel nyert az Inter de ikszelt Crawley. Bízva remélem, hogy tegnap senki nem tette meg a Crawley-t. Most már sokkal hatékonyabb leszek ígérem. Az Inter egy ideig úgy tűnt nem tud mit kezdeni a Barival, de egy huszáros angol módi segítségével az…..
Fogadjunk?! Mai fogadások 2011.02.03 10:24:22
 Nos a mai napra nem tudok sok érdekességgel számolni. Most sajnos csak 2 meccset tudnék megjegyezni amire lehetne fogadni. Az egyik egy Olasz bajnoki és egy angol Conference mérkőzés. Az első amit felvázolnék az As Bari - Inter Milan meccs. Nagyon sokat nem tudnék mit mondani ehhez…..
Fogadjunk?! Tegnapi nap 2011.02.03 09:11:00
 Tegnap több furcsaság is történt a bajnokságokban.Az angol bajnokságban volt több olyan találkozó amin mondjuk a papírforma lehetett volna. Részben minden csapat hozta a kötelezőt. Az egyik meglepetés a Manchester City volt amely csak 2-2-es döntetlent tudott elérni a…..
Fogadjunk?! Ismertető 2011.02.03 08:43:00
Kedves látogatóMég most próbálkozok ismerkedni a blogolás mélyebb bugyraival mely egy kicsit még ugyan fejtörést okoz, de majd megoldjuk ügyesbe. Hivatalosan a mai naptól kezdve írnám a hozzászólásaimat illetve híreimet a foci világából. A tippekkel kapcsolatban mindig…..
Ami az Indexen a figyelemfelkeltő cím, és a mindent tisztázó líd a kattintás után, na pont ugyanez a Blikknél a címlap felső fele, és az alsó, amit csak akkor látunk, amikor már megvettük az újságot, és kényelmesen kihajtogattuk. A Blikk eddig is tartogatott meglepetéseket, de a…..
Mi adtuk a római birodalom utolsó császárát. Aztán letelepedtünk azon a földön, amit ma Szlovéniának hívunk. Eltelt ezerháromszáz év, amikor semmit sem hallhattál rólunk. A huszadik század elején alakult végre egy királyság, amelyiknek a nevében szerepeltünk mi, szlovének.…..
gyakos987 2010.05.18 16:21:23