Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Landy4x4

0 bejegyzést írt és 145 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olgát kicsit zavarták az este érkező üzenetek a Vodafone-tól, amiben egy nemlétező tartozást szerettek volna  befizettetni vele. Az ügyintéző nem látott bele a számlázásba, de azt javasolta, fizessen, aztán majd jóváírják, ha mégsem kellett volna. Valószínűleg tévesen…..
Landy4x4 2013.07.03 13:41:46
2
Naiv autós vasárnap délután esett be ékszíjat cserélni a 4Tölgyesi Autójavítóhoz, de kiderült, hogy további problémái vannak. Amikor a szervizben megtudták hogy ő olcsóbban hozza az alkatrészeket, váratlanul felmerült, hogy akkor alapból másfélszer annyi lesz az óradíj,…..
Naiv autóst két évvel a hővédő fóliák felrakása után meglepték a műszaki vizsgán, hogy ez igazából sötétebb, mint ami szabályos, és le kell szedni. A ragasztó persze az ablakon maradt. A fóliázó cég ugyan elismerte, hogy nem engedélyezett típust tett fel, de részükről…..
Landy4x4 2013.05.24 16:24:12
@Manyecska: Igen :), köszi hogy hozzászoltál!
Tudod vannak azok a fura autók amik árút szállítanak (forgonnak hívják) azok sem mind teli üvegesek ugye?
Szóval poszt-tolónak annak idején is ezt kellett volna tennie. A oszlopig totál átlátszó fólia (abból is van ám hővédő) és a B-től hátrafele meg matt feketét is akár.
Landy4x4 2013.05.24 16:52:49
@hagyma: Az indok nagyon is jó volt.
Ugyanis az utólag beépített harmadik (de volt egy idő amikor kettő volt a Videoton hangszórókra építve, tehát 4) féklámpa az utastérben, a hátsó szélvédő mögött volt. És főleg este, fékezéskor nem a mögötted jövőt, hanem saját magadat vakítottad el, mert az üvegről minden visszatökröződött az utastérbe.
Ferenc felvette a harcot az ezoterikus kamutermékekkel, és bepanaszolta az energiaspirált. Az Echo Tv-n és a TV2-n is reklámozott mágikus energiaspirál a gyártó elmondása szerint mágneses piramisaival az asztmától a gerincproblémákon át a lábszárfekélyig a legkülönbözőbb…..
Az idén meghiúsult a március 15-i ünnep. Mindenki mással volt elfoglalva. 300 ezer ember például azzal, hogyan éljen túl villany és járható utak nélkül, vagy éppen az autóban ragadva. Mégsem mondhatjuk, hogy politikamentesen telt az ünnep, éppen ellenkezőleg: mi sem…..
Landy4x4 2013.03.19 12:22:46
@Lencsés István: huh, most megkaptam. nem tudok rendesen írni, nem is vagyok magyar b@ssza meg! keress kérlek valami ütősebb érvet ellenem, mint a kis-nagybetű használatát!
hát tényleg miért is jöttek ezek ide? hát mert 1100 éve a mi kis hazánk Európa tranzitútvonalán van, M1 forgalmának egy igen jelentős részét az ilyen tranzit utazók teszik ki. ez van!
illetve lehetne egy olyan megoldást, hogy fogjuk körbevágjuk magyarország térképét és átvisszük a Marsra, ott nem fognak átutazni rajtunk a népek és akkor egy kisebb homokvihar is csak a magyaroké lesz.
elcsépelt szófordulat, lassan írom, hogy mindenki megértse.
NEM VOLT KELLŐ TÁJÉKOZTATÁS, NEM VOLT PREVENCIÓ, ÉS MOST NINCS FELELŐS! (hoppá, csupa nagybetűvel írtam)
Landy4x4 2013.03.19 12:32:30
@Lencsés István: Volt nekem egy kollégám, igen okos ember. Ő mondta, hogy fegyvertelen ember ellen nem sport harcolni, nem tudok ellened észérveket felhozni, mert fegyvertelen vagy.
A magyarságomról meg annyit, veled ellentétben nekem még papírom is van róla, hogy az vagyok. Esküt tettem az Alkotmányra, te mikor csináltad?
Landy4x4 2013.03.19 12:53:01
@Lencsés István: A helyesírást mint a magyarság értékmérőjét te hoztad fel, hát legyen akkor ez az a tény amivel te magadat is kiírtad ebből a mi kis nemzetünkből. Hozd közelebb a monitorod van nálam egy piros toll, húzd alá a hibáidat kérlek. Segítek, hogy hamarabb végezzünk. Írásjelek után nem hagyunk szóközt!!! Ülj le, egyes!
Részemről ez a kis dialógus be is van fejezve. Ha gondolod, még válaszolhatsz temérdek Ténnyel, számomra leszerepeltél, b@szogatsz a helyesírásomért amikor az neked sem megy!
Ja és Magyar vagyok, hál' Istennek nem te döntöd el!
István környékét technikai hiba sújtotta, amikor el akarta hordozni a számát a Telenortól: Meguntam a Telenor magas percdíját ezért gondoltam múlt héten egyet, hogy átviszem a számom a Lidlihez, a Bluemobilhoz. Az oldalukon találtam is elég egyszerű leírást, amit kitöltöttem…..
Naiv ügyfélnek alig egy hónap alatt sikerült megértetnie az iStyle szervizével, hogy tulajdonképpen mi baja van a Macbookjának. Az Apple ezután egy héten belül cseregépet ajánlott fel, de a tavaly nyári modellt már nem bírják összerakni, csak a legújabbat, ami…..
Naiv ügyfél nyugdíjas szülei elé a ház kapujába tették le a 80 kilós hűtőt az Euronics "futárjai", és ezért még külön pénzt is kértek: A miskolci Euronics üzletben csereakciós hűtőgépet vásároltak a szüleim. A régi hűtőt 10.000.-Ft-ért beszámították a…..
Landy4x4 2013.03.05 13:11:42
@Sekaiii: Nyugodtan köss belém. Sajna az én véleményem, hogy nem 'pár' db tetű van.
Soroljam? a kioktató adóügyi előadót az önkormányzatnál, a nem köszönő postáskisasszonyt, a bunkó buszvezetőt ...
Sajna mára nem jó ebben az országban élni és a nem 'tetűből' van alig egy-kettő mutatóban. Tegyük fel te vagy az egyik.
Landy4x4 2013.03.05 13:23:38
@Sekaiii: 1. meg sem halgatot és már azzal kezdte hogy sorolta mit NEM lehet!
2. volt gyerekszoba én hölgynek mindíg előre köszönök, tudod oldschool vagyok
3. látta, hogy asszony tolja a gyerekkocsit mégis már a leszállóknál csöngette a felszállásjelzőt, hadd törje a frász mikor zárja rá az ajtót
Lehet tényleg vonzzuk a bajt vagy csak egyszerűen kinn voltunk az utcán.
Landy4x4 2013.03.06 09:21:44
@Terézágyú: te hol is olvastad, hogy én nem soroltam magam ezek közé?
Teljesen mindegy, hogy mi a foglalkozásom és még nem is akarom verni a mellem, de hidd el, hogy én teszek annyit (szabadidőmben, fizetség nélkül) a környezetemért, a társadalomért, hogy legalább nem ilyen blogokon szidnak engem.
Néha elgondolkozom azon, hogy milyen lehet baromarcúnak születni. Mondjuk ez a dilemma a látszólagos párhuzamok ellenére nem kötődik szorosan a mai bejegyzés témájához. Zsiga Marcell vitathatatlanul sikeres ember, és még idejében rájött, hogy nem érdemes, vegyészmérnöknek,…..
Landy4x4 2012.12.03 14:23:34
@Gekko: Nekem is pont ez jutott az eszembe. Annó olyan 35 éve nagymamámék falujában is csak a párttitkár portájáig volt betonozott út a főúttól...
Hiába bármelyik rendszer is a kiskáder azt hiszi kiskirály...
Naiv ügyfél elbukott a Lidl pszichodrámatesztjén, amikor nem tört ki váratlanul egy áriában vagy kezdett moonwalkolni, miután közölték vele, hogy nem veheti meg a krémjeit, mert holnap leltár lesz. Már a nukleáris télre spájzolnak? Vagy tudnak valamit? Csődbe ment a…..
A fránya gyári számok miatt naiv ügyfél nem egészen azt kapta az Aquától, amit rendelt. Minthogy a kiválasztott videokártya nem volt elérhető, az arra leginkább hasonlító modellből küldtek egyet, hátha jó lesz: 2012.07.20-adikán az AQUA Electromax internetes boltjából…..
Andráséknak sikerült elcsípniük a nyár egyik utolsó legmelegebb napját, amit nyilván a strandtolvajok sem hagytak ki. A Palatinusban egy sor öltözőszekrényt kipucoltak tegnap, de egyéb helyeken sem tétlenkedtek. A ruhák és az iratok végül meglettek, de a strand személyzete…..
Landy4x4 2011.08.25 14:24:46
Dinijooék egy ideje már nem élnek itthon, ezért úgy döntöttek, itteni bankjukkal is ideje megszakítani a kapcsolatot. Az Erste azonban nem örül a szakításnak, és nem hogy a számlát nem szünteti meg az ügyfél kérésére, még új kártyát is készíttet. Egy éve úgy…..
Landy4x4 2011.07.07 10:41:44
Zsir legutóbbi UPC Direct-es áldozatunkhoz hasonlóan újabb médiaboxra kötött hűségszerződést, amit nem nagyon akartak beszerelni nála. Neki azonban fondorlattal sikerült rávennie egy szerelőt, hogy kimenjen és megoldja a bonyolult problémát: Volt egy posztotok Fantomizálódott a…..
Landy4x4 2011.02.16 14:00:02
2
Igazi jó bicskanyitogató sztori X-é. Olvasónk Rómából jött Budapestre Alitaliával. Viccelhetnénk olcsón, hogy aki ilyet tesz, magára vessen, de nem viccelünk. X. kiszálláskor az ülések közé ejtette a mobiltelefonját, amit a reptér épületébe érve azonnal észrevett, és…..
Landy4x4 2010.10.21 14:49:22
@Jó Estét: jól esik ezen dícséreted, mert kevesen veszik le egyből. Éleslátásod ellentételezéseként hova küldhetem a csokor sört?
Landy4x4 2010.10.21 15:01:03
@szelidorzo: hogy nála a telója? :)))))))))))))))
Ember és lelketlen számítógép küzdelmének megrendítő lenyomata a pénteki nap költője, Bíró Péter levélverse. Ha párezer év múlva bárki kiváncsi lesz a XXI. századi fogyasztó általános létállapotára, elég lesz elolvasni ezt a költeményt. Kedves Péter, irodalomból…..
József egy sikertelen szoftverfrissítés után elküldte GPS-ét a Hungaro–Flotta Kft-nek, akik azóta is ülnek rajta: A történet egy kedves gesztussal kezdődött, még 2007-ben, mikor az autóvásárlás mellé ajándékként egy MIO C220 típusú GPS-sel kedveskedett a kereskedő.…..
Landy4x4 2010.07.29 17:14:35
@ColT: Na majd te is veszel azonnal navigációs kütyüt amikor az asszonyod térképpel navigál és 2 órája nem tudsz kimenni a városból. Mikor ez megtörtént velem az első dolgom volt beszerezni ilyet, akkor még Destinator-nak hívták és iPaq-on müködött.
Landy4x4 2010.07.29 17:29:31
@ColT: Hát Pesten én sem használom a lakótársnét navigálásra. De a fent említett eset kicsit messzebb volt, valahol a világ másik végén.
Nagydajab nem akadt ki azon, hogy bő egy hónapos Black&Decker-vésőgépét máris viheti javíttatni, cserébe mindenki nagyon jófej volt vele: Egy igen ritka, de sikert sikerre halmozó esetet szeretnék veletek megosztani. Ez év februárjában, szükségem lett egy vésőgépre.…..
Cenk kényszerelőfizető lett, miután férje egy hónappal azután elhunyt, hogy egy éves hűségszerződést írt alá a Fibernettel: Férjem ez év januárjában elhalálozott, a Fibernet pedig rám akarja erőszakolni a vele kötött hűségnyilatkozat elfogadását. Én eredetileg hajlandó…..
Hiába a forradalmi online jegyvásárlás a MÁV-nál, ha a jegykiadó automata nem működik, a kalauz nem tudja a vonaton megnézni, hogy tényleg vettek-e jegyet a neten, illetve a célállomáson nem tudják érvényteleníteni a bírságot: Naiv ügyfélként szinte a 21. században érzetem…..
Hát most mi sem lennénk szívesen RobRoy szomszédai, úgyanis ő az a fazon, akinek minden reggel 6 és 6:30 között bekapcsol a riasztója a parkolóban. És a csajának is és mindenhol máshol, ahol szeretnék kinyitni az újonnan vett Fiat Bravo-t, ugyanis a központi zár mindkét kocsinál…..