Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rsg

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a jó mozis kóla... Hát az szinte jobban is esik, mint a műanyag palackos Pepsi. És most itt van! Bárki megvásárolhatja otthonra a Pepsi ízű szörpöt, és SodaStream géppel mellé lehet tenni a tökéletes szénsavas alapot is. A világ vezető szódagépgyártója, a SodaStream tavaly kezdte meg a…..
rsg 2021.05.21 15:33:49
A panamai Colón a régió egyik leginkább lepukkant városa, pedig nem kellene annak lennie. Csakhogy a helyiek immár két évtizede csatároznak a központi kormánnyal és ez finoman szólva sem tesz jót a helynek...
Fantasztikus év volt 1970: tavasszal a 2-es metróvonal pesti felét adták át a forgalomnak, augusztus 20-án pedig átadták a Libegőt. Őrült névadási ötletekkel emlékezzünk...
rsg 2020.08.21 10:48:55
Merüljünk el most pár percre a biztosítók, avulás, szervizek és utángyártott alkatrészek világában! Olyan világ ez amelyben előbb vagy utóbb minden autót vezető betekintést nyer. Nekem sajnos most adatott meg ez a lehetőség, mivel sikerült összetörnöm az autómat. Kedd este volt, egy hosszú és…..
rsg 2019.02.27 13:56:53
@Plumper_: Ott a pont.
Nekem a márkaszervíz fel is ajánlotta,hogy benyelik a 25.000 Ft-os avulást egy vezető oldali ajtócserére. Ktfb volt,nem casco.
A biztosító felajánlott 130-at, márkaszervíz 390-ért csinálta meg. Suzuki swift volt.
rsg 2019.02.27 14:14:32
@Plumper_: Nem saját káros baleset volt. A biztosító m
rsg 2019.02.27 14:17:37
@rsg: mindenféle képpen megtérítí ktfb-re. Nekem ajánlott 130-at,ha megcsináltatom daját magam. Beadtam márkaszervízbe,hogy csinálják meg ktfb. Nekem nem került semmibe,a biztosító fizetett a szervíznek.
Használhatatlan, rozsdás fényképezőgépet vettem egy sráctól félmillióért. Én szinte az összes fotós felszerelésemet használtan vásároltam, soha nem volt ebből baj, egészen eddig. Helyszínen megnéztem, kopásmentes volt, lőttem is vele néhány fotót, hibátlannak tűnt. Ezeknek a tükörreflexes…..
rsg 2017.03.12 16:17:47
Még az olyan jó rendezők is, mint Michael Mann, képesek felbosszantani és csalódottságot okozni egyaránt. A Collateral ugyanis első látszatra mindent magában hordoz, ami egy emlékezetes filmhez kell. Egy ideig még működik is a dolog, de aztán lefelé száguldó hullámvasútként…..
Tatár Csilla felmondása felkavarta kicsit az év végi médiabilit, és ugyan a cucc nem fröccsent akkorát, mint Ördög Nóra átigazolásakor, csak felbolydult az ipar, hiszen az egyik kertévé arcáról van szó, akivel reggelente szinte minden nap lehetett találkozni. Tatár…..
rsg 2014.12.09 21:14:53
@SmittyB: Egyetértek,egy Liptai vagy Havas mellett ezek a műsorvezetők (rtl is) NULLÁK !
Kis híján elsírtam magam, amikor a Machete előzetesében megláttam Mel Gibsont. Hogyan süllyedhetett idáig egy két Oscar díjas színész, aki nem is olyan régen világsztár volt? Egyszerű a válasz: megöregedett, és nem sikerült a klimax miatti magánéleti botrányokat eltitkolni a…..
DopeManTV TANGADÓ BÉLA VISSZAVÁG 2013.08.16 14:37:34
 A DopeMan háta mögött álló közismert cigánybűnöző és éjszakai figura, TANGADÓ Béla megelégelte, hogy a védencéről tiszteletlenül nyilatkozik az Ózdi Hőscincér, ezért most videóüzenetben szólítja meg a kormány besúgójává vált egykori La Mafia tagot...Röhögni…..
rsg 2013.08.17 11:40:53
A TETT Facebook-oldalán jelent meg a következő történet. Buzizás, amit a rendőrség először leszar. Aztán már a támadókat támogatja. 2013. augusztus 14-én hajnali három óra körül egy buliról sétáltunk hazafelé. Egyikünk betért a baross utcai / harminckettesek…..
Madarat tolláról, szélsőjobbos idiótát rádiójáról, fogalmazhatnánk át a klasszikus közmondást a Szent Korona Rádió honlapján megjelent hír, pontosabban annak megfogalmazása láttán. Hogy lehet valaki annyira gyökér, hogy a Nelson  Mandela feltételezett haláláról…..
Az MTVA újfent megtagadta a közérdekű adatigénylésünket, ezúttal a közrádiók új szignáljaival kapcsolatban. A zenei darabok szerzőjét, Kovács Ákost is megkerestük, hogy segítsen, azonban több megkeresésünkre sem válaszolt, így bepereljük a közmédiumok felügyeleti…..
rsg 2013.04.17 23:32:38
Sándor küldte nekünk az alábbi szösszenetet és semmit nem fűzök hozzá, mert már a múltkor is megkaptam, hogy kamu és igazából én írtam, hogy a sok kattintásból új lámbót vehessek magamnak, mindenesetre azért egy kicsit más szemszögből is megmutatja az eddig…..
Ahogy Kazal László örökzöld slágere mondja: Megyen a hegyen a turista és meggörnyedve cipeli a cókmókját... nos, ezen a hegyen tényleg turisták ezek a gépek, de hogy meggörnyedve cipelnék a cókmókjukat? Nem úgy tűnik. Életem meghatározó élményét köszönhetem nekik - melyet…..
Robogó Robogós bűnözés 2012.02.09 13:29:00
A robogós világnak nem csak napsütötte, szélfútta seggbefagyós, szórakozás és praktikum oldalai vannak, hanem árnyoldalai is. Persze itt nem rettenetes maffiatörténetekre kell gondolni, hanem piti bűnöző köcsögökre, akik kihasználják a könnyű kezelhetőséget és a…..
rsg 2012.02.13 10:07:25
@Slampixxx: Rendszámos motorra Vácon jegyet kell venni az automatából az utcán. Nem is tudom hogy gondolták,a jegyet a szélvédő mögé tegyem?:))
TComment Így vesz autót a nepper 2012.01.24 06:33:35
Elméletben mindenki tud autót venni, de gyakorlatban pár apróság miatt képesek otthagyni egy ilyen remek vételt. Szerencsére nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Robogó Gyilkos magyar versenygép 2011.12.06 19:57:00
Bence küldött egy mélt, hogy felajánljon egy-két versenyrobogót tesztre. Ahhoz most kicsit hideg van, de addig nézzük, mi vár rám tavasszal. Van videó, van kép, vannak adatok és van lelkesedés - ez tényleg nagyon komoly. Így néz ki a valódi robogóépítés, nem az a húszezer…..
A címválasztás néha annyiban nem konzekvens, hogy már nekem is feltűnt: látszólag minden második posztban csúnyáz valamit a robogóblog. Pedig nem is ez a szándék, korábban mindig ezt dobta a gép. Viszont a mai Vespát elég nehéz lesz leszólni, mert ez a robogó arra…..