Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jacques Ucca (törölt)

0 bejegyzést írt és 375 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Az előző történetekhez képest az enyém annyiban lesz más, hogy ez már egy lejátszott meccs és azt szeretném tudni, hogy Ti hogyan döntöttetek volna ebben a szituációban:Szerelem volt, fél évnyi gyötrődés után mindketten kiléptünk a korábbi komolyabb…..
tvblog Romantika premier előtt 2009.06.16 14:06:00
Sandra Bullock még mindig nagy kedvenc, legalábbis ezt olvasom ki a hétvégi budapesti mozis jegyvásárlási adatokból, hiszen a színésznő új filmje, a Nász-ajánlat (ez meg milyen cím?) még csak premier előtt került bemutatásra pár moziban és pár időpontban, de máris a heti…..
Ezúttal kicsit tovább tartott az AGB szigorúan őrzött irodáiba a behatolás, de küldetésünk szerencsére sikerrel járt és birtokába kerültünk a múlt heti filmek nézettségi eredményének. Folytatódik tehát küzdelmünk, hátha megtudjuk, hogy milyen filmmel lehet a magyar…..
Óóó, csak nem Benkő Dániel államilag kitüntetett lantművész lesz az RTL Klub Nagy Ő-je? Érdekes elképzelés, mondhatom. Elsőre azt gondoltam, hogy ezek nem normálisak, másodjára viszont eszembe jutott, hogy az RTL dzsungelreality-jében elég sokáig bírta az "öreg"…..
Kriszti leveléből kiderül, megbánta az egyetemen eltöltött 5 évet, mert hiába végzett kitűnőre, nem talál magának állást.Kedves Despota!Régóta olvasgatom a blogot és a kommenteket is, bár én még ebben nem vettem aktívan részt. Most azonban felmerültek bennem kérdések,…..
Jacques Ucca (törölt) 2009.06.18 08:11:11
Jacques Ucca (törölt) 2009.06.18 09:15:05
@kirszti: "máshoz sajnos nem értek. "

Ezt azért nem hiszem...
Jacques Ucca (törölt) 2009.06.18 09:30:53
@kirszti: Én is hol túlképzett vagyok hogy meg jó lenne még három diploma meg három MSCert-vizsga úgy hogy már leszarom hogy a HR-esnek milyen elvárásai vannak. Ha dolgozni kell, vegyen fel, ha meg iskolai végzettségekkel máguskodni akkor felejtős..
Intim fejlövés Pedofil vagyok? 2009.05.15 18:49:00
A törvény, az ösztönök és a valóság találkozása. Szerinted?   Lefeküdtem egy tizenöt éves lánnyal. Ilyenek ezek a mai fiatalok, rá vannak pörögve a szexre, úgy öltöznek, mintha felnőttek lennének. Kirakják mindenüket, kirakják a mellüket, a feneküket, a tetkós…..
                                       photo by Esther Kirby"Mindenki perverz egy kicsit, csak nem meri…..
Jacques Ucca (törölt) 2009.06.17 19:19:58
@anaveroni: Mondasz valamit, gyakorlatilag előkerülnek a nagy klasszikus kérdések amikkel forgalmat lehet generálni.. :-) Egy lerágott lófaszcsont az egész..
Utánajártunk. Nem állíthatjuk, hogy Jimi Hendrix valójában magyar volt, de ténylegesen sok jel utal magyarságára. Természetesen a napokban közölt levelekben rengeteg a merész elképzelés, de vannak határozottan bizonyítható tételek is. Ilyen például a rovásírásos váza, az…..
Megcsaltalak Unatkozott mellettem 2009.06.17 10:00:00
Az oldal design átalakítás alatt áll. Egy évtizede vagyunk együtt a feleségemmel. Második házasságom, elsőből egy gyerek, ebből egy másik. Ez nagyon nagy szerelem volt. Nehezen jöttünk végleg össze, megszenvedtük. Aztán teltek az évek együtt. Nehezen csiszolódtunk össze, sok…..
Jacques Ucca (törölt) 2009.06.17 10:50:30
@azallamenvagyok: Egy nagypofon bennem is felmerült, tisztán makarenkó-i célzattal.. Akármit is mondanak a jogászok van akinek szüksége van rá..
Jacques Ucca (törölt) 2009.06.17 11:52:45
@Cica7: Hehehe, ha nem tanácsot fogsz adni és nem fogod megérteni akkor minek írjon.?.?.?.?.?.?.?.? :-)
Sziasztok!Nem régen ért véget egy több évig tartó komoly kapcsolatom. Utána elég egyedül éreztem magam és az egyik viszonylag konszolidáltabb társkeresőre regisztráltam magam. (Tudom, hogy nem lett volna szabad ott ismerkedni, mégis úgy gondoltam, hogy érdemes kipróbálni. )…..
Jacques Ucca (törölt) 2009.06.16 16:59:21
@Kytia: Édes bosszú nélkül nem megy.?
Jacques Ucca (törölt) 2009.06.16 20:02:23
@Kytia: Ahamm.. És akinek meg a nemi erőszak esik jól.? Nagy a Világ, sok az érdekes Ember és hobbi.. Azt hiszem hogy a bosszú az valahogy mindig "körbeér", ma Nekem, holnap Neked, úgy hogy én nem kezdeném el emiatt..
Olvasónk mesél megpróbáltatásairól. Munkaszerződés nélkül dolgoztatták, becsapták, megalázták és mi már meg sem lepődünk sajnos... Volt egy munkahelyem, ahol felvettek mint weblapszerkesztő.Kiderült, hogy az oldalnak nincs admin felülete, tehát csak programozó tudja…..
autózz! Antikopaszállat 2009.06.16 19:07:00
Ha azt mondja, nagy darab kopasz, szinte mindenkinek egy olyan figura jut eszébe, aki már gyerekkorában is komplexusoktól szenvedett túlsúlya miatt és megverte a kisebbeket, felnőve pedig állat módjára közlekedik, mert neki úgysem mer beszólni senki, ha meg mégis, akkor legalább van…..
Az alábbi levél egy  fogas kérdést vet fel, a Zugügyvéd is várja az ötleteket. Az biztos, hogy a hamis vádtól tartózkodni kell, és a személyhez fűződő jogok megsértése is komoly költséggel járna. Kedves Zugügyvéd,a www.megeroszakoltak.blog.hu egyik blogszerkesztője…..
Az ember nősülés után máshogy nézi a nőket. Ez nem a házasember "bölcsessége", hanem egyszerűen kiegyensúlyozottabb az ember, és képes szexuális kényszer nélkül gondolni/nézni a nőkre. A szűzkurvaság fogalmát páran már próbálták megfogni, de rettenetesen…..
Meredith Grey a Media Marktban futott neki egy 0%-os THM-mel, kezelési költség és önerő nélküli hitelnek, mintha mi sem történt volna az elmúlt fél évben. Természetesen kiderült, hogy mindig van tétel, amit nem sorolnak fel a hirdetésekben, ez pedig jelen esetben a hitelfedezeti…..
A Zugügyvéd egy magazinban találta a következő cikket ami ami széles hazánk tréfás kedvű cégtulajdonosai cégnévadási szokásait taglalja.   ..
A lichthof-ot sok mindenre lehet használni, csak amire kitalálták, na pont arra nem - hogy ugye beengedje a kinti természetes fényt a konyhába vagy más félreesőbb helyiségekbe, ne kelljen állandóan villanyt kapcsolni. A kényelmes, lakásból elérhető kukaürítő, szemétleöntő…..
Három hete csúnyán összevesztem a férjemmel egy kis apróságon, és nem nagyon beszélgettünk azóta (hozzáteszem 7 éve vagyunk házasok)3napja mikor már ő aludt keresték telefonon és sms-ben is. Azt hittem hogy a munkahelyéről ezért megnéztem az SMS-t amit Antaltól kapott.…..
Adott egy budapesti panelház a bizalomgerjesztő nevű kaszásdűlői részen, ami, hát finoman szólva sem hasonlít egy Dubai toonyházra. Tudja ezt az ott élők többsége is, de azért ők igyekeznek lehetőség szerint még inkább észrevehetővé tenni a különbségeket, például a…..
Egyik nap csengettek az ajtómon, gyanútlanul kinyitottam, és két ismeretlennel találtam szembe magam, akik meg akartak téríteni. Nem akartam, hogy feleslegesen pazarolják az idejüket, ezért gyorsan a tudomásukra hoztam, hogy nem itt találják az elkóborolt bárányt, akit vissza kell…..
Megcsaltalak A szükség nagy úr 2009.06.11 06:34:55
Kedves Megcsaltalak blog. Az én történetem bizonyos értelemben a megcsalási nagykönyvből is származhatna, bizonyos értelemben viszont egyedi.Jómagam még csak 20 éves vagyok, a másik fél 21. Minden 2008. tavaszán kezdődött.Szaktársak vagyunk egy fővárosi bölcsész suliban, hamar…..
tvblog Női keddből macsó kedd 2009.06.04 20:35:00
Lám, mi mindenre elegendő egy alig pár százmilliós befektetés: például arra, hogy az eddigi nőcis keddből hirtelen tesztoszteronnal bélelt macsós kedd váljon. Izé, szóval úgy értem, hogy a tévéprogram szempontjából.Miután az RTL Klub már lenyúlta a kórházas kedd…..
Az egyik pénzügyi szolgáltatót elég érzékenyen érintette, hogy reklámüzenetei nem voltak egyértelműek. Ez az esemény ihlette az alábbi fiktív történetet:Az Ügynök csendesen ült az irodában, és reggeli kávéját szürcsölgette. A monitoron az aznap esedékes behajtások…..
tvblog Amerika - Dél Afrika 1-0 2009.06.09 10:53:00
Ismét csak egy bizonyíték született arra, hogy a néző tudatosan néz tévét, s nem feltétlenül választja automatikusan mondjuk az RTL Klubot, ha vasárnap este filmet akar nézni. Na, nem mintha a hét legnézettebb filmje, a Taxi 4 annyira jó lett volna (inkább lett annyira…..