Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szerelmes ember (törölt)

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eszter egy ismert női lap művészeti vezetője. Talán emiatt, talán szuicid gondolatai logikus következményeként Norbi ananászcsipszet vásárolt. Ez így, idáig is postra érdemes, kétmondatos horrorsztori lenne, de Eszter azt állítja, az alapterméknél is rosszabb ropogtatnivaló,…..
Szerelmes ember (törölt) 2008.07.17 11:43:12
Hát ez is elérkezett. 2008-at írunk és a blog elérte a fél éves kort. Egy kis 2007-es statisztika: Közel 600 bejegyzés született, átlagosan havonta 100 179 618-an olvastátok a blogot. 754 365 oldalletöltést generáltatok.Kb 5600 kommentet írtatok. Így a blog az ország egyik…..
Új MÁV blog I love Intercity 2007.12.12 15:55:00
Hát igen én se nézek ki úgy mint 6 éves koromban, de 13 évesen se hasonlítottam a 6 éves ártatlan gyermeki vonásokkal megáldott figurára a diákomban. A helyzet azóta sem lett jobb....15 éves lányom utazott 13 éves barátnőjével. Kérték a diákigazolványukat. A gyerek nem…..
És nem elég, hogy szeret, de képes különbséget tenni, és megállapítani, hogy egy öntetben több a zsíros-majonézes guzmó! Mintha egy kínai büfében kiszúrnánk, hogy 23 százalékkal több zselésített kutyanyálat raktak a gung bao csirkébe! Elképesztő. Az alanti sztoriból…..
ÁPDÉTMost elmesélek valamit. Az asszony már régóta szerette volna meglepni az anyukáját valami különleges ajándékkal karácsonyra. Anyósom Zorán rajongó és még életében nem volt Zorán koncerten. Már hónapokkal ezelőtt megvette Párom a jegyeket. Mindent leszerveztünk és…..
A Közép-magyarországi Regionális Közigazgatási Hivatal szerint törvénysértő, hogy Rogán Antal el akarta venni két V. kerületi minisztérium parkolóját, és még 23 milliárd forint büntetést is kirótt rájuk. Horváth Ágnes egészségügyi miniszter megmutatta a sajtónak a…..
Horror és rettenet. Kovács Tamás kétségtelenül Naiv Ügyfél volt, mert nem bogarászta át az apróbetűs részt, amikor a T-mobilnál megkötötte a NET2GB mobilinternet-szerződését. Mondhatni megnyugtatta, hogy a szolgáltató saját hálózatán belül 2048 MB adatforgalmat 5790…..
Mi a búbánat van ezzel az országgal, tényleg eddig ér a hollywoodi jogvédő vérmókusok keze vagy csak mindenki ennyire beszari és beszop minden hülyeséget? Legutóbb a Vodafone bírta úgy behirdetni első ránézésre igen kecsegtető mobil szélessávú internetét, hogy csak a sokadik…..
A legjobb tipp, amit hallott a Homár, ha külföldről kap csomagot mezei postán keresztül, lehetőség szerint hegesztesse be a küldeményét egy fémdobozba. Oké, hogy több lesz a postaköltség, de már a gondolat miatt is megéri, milyen fejet vághatnak, amikor ki akarják bontani... Ez…..
Szerelmes ember (törölt) 2007.06.21 15:54:40
Kicsin múlt, hogy a Homár kaotikus levelesládájának áldozatául essen ez a gyöngyszem, pedig Ági egy akkora egeret fotózott a kitekatos raklap tetején az Auchanban, amivel többek jóllaknának, ha zombitámadás miatt bennrekednek az áruházban: A képet a soroksári Auchanban…..
Szerelmes ember (törölt) 2007.06.15 08:54:35
Robika a mi új sztárunk, pedig nem néz ki hülyén, sőt valószínűleg elképesztően jól traktorozik. Csak kissé feledékeny a jelek szerint, a Rúzsai Földművelő Egylet és a Traktorosok Országos Szövetsége ugyanis a jelek szerint joggal követeli rajta a permetezőt. A baj csak az,…..
Szerelmes ember (törölt) 2007.06.14 07:12:56
Szerintünk lehet, hogy filozófusok, vagy David Lynch elvakult rajongói, esetleg mindkettő. És az sem kizárható, hogy a postás olyan, mint az elektron, vagyis egyszerre tud lenni itt is meg ott is. Ja, és nem hittük volna, hogy a Zseb Garfieldnek vannak előfizetői. A csatolmány szerint…..