Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eastern

0 bejegyzést írt és 147 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig örömömre szolgál, ha a kerület díszpolgárairól, munkásságuk eredményeiről olvashatok az országos médiában. Az elmúlt napokban több ilyen hír is akadt. Az egyik arról tudósít, hogy 2018-ban a könnyűzenei koncertek legtöbbször játszott száma Fenyő Miklós: Csókkirály című szerzeménye volt. A…..
• A magyarországi tiltakozások sikeréhez döntő, hogy az ellenzék a maga oldalára állítsa a vidéket  • Elszabadultak az osztrák szélsőjobbosok, Orbánt Európa megmentőjének tekintik és a legközelebbi választáson le akarják nyomni a Néppártot  • Nem tudni, mi okból, de a német liberálisok főtitkára…..
A moszkvai nemzetközi autószalonon mutatták be az új orosz reprezentációs autócsodát, az Aurus Senatot. A Business Insider azonnal el is nevezte Frankenstein autónak, mivel több más modell részeiből fércelték össze...
Ne nyáron menj: Nyáron Barcelona egy populáris desztináció, de vajon érdemes e tényleg ekkor menni? Mivel Barcelona a parton fekszik, remek szél jön napközben a tenger felől, ami még a 30+ fokot is kellemessé tudja tenni. Szóval az időjárás nem lehet kifogás a nyáron. Barcelonába az utóbbi pár évben…..
Falusi élet Sorsok 2018.08.15 22:20:28
Elképzelhetetlen sorsokkal találkozom. Tudom, nem csak itt, ebben a faluban történnek ilyenek. Sőt, nem csak vidéken, ráadásul nem is csak ebben az országban. Tudom, vannak ennél nehezebb sorsok is, hiszen minden csak viszonyítás kérdése. De akkor is. Néha egyszerűen nem tudom megállni bőgés nélkül.…..
Az a helyzet, hogy várható volt a 444 mai híre, azaz hogy a kisgömböc behabzsolja majd a Hír Tv-t, így direktben olvasni mégis sokkoló.  Az is sokkoló lett volna, ha Simicska Lajos a Magyar Nemzethez és a Lánchíd rádióhoz hasonlóan ezt is bezárja, de akkor legalább van egy kedves halottunk, amely…..
eastern 2018.07.31 13:57:49
@6. Ienin:
Óh mennyi nihilista nacionalista alkoholista
Feketelista futballista exhibicionista
Cionista specialista fasiszta statiszta
Masiniszta soviniszta orgonista alpinista
kálvinista
A táborban mindenki alszik,
A költő tündérei pengetik a drótokat.
A kormányzati narratíva szerint Németország haldoklik, belefullad a menekültek áradatába, míg a V4-ek, és főként Magyarország az Unió motorja. A valóságban Berlin fényévekkel jár az orbáni gazdaságpolitika előtt...
Az intézményesített hadviselés történelmében (hat vagy hét ezer év, könyörgök, ezen most ne vesszünk össze) számos írott és íratlan alapszabály keletkezett, elsősorban a megfigyelésekre alapozva. Ezeket a katona- és katonapolitikus-generációk egymásnak adták tovább, majd ezek jelentős részét…..
Mennyibe került a legendás Pritamin, illetve más ételek és italok az Ötvös filmek bemutatásának idején?  ..
eastern 2018.05.23 11:07:44
@Bergyilkos Bohoc: Gondolom a nyitásra rá is kell készülni, nem úgy van, hogy felcsapja a rolót, oszt már van is minden.
Gajdics Ottó publija az összes mediaworksos (értsd: mészároslőrinces-fideszes) megyei lapban megjelent, amiben gyakorlatilag lehülyézi a lányt. ..
eastern 2018.04.23 09:32:19
@Womb Raider: Nem csak a hvg-n, Indexen és 24.hu-n is láttam ezt a hírt, vagyis a "megbízható" libbant portálok is lehozták..
"Köszönjük, hogy ismét a Fideszre szavaztatok! Most már legalább tudjuk, hogy nincs miért hazamennünk, nincs hova hazamennünk."..
Lázár János már arra sem veszi a fáradságot, hogy hihetően hazudjon. Elmesél mindenféle elborzasztó történetet arról, hogy milyen szörnyű is az élet Bécsben: szemét, rendezetlenség, elszegényedés... (Bár e legutóbbira a megoldás aligha az, hogy nem szabad migránsokat beengedni, de ugyebár aki…..
Egészen speciális helyszínen zajlott le az áprilisi országgyűlési választások főpróbája, ezért a tanulságokat is nagy körültekintéssel kell levonni. Az viszont vitathatatlan, hogy a felszín alatt repedező kormányzati kommunikációs gépezet most először mutatta meg, milyen sebezhető, és mennyire nem…..
Amikor január 31-én a Független Diákparlament sajtótájékoztatója után este az ATV-ben minden közéletben megfáradt embert arra kértem, adjon egy utolsó esélyt a diáktüntetéseknek, az Echo TV megpróbálta kiforgatni a mondataimat, hogy nem fejtettem ki, mire. (Talán azért nem értették, mert nem…..
Rájár a rúd a Magyar Postára. Hatalmas emberhiánnyal küzdenek, ráadásul egyre kisebb merítésből kell új kollégákat toborozni, hiszen aki akárcsak kettőig tud számolni, van két füle és bárhova máshova felveszik (raktárosnak, pénztárosnak) már megy is a jó melegbe "üldögélni", nem pedig az utcákat…..
Nemrég a tusványosi fesztiválon meglehetősen szomorú képeknek lehettek sokan a szemtanúi. A hagyományosan fideszes fesztiválon megjelent egy fiatal lány, aki különböző témáktól motiválva próbálta az ott megjelent politikusok és szimpatizánsok tudtára adni, hogy nem feltétlenül elégedett Magyarország…..
30/40 Az agyzsugorító - jegyzet 2017.04.24 01:08:06
Nem mindenkinek kenyere a beszéd. Vannak olyan szakmák, ahol nem is feltétlenül szükséges, hogy az ember értelmesen, szépen, a lehetőségekhez mérten összefüggően, az alanyt és az állítmányt pontosan egyeztetve szólaljon meg. A temetőcsősz például elboldogul az életben anélkül is, hogy a…..
eastern 2017.04.25 13:14:51
@Kopasz Szuzukis: A trolit épp úgy nem bírta volna el az úthálózat, mint ahogy nem bírta el a 31-es buszt anno. Állhatott volna a dugóban. Ezért kellett a villamos, az megy a maga útján, akármilyen dugó van.
A műsorvezető kilenc évet húzott le a Mokkánál, de most besokallt és felállt - írja a Blikk. A TV2 reggeli műsorának legismertebb házigazdája azonnali hatállyal mondott fel tegnap, a hírt meg is erősítette a bulvárlapnak. Az ok elsősorban családi, van egy olyan családi vállalkozásuk, amiben…..
  Bayer Zsolt, az udvari nyalonc újfent bepöccent, látván a CEU mellett demonstráló fiatalok ezreit a nagy budapesti éjszakában.   Mondanivalójának lényege szösszenetének végén van, egy kicsit sem burkolt fenyegetés formájában:   Aztán majd megtapasztaljátok, milyen érzés üldözöttnek és…..
eastern 2017.04.13 10:41:48
Talán, ha nulla fok van, egy szeméthegy mögött, a vasúti töltés oldalában nőtt szétfagyott nádasban, színevesztett, félig szétfoszlott sört reklámozó napernyő alatt üldögél a késő téli nap bágyadtan szitáló havas esőjében négy fiatal férfi. Apró tábortűz próbál valami meleget adni a vizes göncökbe…..
A munkalehetőségek szaporodásával, egyre több hajléktalanként álcáskodó proletár települ föl Budapestre. Az aluljárókban hawájjznak és nézik teljesenhülyének a mélyszegénységhez tökbuta, naív és értetlen, könnyen befolyásolható budapesti közönséget. A Fényesfőváros születésihelyénél fogva…..
eastern 2016.11.30 10:48:36
eastern 2016.11.30 11:52:14
@Frick László Intézet:
Nem CSAK cigányügy, de azért ebben a körben (is) magasan felülreprezentáltak a cigányok. Lehet rasszistázni, taplómagyarozni, de ez akkor is tény.
Ugye, mennyire meg szoktunk sértődni, amikor a nagyképű nyugatiaknak tökmindegy, hogy Bukarestbe vagy Budapestre jönnek? Vagy milyen felháborodottan szoktuk mesélni, hogy a bunkó amerikaiak/franciák/akárkik nem találják Magyarországot a térképen? Tanulságos lenne ilyenkor egy felmérés, vajon hány…..
eastern 2016.10.11 11:58:40
@zsebatya: A nagymutternak volt egy szomszédasszonya, ezt a Szuez történetet én tőle hallottam először, még a '80-as években.. Egyszerű parasztasszony volt, sose tudott volna ilyet kitalálni, ha nem hallja a saját fülével.
Új paradigma Érvény 2016.10.03 23:13:16
Orbánnak igaza van. A magyar emberek véleményét nem lehet figyelmen kívül hagyni. Hárommillió-háromszázezer magyar ember arra szavazott, hogy Brüsszel ne írjon elő kvótát. Az most mindegy, hogy Brüsszel ilyesmit nem is szándékozott előírni, meg hogy 19 ország kormánya szavazott korábban a kérdésről…..