Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Indy79

2 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zártkert Komposzt 2016.05.21 13:17:11
A helyi hulladékgazdálkodótól rendeltem komposztot, ma délelőtt meghozták. 2 tonna lett végül, nem egészen három köbméter. Délután már el is kezdem felhasználni..
Zártkert Borsó 2016.05.21 13:23:43
A borsót megkaróztam. Már a késői is virágzik, kapaszkodik a kordonra...
Indy79 2016.06.14 10:37:05
Megkerestük és körbejártuk a legdrágábbként árult budapesti lakást és házat. Az előbbit a várban, az utóbbit a XII. kerületi Svábhegyen találtuk meg. Videós túra két 2 milliárdos ingatlanról, plusz egy ráadás.   A 4 lakásból összevont, a 2000-es évek elején…..
Immár negyedik alkalommal rendezték meg New Orleansban a Nemzeti szakáll és bajusz bajnokságot, ahol a legkülönfélébb arcszőrzetek mérettettek meg egymással. Greg Anderson Las Vegas-i székhelyű fotós kapta lencsevégre a kamera másik felén parádézó, igen meghökkentő…..
Indy79 2013.09.27 17:10:49
Ma  egy olyan eszközről fogunk tanulni, amivel én gyerekkoromban leginkább kardoztam.  A felnőttek legnagyobb örömére. Ez a vízmérték. Nevezik még libella műszernek is, én leginkább vízszintmérőnek szoktam hívni, bár nem vagyok benne biztos, hogy helyesen. Majd ti…..
Indy79 2013.02.15 10:30:17
@toreki: Hja... Egymással párhuzamos dolgoknál még viccesebb lehet, mert ha az egyik jobbra, másik balra dől kapásból látszik. :) Amúgy én is használtam már olyan vízmértéket (nem saját volt, hanem egy haveromnál) ahol miután felhúztam egy vonalat a falra és megnéztem messzebbről szemmel kiszúrtam, hogy nem vízszintes. Hehe... El volt mozdulva a foglalat. Szerintem egy bóvli vízmértékre bízni ilyen dolgokat elég gázos. Egy jó szakember, vagy aki barkácsol tudja, hogy egy ilyet elvileg egy életre vesz. Szóval nem érdemes ezen spórolni... A másik meg, hogy nem csak vízmérték létezik, szóval nem csodaeszköz. Aki ért ezekhez a dolgokhoz, az tudja milyen feladathoz mire van szüksége.
Indy79 2013.02.15 10:53:37
@toreki: Persze logikus is... Megmondom őszintén ezt el szoktam lógni én is. Általában ha sokat kell használni a vízmértéket az első mérésnél azért eszembe szokott jutni, hogy ellenőrzöm. Utána maximum már akkor, ha véletlenül ütés éri. Azért az hozzátartozik, hogy én inkább lelkes amatőr vagyok, nem kell napi szinten használnom a munkához.
Egyedi szerkesztőprogramunkban pillanatok alatt összeállíthatod saját, személyre szabott dekorációs csomagodat. A program kezelése rendkívül egyszerű, de ha mégis probléma adódna, a lenti leírásban reméljük gyorsan megtalálod a megfelelő választ. A szerkesztő…..
Első bejegyzésemben arról írok, hogy mit is takar a dekorációs falmatrica elnevezés, milyen felületekre és milyen technikával lehet felhelyezni az öntapadókat.      1.1. Dekorálható felületek:Dekorációs öntapadóinkkal egyaránt dekorálhatók falak,…..
Mintha cipőkanállal falazták volna a WBE House elnevezésű, leginkább beépített szekrényre emlékeztető családi kéglit a japánbeli Kasugai kertvárosában. Az AUAU  építészstúdió mérnökei otthonos, kimondottan kellemes (kis)családi otthont emeltek akkora helyre, ahol egy…..
Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár a miskolci Auchan engedélyén kívül talált más furcsaságokat is: "Több milliárdos nagyságrendű szerződést kötött az utolsó hetekben a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium előző vezetése - mondta el a Krónikának…..
Indy79 2010.06.21 18:26:46
@eszkep: ha valaki összedob egy brífet, akkor én fullra megcsinálom a grafikai anyagon 2-3 nap alatt :) Akkor már kész is vagyunk nagyjából...