Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyvaradi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jelek arra utalnak, komoly esélye volt, hogy Angela Merkel német kancellár februári látogatásán egyáltalán nem találkozik a magyar miniszterelnökkel, mert a kormány nem tudja teljesíteni a Berlinből szabott egyik feltételt, hogy simítsák el a vitás ügyeket az…..
           A magyar televíziózás egyik üde és illatos mélypontja volt, amikor Bánó András egy cigányok által elkövetett lincselési kísérlet után a cigány lélektanról faggatta Osztolykán Ágnes LMP-s politikust. Az ember el nem tudja képzelni, hogy miért pont Osztolykán…..
Ritka bepillantás a trafikügy a NER működésébe - írja a pénteki Véleményvezér. Igaza van - és amikor a poszt kikerült, még nem is sejtettük, hogy mennyire. Pénteken ugyanis a HVG felröppentette a hírt: a kormánypárt helyi potentátjai döntöttek a trafikpályázatokról.…..
Látványos plakátban gyönyörködhetnek az érdiek a város forgalmasabb részein. A két négyzetméternyi felületet legfelül a polgármester hatalmas képe uralja; ott ül íróasztalánál, és jóságos arccal mosolyog. Alatta apró gyerekek láthatók, apró szüleik és apró…..