Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovacs.14

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A médiahekk és a vicc között a legfontosabb különbség, hogy az előbbi akkor éri el a kívánt hatást, ha nem esik le senkinek. Magyarországon és tágabb Európában éppen ez történik Conchita Wurst kapcsán. Ha talán nem is teljesen érthetetlen, de mindenféleképpen érdekes,…..
kovacs.14 2014.05.16 13:35:37
vékony lányok Mercedes 2014.03.18 07:00:00
 ..
kovacs.14 2014.03.18 15:49:00
Várakozásaimmal ellentétben nem ez volt a legjobb rész valaha. Még kell egy kis idő, amíg elfogy a lendület a munkából és a legnagyobb világfájdalmával fogják megkezdeni a műszakot a villalakók. Hiába Lilu szexi outfitje, a párducmintás felső meg a fél latex cicanaci és a…..
Most, hogy túl vagyunk rajta, mint egy hasmenéssel nehezített all inclusive tunéziai nyaraláson, itt az ideje az önismeretet építő számvetésnek: mégis miért nézte az ország tévé előtt ülő részének egyharmada minden este Alekoszt és az ő szerelmét a legfelsőbb szinteken?…..
kovacs.14 2011.05.30 14:24:36
kovacs.14 2011.05.30 14:26:18
Az RTL Klub nagylelkű, ezért a Csillag születik szombaton elhátrál az Eurovíziós dalfesztivál elől, ahol ugye Wolf Kati, az X-Factor hatodik helyezettje egészen a döntőig jutott. Éppen ezért szombaton elmarad a Fókusz Plusz, és a Csillag születik este hétkor kezdődik majd fél…..
Nem ördögtől való az egyes szavazók között különbséget tenni közösségi érték és hasznosság alapján, ám ebben az esetben a gyereknevelés nem lehet az egyetlen és kizárólagos szempont. (Fotó: Village Voice) A hírek szerint a háromnapos Fidesz-KDNP frakcióülésen…..
A Tv2 végül elszánta magát, és mégis péntekre menekíti a Megasztárt az X-Faktor elől. Persze nincs ebben semmi meglepő, hiszen már két hete szombaton elindult az evakuációt felvezető kampány: Friderikusz Sándor csak úgy, mellékesen felvetette, hogy miért is kéne választaniuk a…..
A valóságshow-k hazai rajongói örülhetnek: az RTL Klub derült égből villámcsapásként bejelentette, hogy jön a Való Világ nevű Big Brother-koppintásuk negyedik évada, ráadásul még ősszel, megtámogatva az X-Faktort, hogy a nézettségi versenyben esetleg felzárkózó TV2-nek…..
kovacs.14 2010.08.18 12:40:49
Baló Györgynek rossz éve volt tavaly. Februárban otthagyta A szólás szabadságát, aztán felesége, Morvai Krisztina miatt nem vezethette az MTV EP-választási műsorát, majd szeptemberben, mikor már a tévéújság is beharangozta, az utolsó pillanatban kiderült, hogy nem indulhat el…..
Jogos-e, hogy a BKV dolgozói időről időre megbénítják a város közlekedését? Egyáltalán megbénítják-e, vagy mindenki megvonja a vállát, és gond nélkül megoldja a megoldhatatlant, és a szokásos időben beér a munkahelyére? Szavazz! (Szolg.közl.: úgy tűnik, Firefoxból…..