Regisztráció Blogot indítok
Adatok
micimate

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csúcsra járatja a kormány bizonyos tények elhallgatását, a számsorok manipulálását, a járványügyi adatok kozmetikázását. Most már attól sem riad vissza, hogy csúsztatásokkal elérjen olyan dolgokat, melyeket a valóság bőven megcáfolna. Teszik ezt azért, hogy az emberek bizalmatlanná váljanak a…..
micimate 2021.04.29 13:06:25
@atomic power 1986DucaDuca: Szamárság! Tetszik tudni az úgy van a világ minden sarkában, hogy a reggel hat, vagy hét órai osztályátadásokon a covid, és a covid intenzív osztályokon, amelyekre egyededül, és kizárólag pozitív teszttel, és manifesztálódott covid tünetekkel lehet bejutni (protekció nincs!) a főnővér megszámolja, hogy az előző osztály átadás óta hányan haltak meg. Ezt a számot felírja egy cédulára. A kórházak a maguk számait elküldik saját Operatív törzsüknek (ha van olyanjuk), aztán ott nehéz szellemi munkával összeadják, majd feltöltik az EU e célra létrehozott platformjára. Nem csinálnak évtizedekre visszamenő statisztikát, nincs ez a többlethalálozás ökörség, kutya közönséges elemi harmadik osztályos "technológia". Pártunk, és kormányunk találmánya, hogy nálunk nincs is sok halott, sőt még büszkék is lehetünk kiváló járványvédelmünkre! Frászt! Parasztvakítás!
micimate 2021.04.29 13:18:22
@Kurt úrfi tеutonordikus vеzértroll: Butaság! Orbán járványkezelését kizárólag a választási számtan vezérli. Tegyük fel, hogy meghal szükségtelenül 100.000 ember. Nos, legalább a fele úgysem ment volna el szavazni jövőre. A maradék fele másra szavazna. Nettó szavazat vesztesség 25.000. Nem nagy dráma. A vírus, és járványtagadók, az oltás szkeptikusok, a buli, és majális elvonási Ilyen egyszerű a képlet.tünetekben szenvedők, no meg a korlátozások valódi , és kárpótolatlan vesztesei a személyi szolgáltatók, vendéglősök, boltosok, és még sok munkáját vesztő ember is szavazó. A halálozások, a járvány visszaszorításában sikeres országok tömeges tesztelési, rigorózus kontakt kutató, kőkemény korlátozó, és betartást kikényszerítő személyi, és közösségi karanténok gyakorlata itthon nem követhető, hiszen, ha ezek a tömegek szembefordulnak pártunkkal és kormányunkkal, ugrik a jövő évi választási nyereség. Ilyen egyszerű a a mesék, csúsztatások, szakemberek véleményének folyamatos politikai felülírása. És a tömeg lelkesen tapsol, és el is hiszi a hülyítést.
A cím nyilvánvalóan fikció. Nincs épeszű politikus, aki nyertes helyzetből –márpedig minden ellenzéki híreszteléssel szemben a Fidesz abban van – kiengedné a kezéből a győzelmet. Nyilván a jelenlegi kormánypárt is mindent meg fog tenni, hogy a soron következő parlamenti választást is megnyerje. Az…..
Szörényi és Bródy elhíresült demeterszilárdos képét követően -- amelyet sokan, e sorok írója is, csalódással vegyes viszolygással fogadott -- most a Válasz Online jelentetett meg velük egy "tisztázó" interjút, amely azonban csak még szomorúbbá tette a képet. Bródy szerint -- nem fogok sokat…..
A budapesti FIDESZ egy olyan (azóta már törölt) képet tett közzé a Facebook oldalán, amelyen Szálasi fejét Karácsony Gergelyére cserélték.  A főpolgármester persze ezt rossz néven vette.  Igaza van Karácsonynak? Elsőre persze rávágja az ember, hogy naná, ki ne érezné sértőnek, ha a XX. századi…..
micimate 2020.06.19 16:08:30
@6.Lenin: Köpd ki a negrót a szádból! Szörnyű lenne, ha valami világosság támadna abban az okos fejedben!
micimate 2020.06.19 16:21:36
@ulpius66: Ha valakinek nem sikerült a negyedik általános osztályon sem túljutnia (így természetes, hogy a számokat sem ismeri), logikus, hogy azt hiszi, hogy egy embernek pont annyi észre van szüksége, mint ami neki jutott.
micimate 2020.06.19 16:26:01
@6.Lenin: Picinyem! Ne ugrálj, mert a végén még belevered az orrod a bokámba!
1000 leütés Szabadesésben 2020.05.15 11:22:42
Valóban egy kisebbség terrorizálja a többséget, miközben folyamatosan megpróbálja magát többségnek beállítani, hogy a terrort legitimálja. A magyar politikai társadalom struktúrája -- ismert módon -- úgy néz ki, hogy a választók harmada legitimálja a Fideszt (=Orbánt) a szavazataival (ezeket a…..
micimate 2020.05.16 21:49:45
@ricardo: Egyetértek. Nem kéne így lenni. Úgy alakult, hogy ismerem a folyamatot, és állítom ez a helyzet a Fidesz bűne. Régi Széchenyi bálokon az akkor még szikrázóan értelmes Kósa lajosékkal volt közös asztalunk, dolgoztunk ki törvénytervezeteket fideszes, és szdszes képviselőkkel, szakértőkkel. Elborzaszt ami azóta történt. A szabad rablást (elég sok milliárdost ismerek, tudom ki miként lett azzá, volt akit éppen magam hoztam abba a helyzetbe, mert nagyon okos volt), a gátlástalan hazudozást a Fidesz hozta be a közéletbe. Stílusukat, Önnel egyetértve az amúgy impotens ellenzék is magáévá tette. Sokan fröcsögnek Skultéti úrra is mert fideszes, pedig nem ő tehet az idős otthoni magas halálozásokról, hanem az az egészségügyi, és általában kormányzat, mely az egészségügyi törvény előírásait tételesen megsértette, aztán a saját bűnüket másra tolják. Álszent, ócska demagógia. Visszafelé sem szabadna, de kérem higyje el, hogy az a tömény mocsok, amihez lelkes tömegek éljeneznek, amit határon túli magyarok tál lencsén vett szavazataival lehet fenntartani, az embert különösen érzékennyé teszik. Időnként -belátom - igazságtalanná. Igen, valódi vita kellene, de ahhoz csak olyan vitapartnerek ülhetnek egy asztalhoz, akik a tényeket tisztelik, és tényekkel tényeket állítanak szembe. Bicska nyitogató az az agymosás ami folyik. A soros tanonc valamikor ifjak beleharapnak abba a kézbe, a piros lámpánál álldogáló koldus, beköp az ablakon, miután az autóstól pénzt kapott, az EU lélegeztető gépén élő mocskolódik. Közgazdász vagyok, talán értek is keveset a szakmámhoz, így nem okoz nagy gondot a tények szembesítése a mostani demagógiával. (megjegyzem ez is a diktatúra egyik megnyilvánulása) A szocializmussal is az volt a bajunk sokunknak, hogy értettük, és dühítő volt a hazudozás, még ha mostanra azt többszörösen sikerült meghaladni. Elborzaszt az a parancsuralmi légkör, ami a Fideszt jellemzi. A rendszerváltás óta minden miniszterelnököt, és párt elnököt volt szerencsém ismerni. (Orbán Viktort is sok éve) Az a szervilizmus a felső vezetésben, ami a Fideszben van, sehol máshol nem jelent meg. Tudom, már csak fecsegek. Képet szeretnék adni, hogy nagyon komoly okaim vannak arra, hogy elbutított, vagy gyárilag ostoba emberek ijesztő írott, és szóbeli megnyilvánulása miatt már eleve gyanakvó, és tüskés vagyok. Remélem, soraimat olvasva tudja, hogy a személyes sértést sajnálom, nem Önnek, hanem egy megközelítésnek, a közélet tönkretevőinek szólt, de a személyes vitát akár megtisztelőnek is tartanám.
micimate 2020.05.17 10:58:20
@miért: Nem tudom milyen ismeretsége volt Kósa Lajossal. Az MDF kormány idején a szakértői stábok kormány és ellenzéki oldalról folyamatosan konzultáltak. Lajos okos, kompromisszumos ember volt. Amennyire magánemberként megismertem, az is kedvező volt. Aztán az egész Fidesz nagyon rossz irányba fordult. Sajnos Lajos is ment az orbáni úton, úgy tűnik nem volt elég gerince. Kár érte.
micimate 2020.05.17 10:58:45
@miért: Nem tudom milyen ismeretsége volt Kósa Lajossal. Az MDF kormány idején a szakértői stábok kormány és ellenzéki oldalról folyamatosan konzultáltak. Lajos okos, kompromisszumos ember volt. Amennyire magánemberként megismertem, az is kedvező volt. Aztán az egész Fidesz nagyon rossz irányba fordult. Sajnos Lajos is ment az orbáni úton, úgy tűnik nem volt elég gerince. Kár érte.
Ezúttal a siófoki labdarúgócsapat került bajba, csődbe juthat az egykori bányász-klub, ahol a játékosok és a vezetőség nem tudott megegyezni a bérek csökkentéséről. Tegnap a szegedi kézilabdával kapcsolatosan jöttek hasonló hírek, és egy szemernyi kétségünk se legyen: a legtöbb magyar látványsport…..
Január nyolcadika óta az Emberi Erőforrások Minisztériumának fiatalokért felelős helyettes államtitkára Rácz Zsófia,  aki jogi diplomája megszerzése előtt, mindössze 22 évesen tölti be ezt a pozíciót. Lassan két hónapja felel az ifjúságügyért, de a nagy ritkán meghirdetett nyilvános eseményeken és…..
micimate 2020.03.07 18:06:16
@conchita wurst: Csóri viceházmester! Hitler hazai feljelentgetőinek is ez a szellemi szint volt a fő merítési lehetősége. Nagyurak! Jól megnevettettél!
micimate 2020.03.07 21:42:21
@Grimbusz Makszimusz: Elbuktad Picinyem! Egyik ... Mihály nevű ősöm 1623. sept. 1-én Bécsben kelt czímeres nemes levélben emeltetett nemességre II. Ferdinand m. király által társával Ferenczy Györgyel együtt.*
Czímere, – mint már a Ferenczy családnál IV. köt. 156. lapon hiányosan érintetett, – a paizs kék udvarában zöld téren futó farkas, szájában nyúlat tartva. A paizs fölötti sisak koronájából szintén farkas emelkedik ki, első jobb lábával kivont kardot tartva. Foszladék jobbról ezüstvörös, balról aranykék. Ha nem hazudnak a családi történetek akkori női felmenőd, egy kedves jobbágy lány igencsak meg lett kergetve akkoriban!
.... Mihály érintett nemes levelét 1623. (feria 2-da prox. post festum beati Lucae) Zala vármegyében hirdetteté ki. Ugyan azon armális 1717. mart. 18-án Veszprém vármegye közgyülésén Pápán is hirleltetett.
Van további kérdésed?A családi vagyon sajnos odalett, így inasnak nem tudlak alkalmazni!
A Századvég legújabb felmérése szerint a magyarok 80 százaléka továbbra is a szigorú határvédelem mellett állnak. A kutatás alapján megállapítható, hogy a megkérdezettek 82 százaléka értesült arról, hogy a szíriai katonai konfliktusok, illetve a török államfő nyilatkozata nyomán újabb tömegek…..
micimate 2020.03.07 21:59:56
@midnight coder: Ettől félek magam is! Kedves Angéla feltámasztja a fasizmust, csak most nem zsidók, hanem arabok kerülhetnek a vagonokba, hiszen a nép eljut az önvédelem igényéhez. További dráma a rasszok eltérő teljesítménye. A földbe bombázott Vietnam mára 100 milliós fejlett ipari ország lett. Kína sem áll rosszul népesség dolgában, és nem indít milliókat útnak. Tessék megnézni a BME melletti űrkutató szervezet kiadványát. Légi felvétel van a címlapon. Középen egy függőleges vonal. A határ. Egyiptom, IzraelKözött. Az izraeli oldal onnan fenntről zöld, az arab sárga. Hát nem egyszerűbb elindulni a zöld mezők felé, mint maguknak is csinálni?
Amint korábbi bejegyzéseikben is jeleztük már, a kormány az egészségügy egyre mélyülő válságát megfélemlítéssel és kommunikációs offenzívával akarja kezelni ahelyett, hogy érdemi javulást eredményező intézkedéseket tenne. Mindezek mellett az utóbbi időben egyre nyilvánvalóbb módon megpróbálja –…..
micimate 2020.03.07 19:08:14
@nemecsekerno_007: Hülyegyerek! Legalább az alapfogalmakkal lennél tisztában. Olyan magasröptű dolgokkal, hogy miért stadion emlékművek kellenek ütődött főnökötöknek, és nem egészségügy, nem is fárasztalak. Úgyse érted.Akkor pedig miért terhelnélek olyan bonyolult dolgokkal mint közgazdaságtan, nyugdíj összefüggések, stb.

Sok hülye nyugdíjas őrjöngve nyalogatja Orbán kezét, de annyi eszük nincs, hogy észrevegyék amint a nyugdíj reálértéke a bérekéhez képest igen tudatosan rohasztódik Viktor legnagyobb dicsőségére. Nem érted ugye? Pedig már általános negyedik osztályban tanítottak annyi számtant, hogy akár követni is tudnád!
Most már végleg betelt a pohár, elég volt a balkáni, embertelen viszonyokból!  Kedves Praxis Blog!   Lehet, hogy kicsit összeszedetlen leszek, de fel vagyok zaklatva, az Orosházi Kórházban uralkodó  felháborító, embertelen viszonyokból már rettentően elegünk van! 69 éves édesanyám sokadjára…..
micimate 2020.03.03 11:42:13
@Severo: Előző feleségemet is combnyaktréssel műtötték, és a műtő piszka miatt (Baleseti Kórház)jött menetrejndszerűen a kórházi fertőzés, majd ezért a további műtétek sora. Haláláig ott voltam minden nap. Ha a nővéreken múlt volna, ma is élne! Kedves Barátom, a kórházi fertőzéseket nem a nővérek okozzák. Remek embereket ismertem meg ott, akik, mit tesz Isten, még pénzt sem fogadtak el.

Jelenlegi feleségem diplomás ápolónő. Két kórház krónikus osztályán dolgozik Rengeteget. Elviseli a demens, vagy csak egyszerűen elesett, senkinek nem kellő öregek rigolyáit, ha kell egy nap többször tisztába teszi őket, és hát nem szivaccsal fürdetnek, hanem a járni képteleneket kerekes székeken tolják a fürdőbe. Ja, és kellő türelem kell a sokszor totál idióta, nagyképű "hozzátartozók" elviseléséhez is, akik rendelkezni akarnak, hogy a nővér milyen gyógyszert adjon be, az ajánlás ellenére este a cukrosoknak bőséges édesség "kiegészítést" adnak, aztán jönnek a rosszullétek, és a sor még igen hosszú. A jatt fogalmát ő sem ismeri, viszont tegnapelőtt este a TV előtt azért kezdett sírni, mert úgy érezte, hogy ez egyik öregúrhoz keményebben szólt, amikor az a pelenkát letépve kifelé indulva totál összefosta a kórtermet. Új fürdetés, új pelenkázás. Természetesen a nővérek között is vannak nem a pályára valók, de tessék már elgondolkodni, hogy a szakképzett nővérek döntő része miért menekült külföldre, vagy Spar pénztárakba, és ma már miért csak nyolc elemis, szakképzetlen segédápolók kaphatóak. Talán Kásler urat, és főnökét kéne megszólítani, hogy az pl. az idióta stadion építések helyett a az egészségügy humán problémáit kellene szorgalmazni. Volt idő (az Antall kormány idején), amikor közgazdászként magam is foglalkoztam kórházak működésével. Hát, bizony a fő gondokat nem a nővérek vonalán tártuk fel.
micimate 2020.03.03 17:54:17
@Severo:Hatodik éve történt, és a víz egyre koszosabb! Sztár ügyvéd barátom, akinek elhihető, hogy neki semmi nem túl drága egy hatnaposnak mondott műtétet követően már több mint kilencven napja fekszik kórházi fertőzés miatt egy másik kórházban, mint ahol műtötték. Sajnos ez nem a nővéreknek adni képességtől függ. Valóban az egész egészségügy rohad. Az aktív ágyak jó részén szociális otthonokba való emberek fekszenek, de a szociális otthon drága, jobb, ha a főorvos úr kap havonta 40-50000 forintot, van koszt, gyógyszer, tiszta ruha, ápoló, hiszen csak nekik kell dolgozniuk ezekkel az emberekkel. Nem, kérem nincs kevés kórházi ágy. Normális rend nincs, normális humánpolitika nincs

Van viszont lejáró, csókosoktól vásárolt lejáró élelmiszer, majd hasmenés, víz és egyéb szükséges anyagok pótlása, jön a zavartság, a szedálás, a decubitus, vagy tüdőgyulladás, a temető. Felügyeli ezt valaki? Hát nem. Normális egészségbiztosítás nincs, az orvosok jövedelme nem üzleti alapú felügyelettől függ, senki nem preferálja a prevenciót, az állítólag közszolgálati médiákat sem érdekli, csak az ostoba szólamok mennek koszos körmű, sárga fogú miniszterünk szerint nem imádkozunk eleget. Hát magunk tehetünk róla. Én lassan már paráználkodni se merek, nehogy Káslet úr megszóljon!
Orbán a létező földönfutók és a nem létező Soros Világbirodalom elleni befejezetlen háborúja után most az oligarchák forradalmát vezeti a szegények, a romák, a bírói hatalom, az ügyvédek, a szociálpolitika intézményei és a kultúra, mindenekelőtt a kísérletező és kritikus színházak és a szépirodalom…..
micimate 2020.02.07 19:10:33
@Grimbusz Makszimusz: Zavaros marhaságokat hord itt össze kedves barátom. Soros birodalom valóban nincs. Arra, ami most folyik amúgy sem lenne elég pénze. Van viszont vízhiány a ma még gazdag arab olajországokban. Most még vehetnek maguknak vizet olajért, de az energia forradalom az olaj értékcsökkenését hozza. Kell tehát a víz, és az arab invázió, mint a VI-VII század fordulóján megindult. Ki olyan hülye, hogy feltételezi, hogy egy este néhány ezer Leila odaszól Alijának: Nézd már meg, van-e a sifonban úgy 10-15.00 dollár, aztán induljunk! Ehhez bizony szervezés, és nagyon-nagyon sok pénz kell, ami jelenleg csak a gazdag arab országokban van. A valódi okokat Orbánnak is ismernie kell!
Bírók, és ügyvédek támadása. Ideje volt. A legszebb szakma a bírói. Zéró felelősség, százak, ezrek életét tehetik tönkre büntetlenül. Nincsenek bírói műhiba perek, foglalkozási körben elkövetett veszélyeztetés, vagy bármilyen károkozás miatti felelősségre vonás.Bíró, és ügyvéd, fájdalom egy brancs! Faék egyszerűségű ügyek évekig húzódnak, számtalan fordulóban csenget újra és újra az ügyvéd órája, és a többnyire felkészületlen bíró is tudja bizonyítani saját szükségességét, óriási leterheltségét.
Mexicóban "elvisz a magyar" mondják az anyák a renitens gyereknek. A "magyar", vagyis Miksa császár koronázására kiküldött, de onnan visszatérni nem tudott 100 tagú cigányzenekar, és családjuk utódai. Igen kérem, nehéz a cigányság integrációja. A Kádár rendszer ért el utoljára eredményeket. Az EKKI-nak igaza van, hogy a tűz lángra lobbantása ostoba dolog. Ettől még valóban őrültség közel 100 milliót ajándékozni uzsorásoknak, játékgépeseknek, italméréseknek. Kárpótlás csak annak adható, akit kár ért, ráadásul azon a területen, ahol a kár létrejött. Bármilyen nehezemre is esik Orbánnal bármiben egyet érteni, a két témában kénytelen vagyok Ettől még a NER ostoba garázdálkodása, rablólovagok cinikus tündöklése, az egészségügy, az oktatás végleges tönkretételének bűneit nem enyhíti szememben, hogy e két kérdésben, és a migráció kezelésében helyeslem amit tesz.
Amúgy azzal is egyetértenék, a színházak olyan darabokat tűznének műsorra, hogy a jegy bevételből megéljenek, ha koszos körmű miniszterünk a tízparancsolat jegyében nem támogatná 8 millióval egy elmebeteg koncertjét, ha a foci elmebaj hasonló szűrő alá kerülhetne, és az Orbán emlékmű stadionok, milliós fizetésű focisták helyett minden kölyök ingyen mehetne bármely sportág egyesületibe. Ilyen volt már. No, az már valódi sportszeretet lenne!
micimate 2020.02.07 20:48:22
O.K. Csakhogy. Tisztességes bírósági eljárásban nem ártott volna tisztázni, hogy mi is, és milyen értéket képvisel a "kár". Hajdani piackutatóként olcsón megszámítanám. Nos, mennyivel romlottak derék fiataljaink munkapiaci értékei, más hasonló, ám nem szegregált oktatási intézménybe jártakhoz képest. Az egy éves tévedésből (nagy valószínűség szerint bírói műhiba miatti) leült évet követően az eredeti állapotot nem lehet helyreállítani, kvázi, nem vagyoni kártérítéssel kell enyhíteni. A polgári eljárásokban viszont vizsgálni kell, hogy az eredeti állapot helyreállítható-e, s ha igen, azt kell preferálni. No, ezt a nagytiszteletű bíróság elmulasztotta, és nem Orbánnak kellett volna a képzést, akár többszörös ráfordítással, a kimutatott kárnak megfelelően pótoltatnia.
Az "amíg elbírálják az ügyüket" fogalom gyakorlati megjelenését naponta figyelemmel lehet kísérni Merkel asszony koncepcióját megvalósító országokban. Feltehetően elkerülte a figyelmedet két dolog. A migráció nem menekült kérdés. Jól szervezett. Kell a víz! Átlag muszlim Alinak fogalma sincs, hogy miért indítják útnak. Erről az összefüggésről alig esik szó, mivel biztonságpolitikai tanulmányok, vízbiztonság témáit nem túl sokan olvassák. Merkel jó szándéka ettől még vitán felüli (csak éppen az EU-t robbantja fel), hiszen pap leányaként a keresztényi elveket korán megkapta. Keletnémet nevelése is erős indíték, ráadásul a német fasizmus szörnyűségei miatti német "büntudat"világosan látható. Lehet, hogy nem tűnt fel, de aki nálam ezt az egész orbáni mocskot jobban utálja, az csal, és festi magát. Nem rég távozott barátom szavait idézve, nincs az a megveszekedett MSZMP hívő, aki az orbáni rezsimet jobban gyűlölné, mint a konzervatív, jobbközép identitású emberek. Tóni barátunk sem kivétel.
Az elmúlt napokban több híradás szólt arról, hogy a Kormány egészségügyi reformlépésekről döntött. A vonatkozó kormányhatározat (1798/2019. (XII. 23.) Korm. határozat), valamint a két új kormányrendelet (a 358 és a 359/2019. (XII. 23.) Korm. rendelet) alapján azonban megállapítható, hogy mindaz, ami…..
micimate 2020.01.06 11:21:16
@midnightcoder2: A hülyeség pártsemleges! Komoly hiba volt, bár akár optimizmusnak is nevezhető, hiszen az itt is fröcsögő fidesz fanok nem feltétlenül betegek pszichiátriai értelemben, csak végtelenül ostobák, műveletlenek, tanulatlanok minden önkritika nélkül. Na, jó! Vannak közöttük megfelelő díjazású értelmesek is. A nagyon jók meg -tisztelet a kivételnek, magam is ismerek ilyeneket - egyszerűen gazemberek!
micimate 2020.01.06 14:15:39
@midnightcoder2: Sajnos, igaz!
micimate 2020.01.06 14:19:39
@citrix: Nem értem, mi a baj? A jámbor magyar választók így szeretik! Tessék tisztelni a népakarat szentségét!
Márki-Zay Péter legutóbbi, december 20-i pervesztése utáni Facebook-ra kitett posztja egy dolgot mindenképpen bizonyít. Hódmezővásárhely polgármestere messzire rugaszkodott a valóság talajáról. Nem döbben rá, hogy már nem csupán a kormánypárti, hanem a vele eddig nem kifejezetten ellenséges média is…..
micimate 2019.12.23 09:38:34
Sajnos, a magyar bírók jó része túlzottan független! Független az igazságtól, a tényektől, és a jogtól. Ellenőrizetlenül, teljes felelőtlenségük cinikus büszkeségével okoznak életre szóló károkat az eléjük kerülő ügyek egy részében.
Ezek közül legfájdalmasabbak családjogi ítéleteik nem kis része. Sajnos a családjogi ítélkezésben túl sok a frusztrált női bíró, akiket esetleg elhagyott, megcsalt a párja, és ezért elégtételt kell venniük a galád férfinépen. Csont nélkül helyeznek el gyereket olyan veszélyeztető környezetben, melyre akár tanúként nemzetközi szaktekintély orvos ad minősítést, és a sor még hosszú. Amennyiben nő igényel gyermektartást (nagyon helyesen!!!!) a döntés azonnal jön, ha férfi, még a faék egyszerűségű ügyben is évekig húzódik az ítélet meghozatala, miközben nem az anya részvételi képességét mérik fel akár egy fordulóban, hanem az apától követelnek a NAV eljárását meghaladó tájékoztatót saját anyagi helyzetéről, még akkor is, ha gyermeke költségeit csak korábbi megtakarításai felélésével tudja biztosítani.
Igen, saját esetemről szólok, ám a 15 éves folyamatban igen sok, különböző szintű női bíróval volt "szerencsém" tapasztalatot szerezni.
Vállalatvezetőként polgári ügyekben nem tapasztaltam a két nem bíráinak különbségét, egyaránt nem túl felkészültek (a peranyag néhány első oldalával -tisztelet a kivételnek - képben vannak, aztán jönnek a számolatlan perfelvételi és "érdemi" forduló jöhet, bizonyítva a bírói kar elviselhetetlen terhelését!
A Tőzsdei Választott-bíróság pártatlanságáról is nehezemre esne -tapasztalatból - túl sok jót mondani, bár ott a pártatlanságnak még a vélelme is túlzott naivitás lenne.
Bizony-bizony, nagyon ideje lenne valamilyen ISO rendszer bevezetése a bírói munka minőségbiztosításában is, ami akár "listázásba" is kellene, hogy torkolljon.
Politikai vonatkozású tapasztalatom szerencsére nincs, bár egyszer jelentett már fel hivatalban lévő miniszter a Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatóságon, mert megakadályoztam, hogy egy haverja ellopjon egy céget, de a kezdeményezést a rendőrség eleve elutasította, és így nem volt módom tapasztalni, hogy mi van akkor, amikor a hatalom, és az állampolgár ütközik a nagytiszteletű, természetesen "független" bíróság előtt.
Nos, a leírtaktól függetlenül Márky- Zay téma béli megnyilvánulását magam is csak elítélni tudom, tekintve hogy a bírói munkát is, mint bármi mást csak a teljesítmények és nem a vélemények alapján szabadna megítélni, de bizony folyamatosan kellene. Nem tudom ez kinek, milyen testületnek lehetne a feladata, hiszen bárki megerősítheti, hogy a bírói kaszt, hasonlóan az orvosihoz a végletekig összezár, és egy-egy csapnivaló bíró elleni felszólalást a harmadik hatalom elleni támadásnak címkézi.
Olvasva a részben közfelháborodást, részben megértést hangoztató kommenteket és cikkeket. Fontos arról beszélni, számít-e valaki kora, és ha igen, mikor, illetve, hogy ki is Rácz Zsófia valójában, mit is jelent az ő jelenléte és pályája.  Induljunk ki az utóbbiból. Rácz Zsófia politikai karrierje…..
micimate 2019.12.19 07:55:28
@midnight coder: Na, ja! Okosabban válogatta meg, hogy kikkel fekszik le!
Nagy politikai vihart kavart az elmúlt pár napban, hogy a 22 éves joghallgató Rácz Zsófia ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár lesz azután, hogy a posztot eddig betöltő Illés Boglárkát a Fidelitas elnökévé választották. A jobboldali kurzus egyöntetű hivalkodásba…..
micimate 2019.12.07 10:40:13
@dare: Állítólag az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor az elszabadult hajóágyúként viselkedő excentrikus és rettegett császár, Róma szenátusát súlyosan megalázva, konzullá tettette kedvenc lovát, Incitatust. Hát igen! E cselekedet következményét meg lehet nézni a történelemkönyvben.

Nos, az a fő bajomon, hogy ebben az országban, dicső jelenünkben elég nehéz Zsófika kinevezéséről olvasva a déjà vu érzését elkerülni.

Így talán már nem is gondolunk annyira eltérő dolgokat erről a hihetetlen arroganciáról, mely minden értelmet, szabadságot, jogot csuklóból számol fel, most éppen azt bizonyítva, hogy a minisztériumok, maga a végrehajtó hatalom milyen nulla súlyú egy párt és annak kiváló vezetői mellett. Súlytalan, ostoba emberek viselnek miniszteri, államtitkári címeket, hirdetik kapitális butaságaikat. Ők a rendszer igazi propagandistái.

A mese erről szól. Ezt sem ellenzék, sem gondolkodó jobbközép beállítódású (magamat kissé talán elfogultan ide sorolom) nem nézheti felháborodás nélkül.

Ez a szende tyúkocska nem alkalmas valódi minisztérium helyettes államtitkári posztjára, elsősorban azért mert elhiszi, hogy ő erre a feladatra alkalmas. Lehet replikázni, hogy Kurz! Mégsem lehet, hiszen őt nem a kormányzó párt aktuális üdvöskéjeként húzták élő, hanem bonyolult politikai játszma részeként próbálták a rövidesen győztes párt elnökét ezen a módon semlegesíteni.

Tegyük fel mégis, hogy tenni tudna az ifjúságért. Ez ugyan komolytalan ötlet, de játszunk. Jó politikai marketing szakértőkkel még fel is lehetne építeni. De nem minisztériumi vezetőként. Kezdeményezhetné a médiában (ellenzékiben is) például ifjúsági parlament létrehozását és működtetését. A Fidesz e törekvés mögé állhatna. El lehetne érni, hogy Zsófika legyen az elnök. a végrehajtó hatalmon kívülről folyamatosan jelen lehetne. Elvehetné a muníciót az ellenzéki fiatalok elől, hiszen e parlamentben minden irányultságú fiatalnak lehetne úgy helyet találni, ahogy a profi (nem 20 éves) politikai marketing tervezők jónak látják. Ha nem értik a leírtakat, olvassák el Vance Packard Rejtett rábeszélők című könyvét. És a lehetőségek sora még hosszú!

Amúgy Isten ments, hogy ez a gátlástalan hatalom eljusson idáig, hogy az ökle helyett az észt kezdje el használni. Akkor végleg fel lehet adni mindent.
micimate 2019.12.07 16:16:47
@dare: Úgy tűnik a nézetazonosságunk elmarad. Sajnálom, mert alapvetően szimpatizálok soraival, de engem a tények ismeret - bármilyen fájdalmas is- nem enged azonos platformra.

Nos, az a feltételezés, hogy egy gimnáziumi érettségivel rendelkező, semmihez sem értő (ne legyünk rosszmájúak, hogy valamihez azért ért) közigazgatásról legfeljebb hallomás szintű ismeretekkel alkalmas helyettes államtitkárnak, elnézést kérek de szamárság. Jobb esetben bájos naivság -soraiból nekem ez jön le - a sok negatív IQ-jú Fidesz rajongónál pedig a hülyeség természetes állapot.

Ha tetszik, ha nem Zsófika Caligula Viktorunk konzullá kinevezett lova. Annyit a jóravaló paripa is érthetett az államigazgatáshoz, mint ez a kétségkívül igen mutatós ifjú hölgy. Persze, ha ő alkalmas, akkor minden érettségizett, mondjuk a Tescóban árufeltöltőként dolgozó ifjú alkalmas. Engem elsősorban a Fidesz arroganciája zavar, amellyel megalázza a teljes köztisztviselői kart, semmibevételüket ennél ékesebben nem lehetett volna megjeleníteni. Sok ezer alkalmatlan, semmihez nem értő ember, hiszen még helyettes államtitkárt is az utcáról kell hozni a nyakukba. Ha még köztisztviselő lennék, most biztosan felállnék.

Mi a dolga a helyettes államtitkárnak, amit Zsófika nem tudna ellátni? -kérdezi. Kezdjük inkább a mezei gyakornokkal, előadóval. Ha valóban kíváncsi rá, javaslom a Nemzeti Közszolgálati Egyetem mintatanterveinek tanulmányozását! Mi a fenének van ilyen egyetem. Elég, ha valakinek elég formás a feneke, és megfelelő társaságban riszálja. Közigazgatáshoz nem ért. Annyi baj legyen. persze, akkor miért tartunk fel olyan felesleges kompetenciákat nyújtó iskolát, mint ez, ahol Viktorunk ékesen szóló beszédeket tart, no meg hűséges fegyverhordozója, Kövér László is.

No, ez csak a belépő. Mint említettem, testközelből ismerem az államtitkári, helyettes államtitkári "munkaköri leírásokat", a kompetenciákat, melyek ha komolyan gondolja a kinevező a már bizonyított közigazgatási szakembernek rendelkeznie kell!

Mi lehet olyan veszettül bonyolult e pozíció betöltésében, amire Zsófika ma még alkalmatlan? kérdezi. Nos, a jó színvonalú munkája nagyjából olyan bonyolult mint egy jól felkészült szívsebészé, vagy nagyvállalati műszaki vezérigazgató helyetteséé (tudom nekik mi kell, bár én nem műszaki vezérigazgató helyettes hanem általános helyettes, illetve vezérigazgató voltam)

Bájosan naiv a "Tegyük fel teljesen szabad kezet kap, azt csinál amit akar." mondata.

Hogy kell érteni? Zsófika ifjúságot érintő kérdésekben utasíthatja a Magyar Országgyűlést? Varga Mihály Zsófika bölcs útmutatása alapján nyújtja be az éves költségvetés tervezetet? Végre valaki rendet tesz az otthonszülés szabályozásában. Jó, ha valaki zseniálisan átlátja a bölcsődei dajkák, az óvoda, általános iskola, középiskola pedagógusok, egyetemi oktatók eddig helytelenül végzett tevékenységét! Végre megszülethetnek a z igazi nép-nemzeti-türk tantervek. A szociálpolitikában is igazodni fog az egész közigazgatás, az állami bevételek újra osztása Zsófika mély bölcsességéhez. Azt már nem is említem, hogy végre helyére kerül a nők, és a fiatalok esélyegyenlősége! Természetesen Zsófikának kell megmondani a családjog, a fiatalokat érintő Btk. szakaszok kívánatos változtatásait! Nem folytatom, talán így érzékelhető, hogy milyen realitása lehet Zsófika (vagy bárki más) "szabad kezének"

Ja, és még egy! Amiket soroltam, azok csak kicsi részét képezik azoknak a területeknek, melyeken egy ifjúságpolitikáért felelős helyettes államtitkárnak ismeretekkel kell rendelkeznie!
micimate 2019.12.08 13:09:01
@dare: Igaz! Senkit nem szabad zsófikázni! Hibáztam, sajnálom!
Kőkemény melóba vágtam a fejszém, mert nem csak finomítgatni kell, hanem baltával hasogatni egyelőre. Egy ideje dédelgetem a tervet, hogy elkezdem a láthatatlan korosztályt elérhetővé tenni a márkák számára. Nem azért telt el egy év, mert csak tököltem (végül is tökszezon van), egyszerűen alaposan…..
micimate 2019.10.11 08:41:58
@ekat: Bocsánat! Jól elnéztem az első kiadás megjelenésének dátumát! Kérem tudja be hajlott koromnak. Fájdalomdíjként ajánlom Ernest Dichter Institude Motivational Research Inc. munkáit, hogy még jobban el lehessen rettenni a reklámozás mélypontját jelentő Alza.hu, a boldogsághormonokkal töltött intim betétek, a pajzán asszociációkat kiváltó erősen tátott szájú telefontársasági reklámfotótó, a Mancika fogja és mutatja reklámoktól. Felettébb izgalmas, hogy igazából pszichológusok tervezték a Ford Mustángot, a nylon függönyt, amit nem kell vasalni, de lehet, az "ön megérdemli" közelítést, tudni, hogy miért van a víz a szereplő mögött és és nem előtt, miért kushad le a vadállat az x parfümöt viselő nő keze alatt, Lehet visszasírni a pszichológus végzettségű Sas István disznósajt reklámfilmjét, vagy Orosz István grafikáit, Tóth József tehéntúró reklámját. Jó lenne a sok üvöltöző borzalom helyett újra valódi reklám!
Your browser does not support iframes. Pontosabban honfoglalás ÉS szabadságharc. Aznap. Amikor kiűzték a törököket. 1939-ben. Kossuth Lajos vezetésével. De Arany János is nagy hős volt. Miattuk van a Nemzeti Vágta.  Észbontók, Viasat3, március 25, 18:00 duplarésszel...
Mostanában sokat beszélünk az egészségügy drámai (?) helyzetéről. A (közösségi) médiában általában a negatív tapasztalatokat emeljük ki, pedig a kép lényegesen árnyaltabb. Bár a dolgozók napi szinten kapnak pozitív visszajelzést a betegektől és a hozzátartozóktól, a velük szemben tanúsított…..
    Micsoda hülyeség! Csak a komcsik, meg a libsik találják ki, hogy nincs rendben az egészségügy. Ezt mondta fideszhívő rokonom, majd bevonult egy csípő műtétre a kórházba. Néhány nap múlva kaptam az értesítést. A műtét sikerült, de a beteg meghalt. Kórházi fertőzés. Alig fél éve egy másik…..
micimate 2017.11.28 09:31:56
@Ingyen védem az Orbán kormányt: Kedves idióta barátom! Feleségemnek három éve volt combnyak törési műtétje a Baleseti központban. A következmény: kórházi fertőzés, amit sokáig elismerni sem voltak hajlandóak, majd a Szeptikus Osztályon újabb tisztító műtétekkel kínozták. Pokoli kínok között halt meg. A boncolási jegyzőkönyv a fertőzésről mélyen hallgatott. A multi rezisztens baktériumokkal fertőzöttek szobái bárki által bejárhatóak, a nővéreknek nincs védő felszerelésük, vihetik-hozhatják a fertőzést, a műtőket külsős vállalkozók takarítják. Úgy-ahogy!

Mostani élettársam ápolónő. Naponta számol be a kórházi horrorról. Az igazi beteg az egész egészségügyi rendszer, amit furcsa összefüggések tartanak életbe. Az első az idióta pénzelvonás, "egészségügyi stadionok"-ra, ostoba agymosó "konzultációkra", haverok zsebtömésére. Ezt követően nem sokkal marad le a Balog féle irányítás. Az OEP se lát, se hall. A diagnosztikai, és a terápiás eszközök magán vállalkozások kezében vannak, akikhez ömlik ki a pénz. (Ezt biza, nem az az elmúlt ötven+tíz év tette) Gyógyszerekre, kötszerekre nem telik, ám a beszerzés még ezekre is a magán zsebek érdekei mentén történik. Sajnos az orvosok nagy része is érdekelt a rendszer fenntartásában. Akut osztályokon fekszenek (vagy járkálnak békésen) szociális otthonokba való emberek, ám a hozzátartozó jobban jár, ha az orvosnak szurkolja le a havi ötven ezer forintot, mintha ezekben az otthonokban kellene fizetni a súlyos százezreket. A kórház tehát elvileg telített, így a valódi beteg kissé nehezen jut be. Az osztályvezetők egy része (tisztelet a nem kevés kivételnek!!!) eleve a fizetőképesség szerint minősíti a betegeket, és csak akkor jelenik meg, amikor a hozzátartozóktól a javadalmazást átveszi. Szív az OEP, mert ezt a játékot finanszírozza, szív a szakszemélyzet, mert a tényleges munkát ők végzik, szív a többi beteg, mert vagy be sem jut a kórházba, vagy kevés idő marad rájuk a szociális otthonokba valók miatt, milliókat fordítanak egy-egy alkoholista, vagy drogos gyógyszereire, de a fekélyes beteget a sürgősségi osztály háromszor utasítja el, majd veszik fel - meghalni.

Kedves idióta barátom! Ez nem az elmúlt 50+10 év! Ez a boldog stadionépítő jelen! Kívánom, hogy mielőbb legyen benne részed, és ne csak kívülről ugasd az agy mosott hülyeségeidet!
micimate 2017.11.28 22:14:57
MACISAJT jeligéjű úr válaszát megköszönöm. Gondolom, a személyes tapasztalásnak sincs híján. A helyzet valóban nemcsak a három Orbán produktuma, de a végleges kivéreztetés bizony a fiúk érdeme. A költségvetés pedig éppen hogy nem korlátozza a feleslegesen kiömlő milliárdokat. Alkalmatlan kormányzati struktúra, alkalmatlan tárca vezetés, katasztrofális szervezetlenség, és balkáni összefonódások. Nincs olyan felügyeleti, vagy epidemiológiai ellenőrzés, amiről nem jön időben drót, A paraszolvencia nélküli szakmákban lassan nincs orvos, egy ápolónőnek, ha meg akar élni, akár főiskolai végzettséggel is, három-négy helyen kell dolgoznia. Aki rá tudja szánni magát menekül, és egyre silányabb személyzetet lehet csak felvenni. Mekkora a stadion, és más baromságok költsége. Nem titok. Az éves költségvetések nyilvánosak A vita felesleges. Bárki összehasonlíthatja ezeket az egészségügyi ráfordításokkal. A . Már a TAO pénzek is Te, feltehetően megteszed.. A Willkommenskultur jeligéjű idiótáról természetesen nem feltételezem, hogy az értelem szikrája akár átmeneti világosságot gyújtana a fejében. Szerinte a "libsik" édesanyja hal meg kórházi fertőzésekben. Remélem, az ő kedves mamája kipróbálhatja rövidesen fiacskája igazságát. Feleségem speciel úgy nyolc-tíz generációra visszamenőlegesen ahhoz a társadalmi-kulturális réteghez tartozott, ahol az ilyen agyatlanok legfeljebb kocsisok lehettek, így az ő emléke miatt is ki kell kérnem ennek az idiótának bölcs sorait.
  Fotó: Pexels   Már sok szempontból bemutattam életformánkat, és a kapott levelekből az is kiderült, olvasóinkat legjobban a folyamatok érzelmi, és lelki oldala érdekli. A kezdetektől igyekszem erre odafigyelni, és az érkező kérdések megadják az irányvonalat. Persze, a szexjelenetek leírását is…..
micimate 2017.09.15 20:27:43
Ízlés kérdése. Én nem szívesen ennék abból a meisseni levesestálból, melyet a déditől örököltünk, de közben valaki beleszart. Ki lehet mosni, de az agyból soha. Ízlés dolga. Ha fáj a feministáknak, ha nem, a szexben csak szerelem esetén egyenrangú a két nem. Amúgy, a felületes ismerős nőt csak használjuk, és szapora orgazmusokkal igyekszünk fizetni nekik. Ilyen nőkkel mehet a swinger is. Nem számít. Csak kellemes lyuk, ha lehet jó csomagolásban. De ha szereted nem elviselhető, hogy más használja aki neked mindennél fontosabb. És még egy! Nem egyforma a férfi és a nő a félrekefélésben sem. A férfi, ha végzett, megtörli a farkát a függönyben, némi utójáték, aztán küldi vissza a hülye férjhez, baráthoz, társhoz a nőt, akiből a balek 48-72 órán belül is lefetyelheti ki a vendég ajándék táplálék kiegészítőjét. Hát, ez is ízlés dolga. Nem véletlen, hogy a férfiak inkább párjuk fizikai félredugásától irtóznak, mint a lelkitől, és sokkal nehezebben, vagy soha nem áll vissza a megelőző kapcsolat. Az undor erősebb a szerelemnél, szeretetnél is. Csak szégyenlünk beszélni róla. Én, aki más nőit használom, több vagyok, értékesebb, hiszen el tudom venni tőle. Ettől macsó a macsó, és a nők megérzik, és különösen buknak, ezekre a párjuknál "értékesebb" férfiakra. Swinger klubba viszont szerelmes pár, akik számára a szex a kiválasztás, a kizárólagosság kifejezése, aligha mennek. Sajnállak benneteket, hogy a szexnek ezt a valóban egyenrangú változatát nem ismeritek. Persze, lehet, hogy ez a blog, úgy kamu, ahogy van, csak írói vénátok kiteljesedése.
Ebben a modern világban már az emberek többsége az internetes tárkeresők segítségével próbál ismerkedni, párt találni magának. Kérlek nézd meg az én meglátásomat. Nem egyszerű ez a téma, de próbálom röviden és tömören leírni a dolgokat, melyeket tapasztaltam. Én is fent vagyok, illetve voltam több…..
micimate 2017.09.13 20:05:48
@1100011: Na, ja! "Megtalálod" a párodat."Jó veled". Aztán: "szeretlek" oda-vissza. Össze is költöztök. Áradnak a közös élmények. Igaz, a kedves nem töri magát, hogy leiratkozzon az ismerkedős oldalakról, sőt újakra regisztrál, akkor már "egyedülállónak" mondva magát. Belejött a "sikerbe". Hogy ő mennyi hímnek kell. No, nem sakkpartnernek, nem színházba akar menni. Neki nőiessége legfőbb elismerése, hogy naponta esetleg százan jelzik, hogy szívesen megdugnák. Ha valami jó kan is van köztük, irány az ágy, majd este, vagy másnap szerelmesen dorombolva bújik hozzád. Mert természetesen nem akar elhagyni, csak kell a siker. Különösen, ha közeledik a "kapuzárás", és még ki akarja "tombolni" magát. Melletted. Aztán hónapok múlva rebegő szempillákkal bevallja, hogy ő bizony levelezett a sok válaszban sütkérezve, de isten bizony csak ennyi volt. Tudod, hogy hazudik (ezt esetleg később meg is mondja), sőt addigra már valóban csak te kellesz neki. Gyűlölöd, de már túl fontos lett, hogy kirúgd.Jól fogtok élni, de a dolog örökre ott marad köztetek. Tanulság: ugyanaz az ismerkedési forma, mely összehozott a kedvessel, csábítja át új "kalandokba". Jó vagy nem a netes ismerkedés? Mindenki maga döntse el.
Az ember az idők kezdete óta talál módot arra, hogy kifejezze egy csoportba tartozását vagy éppen ellenállását. Piercingek, kirívó öltözködés vagy hajviselet, és valószínűleg ugyanilyen célt szolgáltak a tetoválások is. Arra voltak hivatottak, hogy megmutassák, viselője olyannyira azonosul…..
micimate 2017.09.03 13:36:23
@szanaImas: Megtisztelsz. Ha már így összetegeződtünk, hogy olyan magasra értékelsz (opcionálisan) mint saját magadat. Kinevezés? Hát, sajnos tévedtél, bár valóban volt olyan is, minisztériumokban, a legnagyobb hazai vállalatoknál, c. egyetemi tanárnak. Amúgy, mindig fejvadászok, nagy multik kerestek meg. Hát, ilyen az élet. Gondolom a marketingről hallottál már valamit harangozni. Szóval, nincs cifraszűrös nagyvállalati vezérigazgató, tweed öltönyös beat zenész, és kivarrt vezető mérnök, bankár, egyetemi tanár, stb. Mindenki a saját társadalmi-kulturális gazdasági státuszának a jeleit viseli, különben a csoportja rövid úton kigolyózza. A rövid tanfolyam ingyenes volt. A társadalom, a fogyasztás, így a termelés alapja, hogy a társadalom lépcsői folyamatosan új, és új eszközöket (név, sírkő kinézete, termékek, szolgáltatások, stb.) kapjanak ahhoz, hogy kifejezzék az adott csoporthoz való tartozást, és az elkülönülést az az alattuk lévőtől. És a folyamat gördül. Egyszer érdemes lenne egy múzeumba elmenned, és megnézni, hogy korról- korra a pl. a ruházati jegyek hogyan mennek az arisztokráciától a polgárság felé, és még lejjebb. Az öltözékkel, vagy éppen a tetoválással jelzem, hogy hová tartozom, és mivel gazdálkodó, vagy más szervezetet képviselem, arról a szervezetről is képet adok. Wish image-nek hívják, amit el akarunk érni, és ha a real image nagyon üti, azt a vezetőt el kell zavarni. Bocsánat, most a szakközgazdász képzőn való egyik előadásomból idéztem
micimate 2017.09.03 13:40:40
@szanaImas: Elnézést kérek! Nem akartalak megbántani. Lehet, hogy egyszerűen egy tiszteletet érdemlő naiv széplélek vagy. A világ azonban máshogy működik.
micimate 2017.09.03 16:28:14
@szanaImas: Kedves Barátom! Sajnálom, hogy boldog tudatlanságában megzavartam. Ígérem többet nem teszem. És a tegeződő forma is tévedés volt, hiszen soha nem őriztünk együtt disznót, más közös felületet pedig kár is lenne keresni. Valahogy más tájakon (és szinteken) jártuk az életet. Sok sikert
Az emberek 80%-a élete során legalább egyszer megcsalja a párját – derül ki dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus hűtlenségről szóló előadásából. Sokatmondó, hogy már Magyarországon is létezik olyan társkereső oldal, amely kifejezetten a félrelépésekre szakosodott: házasságban, párkapcsolatban…..
micimate 2017.06.12 13:40:39
@Gour: Igazad lehet! Az a 70-80 nő, aki megtisztelt lelkével, testével, valószínűleg kevesebb tapasztalatot jelenthet, mint a te, ennél minden bizonnyal szélesebb körű ismereted. Bocsánat, el is felejtettem. Négy feleség. Az utolsótól a halála választott el. Zsenge korom is indokolhatja tapasztalatlanságomat. Hetvenegyedik évemet taposom, jelenlegi élettársam az ötvenötödiket. De valószínűleg a nyomodba sem léphetek a nők ismeretében.

Amúgy meglehetősen sok hülyeséget hordasz össze, röviden, töményen. Sajnállak, hogy valódi nők, valódi társak nem voltak az életedben, és mindig csak a szánalmas energia cella létet ismerhetted. Ne add fel! Még lehet reményed valódi nőkre is.

Amúgy minden nő igényli a férfi dominanciát. Ha nem érzi ezt a még barlangból hozott igényt teljesülni, azonnal érdektelen lesz a férfi. (Már ha annak mondható!

És egy nagy frászt működnek más összefüggések alapján a nők, mint a férfiak. Úgy tűnik nem sikerült megértened, hogy összecsapódsz, pl. egy vidéki út során egy kedves hölggyel, és az éjjel már az ágyban ér vele, ugyan hol rejtőzik, az általad vélt eltérő összefüggés. A nőknek pont annyira elég az újdonság, az ágyban megkapott "elismerése női mivoltának" mint nekünk az ellenkezőjéhez.

Van még egy rossz hírem! Csak azért, hogy tanulj! A férfiak, minden híreszteléssel szemben sokkal inkább "használják" a lelküket, mint a nők egy-egy félrekefélés során. Nekem pl. soha nem jutott eszembe, hogy egy kellemes randevúra valamelyik barátomat is vigyem, hölgyek viszont többször is érkeztek barátnőstől. Ennyit a finom lelkükről.

Az is látszik, hogy soha nem voltál"főnök". Ha nem haragszol, töredelmesen bevallom, hogy hol egy tucat, hol néhány ezer, máskor 52.000 ezer munkatársam munkájáért feleltem. Azok a kedves hölgyek viszont, akik életemnek hosszabb rövidebb részét megosztották velem, nem a beosztottjaim közül kerültek ki. Ámen!
micimate 2017.06.12 14:32:30
@Gour: Kedves barátom, Gour. Nézd el nekem, hogy egy fontos ismeretet elfelejtettem megosztani veled. Mindig, vagy majdnem mindig a nők kezdeményeznek. Nekünk nincs más dolgunk, mint erre lehetőséget adni nekik, felfogni, és helyesen értelmezni a jelzéseiket, aztán az t mondani, és tenni amit várnak. Sorry, de ez már a fán is így volt. Nőstény elődeink is maguk választották ki, hogy leendő utódjaiknak ki legyen a nemzője. Manapság, amikor ez a funkció az alkalmi kapcsolatokban igencsak nem kívánatos, a kiválasztás, az ősi reflexek alapján indul a hölgyeknél. Az igazi vadászok tehát éppen nem mi, a teremtés félresikerült koronái vagyunk, hanem az erősebb nem, a nők.
A Fidesz a közösből, az adónkból a saját propagandabirodalmát hozta létre és pénzeli folyamatosan. Nemrég egy meglehetősen hosszú anyag jelent meg az Indexen, ahol fillérre lebontva, fekete-fehéren látszik, hány milliót, milliárdot toltak bele a propagandamédiába. És loptak el az országtól...
Valószínűleg mindenki tudja magáról, hogy miért szexel, azonban a Szexrandi infografikája összegyűjtötte, hogy melyik motivációk állnak az első helyen. A legtöbben az élvezet miatt bújnak ágyba, de a szexuális kíváncsiság is vezető helyen van. Emellett a többségnek a…..
micimate 2017.03.31 14:12:56
@PonDrow: Dehogy válogatósabbak! Alig hiszem, hogy az aznapi ismerőssel ágyba bújó nők motivációi bármiben is eltérnének a partnerétől. Utólag, persze, egy egészen más történetet adnak elő. Na, jó! A nőgyászukat valóban gondosan választják meg, az eléjük kerülésük okozóit kevesebb igénnyel. Amúgy a férfiakat, mármint akik joggal viselik ezt a megnevezést, igenis színvonalasabb igényeket fogalmaznak meg új partnerükkel szemben, mint az velük szemben.