Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fugu

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PTinfo Megeszi Kína a világot 2014.10.24 17:07:23
A kínaiak egyre nagyobb játékosok a világpiacon a vasúti jármű eladásban is, többnyire kínai bankok által megfinanszírozva adják el termékeiket szerte a világon Argentínától Etiópián át Törökországig. A nagyvasúti járművek mellett metrók, sőt újabban villamosok is…..
A Jóbarátok húsz éve került képernyőre először, és ismertette meg a jónéppel a Central Perk kávézót, a tévétörténelem legikonikusabb vendéglátóipari létesítményét, amihez fogható azóta sem született, és nem, a True Blood Merlotte's nevű bisztrója lófasz se' ehhez…..
Ez is egyike Kína szellemvárosainak, a Dayawan komplex Huizhouban, Guangdong tartományban. De mivel közel fekszik egyik atomerőműhöz, senki nem mer ideköltözni. Pedig az árak alacsonyak, van ingyenes étkezés is. A fejlesztő még bizakodik, mert ha több cég is idejön, érkeznek…..
Kusza Szemre azt hiszem ráférne most egy teljeskörű kivizsgálás a Dr. Csernustól az antidopping csoportig terjedő skálán. Bizony, pisateszt, vérvétel, minden ami játszhat, mert ekkora kreténség természetes úton segédanyagok vagy tudatmódosító szerek nélkül nem jöhet egy…..
Fugu 2012.11.18 11:26:20
Term
mongolfoltok
Additional fields of expertise
Medical: Health Care - by Enrique Cavalitto
Definition(s)
Mongolfolt Mongolian spot A keresztcsont fölött elhelyezkedő, röviddel a születés után jelentkező, elmosódott hatású kék folt. A kék elszíneződést a dermális melanociták okozzák, amelyek a migrációs fázisukban vannak a neurális rétegből. A foltok a korral elmúlnak. Pirula net - by Katalin Szilárd
Example sentence(s)
Mongolfolt Bälz tokiói tanár hívta fel legelőször a tudósok figyelmét arra, hogy a japáni újszülött gyermekeken a keresztcsont táján kékesszürke foltok észlelhetők (ezért Bälz-féle foltoknak is nevezik). Ő ezeket a mongol rassz kizárólagos sajátságának tartotta. Később más színes börű emberfajtáknál is megtalálták, sőt kisebb számban (0. 3-0. 5 %) európai gyermekeken is észlelték. E foltok nagysága, alakja, elrendeződése igen különböző s nemcsak a keresztcsonti tájon, hanem a test más részein is találltatók. Legerősebbek a születés után, s a 2-ik év vége felé a legtöbbször eltünnek. A szövettani vizsgálatok kimutatták, hogy ilyenkor a bőr alatt elágazó, barna festékkel telített sejtek foglalnak helyet. A foltok eredetét illetőleg a vélemények igen eltérők. Legvalószínűbb Bälz nézete, mely szerint e foltok a mongolok rasszjellegei közé tartoznak s ha más népnél is előfordulnak, mongol beolvadásra v. keveredésre vallanak. Adachi és mások csökevényes, visszafejlődésben lévő jellegnek tartják, mely arra utal, hogy az ember bőre valaha sokkal festék dúsabb volt. V. ö. Adachi, Sogenannter Mongolen-Kinderfieck bei Europäern (1902); Bartels, Die sogenannten Mongoleflecke der Eskimo-Kinder (1903) Fujisawa, Mongolen-Kinderfleck bei Europäern (1903). - net lexikon by Katalin Szilárd
A mongolfolt elsősorban mongolokon (innen a neve), ritkán európaiakon és Down-kórosokon röviddel a születés után jelentkező, elmosódott szélű, kék folt a keresztcsont felett. E színt a bőr mélyebb rétegeiben felszaporodott melanin adja. - Informed by Katalin Szilárd
Subba A galambászok lazák! 2009.09.09 10:25:00
Azt hihetnénk, hogy a galambászás csöndes, magányos tevékenység, és a galambászok is efféle emberek. Ám elég ezekre a fotókra nézni, amik egy galambászverseny díjkiosztóján készültek, hogy mi is belássuk: ezek a fickók aztán tudnak…..
Fugu 2009.09.09 12:05:41
Egyszerre anakronisztikus, perverz és egyszerűen zseniális, ahogy harminc évvel a diszkókorszak vége után japán travik rázzák magukat a diszkógömb alatt. A Nihon No Mikata a maga idejében (is) óriási slágre lett volna, és ma ezt énekelné a jónép a Pink Lady örökzöldjei…..
Fugu 2009.04.15 23:09:57
Fiatalkorom egyik élménye, mikor japán tudósok megjósolták, állítólag akkora földrengés lesz, hogy a Gellért hegy belecsúszik a Dunába. Volt ismerősöm, aki erre a napra direkt szabadságot vett ki, amit aztán az Alföldön töltött el :-) Azóta megtanultam, csak a "brit…..
Fugu 2009.03.31 16:41:16
Megtört a jég, megérkezett az első lányszopat - lányszív, igen, a történet szereplője két lány, és van benne sok szex, olvassátok tehát.Lady válaszát itt olvashatjátokEgyszerűen muszáj leírnom a történetem, had okuljanak belőle a velem egy cipőben járók, nők és férfiak.…..
Ismerjétek meg Geronazzo Máriát, a hét Szuperpumáját. A hölgy magyar származású, a furcsa vezetéknév negyedik olasz férjétől maradt rá. Igen, habzsolja a fiatalabb pasikat, óriási játékos! Ám nem ezt jegyzi meg elsőre vele kapcsolatban az ember, hanem azt, hogy…..
Fugu 2008.05.27 11:04:11
Japánban 50 évvel ezelőtt még minden a tradíciók, kimonók és a meditáció körül forgott, viszont az elmúlt pár évben a nyugati tömegkulturálatlanság begyűrűzött és a Hello Kitty mánia olyan szinten elfajult az országban, hogy a szakértők nem győznek szociológiai…..
A tököm tele van azzal, hogy az erőszakot bemutató filmek és az erőszakos játékok az okai mindennek. Nem a szülők, nem a többi gyerek, nem a reklámok, nem a híradó, hanem a digitális fantázia. Azok, akik bármilyen erőszakos cselekmény elkövetésekor mondjuk a GTA mögé…..
Fugu 2008.04.13 15:02:22
Tékozló Homár Ikea a metróban 2008.04.11 10:42:00
Második japán áruháza megnyitására az Ikea kidekorálta Kobe város kikötői magasvasútját. Akkor is ügyes húzás lenne, ha nem a vonattal lehet megközelíteni az üzletet, de így meg zseniális. Egyetlen szépséghibája, hogy a legfelső kanapékat leszámítva a huzatok baromi…..
Nagyon sok fasza DVD-díszdobozt láttunk már, itt figyel a polcon egy csomó küzülük, és már ki is néztük az újabb zsákmányt: a Mad Men című nagyon jó kis sorozat ilyen kiadásban jelenik meg, készan is vagyunk tőle. Az extrák terén is jól járunk a reklámszakma legmélyebb…..
Íme, ismét - most - BKV sztrájk! „Megdöbbentő” mondhatnám, de sajnos lassan a mindennapjaink részévé válik. Sajnos nekem még mindig nem sikerült megfelelő stratégiát kiagyalnom ezen időszak áthidalására, pedig már rutinosan nyomhatnám… De mit is…..
Fugu 2008.04.07 10:54:10
London Underground Song

Some people might like to get a train to work
Or drive in in a Beamer or a merc,
Some guys like to travel in by bus,
But I can't be bothered with the fuss today
I'm going to take my bike,
Coz once again the Tube's on strike.
The greedy bastards want extra pay
for sitting on their arse all day
even though they earn 30K .
So I'm standing here in the pouring rain,
Where the fuck's my fucking train?

London Underground
London Underground
They're all lazy fucking useless cunts
London Underground
London Underground
They're all greedy cunts I want to shoot them all with a rifle.

All they say is "Please mind the doors",
and they learned that on the two day course,
This job could be done by a four year old.
They just leave us freezing in the cold.
What you smell is what you get
Burger King and piss and sweat
You roast to death in the boiling heat,
With tourists treading on your feet
and chewing gum on every seat,
so don't tell me to "Mind the gap"
I want my fucking money back.

London Underground
London Underground
They're all lazy fucking useless cunts
London Underground
London Underground
They're all greedy cunts I want to shoot them all with a rifle
LaLaLaLa
LaLaLaLa

The floors are sticky and the seats are damp,
Every platform has a fucking tramp,
But the drivers get the day off when we're all late for work again,

London Underground
London Underground
WaWa Wankers , They're all Wankers ,
London Underground
London Underground

Take your Oystercard, and shove it up your arsehole.

Végre megtudtuk, mi van. Nekem például már hetek óta fogalmam sincs, hogy mit gondoljak, egyrészt ugyebár ott a nagyon zene, meg az estfm-es hangzás, csupa olyan sláger, amit a Zöld Pardonban is játszottak 2002 körül, másrész pedig tiltakoznak a kabarészerzők, meg nyílt levelet…..
w Nagy-Magyarország nem ország 2007.07.04 04:30:00
Ismerjük őket, találkozunk velük minden nap. Polgártársak, akik autójukon, szimatszatyrukon, ízeltlábú-dzsekijükön vagy péküzletükön térképet viselnek: az úgynevezett Nagy-Magyarország körvonalait. Az illetők nyilván ilyen alakú Magyarországot szeretnének a mostani helyett.…..
Internetes munkát kínálnak hirdetésekben a WellBiz által bepalizott balekok, akik ebből várják meggazdagodásukat. Érdekességképp sokan rákattintanak a hirdetéseikre, hiszen semmibe sem kerül. Egy semmitmondó honlapon aztán már adataikat kérik. Aki ezen sem akad fenn, azt hamar…..