Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iko

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Shiftről írtam nemrég, a játék ugye azért volt lenyűgöző, mert monokróm grafikával remek logikai fejtörőket prezentált: fekete alapon fehér főhős mozgott, de amikor a helyzet úgy kívánta, a színek megcserélődtek, és ebből nagyon sokat kihozott a cucc. Most itt a…..
Kis lépés a blogoszférának, de nagy ugrás a bloggazdának: (tudtommal) először írt a KMK-ról egy nemindexes orgánum, nevezetesen a Napi Élet Blogmagazin. A cikktől kicsit hízott a májam, leginkább a konklúzió miatt: „Igen, tudjuk, volt már számos hasonló webhely, a KMK…..
Nem játék, de nagyon jól el lehet szórakozni a Powder Game-mel. Az alkalmazásban többféle anyagú részecske viselkedését lehet szimulálni. A vízrészecskék szépen elfolynak, a kőrészecskék gyorsabban esnek le, mint a porrészecskék, és így tovább. A legnagyobb móka, hogy vannak…..
Ketten is beküldték a Spin the Black Circle-t, ami amilyen jó ügyességi játék, annyira idegesítő. De tényleg: egyik-másik pályához képest a munka is vonzóbb alternatíva. Pedig a feladat látszólag egyszerű: csak egy golyót kell elnavigálnunk a célba úgy, hogy a pályát…..
Yarnertől érkezett a Sushi Go Round linkje, ami az utóbbi idők legaranyosabb ügyességi-logikai játéka. Egy szusiséffel kell megadott receptek szerint elkészíteni a vendégek rendeléseit, lehetőleg minél előbb. Ha az alapanyagok elfogynak, újra kell rendelni, és beletelik némi…..
„Hejj, munkakerülők! A pár nappal ezelőtti ízelítőből már látni lehetett, hogy a méltán népszerű első rész után a második még izmosabb lesz. És lőn” - írja olvasónk dez, egy a körülbelül tízből, aki beküldte a Fancy Pants folytatásának linkjét. A játék…..
iko 2008.01.19 17:43:54
iko 2008.01.20 21:36:24
A következő napokban időzített konzervpostokat kaptok, mert a héten nem vagyok netközelben. Egy kupacban írtam meg a bejegyzéseket, és a játékokat kevesebb időm volt kipróbálni, nézzétek el nekem. A mai cucc, a Cursor*10 az őrült japán ötleteknek állít újabb emléket. Kapunk…..
Elnézést a két napos szünetért, tudom, hogy hét közepén ez megbocsáthatatlan (egy konferencián kellett helytállnom, az előregyártott postokra szánt időt pedig sikeresen átaludtam). Ma több bejegyzéssel próbálom jóvátenni a mulasztást, kezdetnek álljon itt egy spártai…..
Én ugyan a harmadik pálya után meguntam a Mass Attackot, de annyian küldtétek be, hogy meghajolok a népakarat előtt, és linkelem. A feladat már a képre nézve is világos lehet: adott egy mérleg két serpenyője, ezeket kell véges számú súllyal egyensúlyba hozni. A program későbbi…..
iko 2007.11.23 11:43:36
Sok klón és újraértelmezés után végre egy eredeti logikai játékot üdvözölhetünk a blogon. A Bloxorz főhőse egy tégla, amit a pályákon levő négyzet alakú lyukba kell beleterelni. A téglát csak az oldalaira átfordítva lehet mozgatni, és ebből adódnak a bonyodalmak: ha…..
iko 2007.08.17 16:44:25
Ez még nem annyira vicces, mint a múltkori balatonsoundos kergetőzős történet, de bemelegítésnek megteszi. Péter egy illegális fényképezőlefoglalásnak volt szemtanúja rögtön az első nap. A kérdés a Homárt is foglalkoztatja, vajon kihez kerülnek a milyen alapon lefoglalt…..
Elképesztő állapotok uralkodnak a Nyugati pályaudvar - Veresegyház - Vác vonalon. A MÁV a hőségre hivatkozva felére ritkította a járatszámot, miközben az állítólag használhatatlan síneken vígan mennek a vonatok. Olvassák, olvasónk hogyan jutott el annyi idő alatt Veregyházra,…..
iko 2007.07.27 01:21:51
Jobb az ilyeneken egyben túllenni, úgyhogy most ömlesztve lesz itt hülye hirdetés, hülye címke, hülye blokk és hülye fordítás. Bemelegítésnek egy vízszintes fotó, mert az jobban néz ki, mint a függőlegesek: No comment, ezek szerint a CBA-ban nem leárazás, hanem felárazás…..
iko 2007.07.10 12:18:37
Mindig megy a sírás, hogy le sem szarják a vásárlót, kisemmizik és utána még meg is alázzák, ha neadjisten reagálnak a panaszára. Bálintkának sikerült rácáfolnia erre, ráadásul a Homár közbenjárása nélkül, ami igazán dicséretes proaktivitás. Az egyre kisebb…..
Nem tudom, jó helyre küldöm-e, de mindenképpen említésre érdemes. Az okos here hiánypótló termék, csak azt sajnálom, hogy nem mi találtuk ki. Megtalálható a www.dell.hu -n. Respect: Karesz Drága Karesz, itt nyilván arra gondoltak a marketingesek, hogy az emberek általán…..
iko 2007.07.05 15:24:50
McJoboljunk egyet: Gocus húga hétfőn kezdte a diákmunkát a Kerepesi úti hamburgeresnél, de valaki kapásból lenyúlta a csomagjában lévő étkezési utalványokat. Ez se jó, de az még rosszabb, ha ezért az áldozatot állítják pellengérre. Sztori alant, várjuk a további jó és…..
Nem egészen erre gondoltak a tengerentúlon, amikor összedobták ezt a szpotot a "Kihozza belőled a kovbojot" szlogen mellé, de így jártak. A Homár mindenesetre szövevényes világméretű összeesküvésre gyanakszik. A kérdés - mint mindig -, kinek áll ez érdekében? A…..
Az internet és azon belül a Google veszélyeire hívja fel a t. publikum figyelmét skonto. Sajnos az ilyen feszültséglevezetős dokumentumneveket a fent ábrázol módon raktározza el a kereső, úgyhogy inkább dúmozzannak, ha utálják a munkájukat. ha esetleg érdekel -…..
iko 2007.06.15 23:52:20
Lehet, hogy az emberiség egyre lustább, de vmiért nem akarnak elterjedni az előregyártott fapados koktélok, mint a vébéká. Láttunk mi már falon üveges fröccsöt, de az akkor nem érte el a fogyasztók ingerküszöbét, pedig hasonló csini 0,33-as üvegben igyekeztek teríteni. Medzsik…..
iko 2007.06.14 13:55:26
A hét vicceskedő pöcsfeje vagy a hét legkétségbeesettebb menedzsere, aki még az interneten sem talál magának ingyen nőt. Negyedóra alatt háromszor rakta fel különböző szöveggel, ahogy Gábor kiszúrta: Gondoltam érdekelne pár homárt olvasó, frissen végzett diáklányt ez az…..
iko 2007.06.14 01:30:28
Ma úgy látszik megint teszkónap van, ezúttal egy volt teszkós dolgozó hülyefelirat-gyűjteményének legszebb darabjait mutatjuk be, irigykedve. Levél és második kép alant. A képek még régi szép Teszkós időből vannak, amikor még szinte ott éltem. Szomorú, de élveztük komolyan.…..