Regisztráció Blogot indítok
Adatok
péntek

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
László Jánosnak, a Magyar Kerékpárosklub elnökének levele a mesterséges dugóként emlegetett városházi forgalomcsökkentési javaslatról.A Budapesten tervezett rövid, egy hónapos ideiglenes forgalomcsillapítási terv, vagy ötlet nagyon nagy felháborodást keltett, napok óta a…..
És hogy ki az ország leghíresebb költője, aki e-mailben szakít? A kommentben várjuk a tippeket. A kép innen Hmm...gondoltam, megosztom veletek a szakításomat. Azt, amelyik történetesen az ország egyik leghíresebb költőjéhez köt, hogy lássátok, nem mind arany, ami fénylik.…..
Gyurcsány oda, a nép pedig fellelkesedve mást sem csinál, mint előrehozott választásokat követel.Pedig szerintem a legutolsó az utolsó előtti dolog, amire szüksége van az országnak, az az előrehozott választás.KK&TT azt írja a Reakción, hogy:Nincs értelmes ember, aki szerint…..
péntek 2009.03.24 13:31:06
@mement: Nem tudom, honnan veszed, hogy sok a felelőtlen hitelfelvétel. Talán tudnia kellett volna mindenkinek két éve, hogy most mi fog történni? Szerintem az a felelőtlenség, hogy a bankok, melyek igen szépen keresnek a hitelfelvevőkön, nem képeztek tartalékot, illetve nincsenek arra kötelezve, hogy ilyen esetben ők vigyék el a balhé felét pl. Számos ismerősöm simán tudta volna fizetni a hiteltörlesztését, ha ez az egész nem üt be.
péntek 2009.03.24 13:33:52
@DeMarco: 24431!
Szomorú történet, rengeteg felkiáltójellel, kommentben lehet segíteni.    A kép innen   Kedves szakítósok!!   Végső elkeseredésemben írok a blogra, teljesen magam alatt vagyok!!Végetért a kemény 1 évig és majdnem 1 hónapig tartó kapcsolatom amire teljesen…..
péntek 2009.02.10 20:18:12
Kedves Posztoló!

Végigolvastam, amit írtál, és én mindent értek. Nagyon komolyan mondom, ki lehet egy ilyen kapcsolatot is heverni, persze nem öt perc alatt. Látom, nincsenek barátaid, és a szüleiddel vagy a testvéreiddel sem tudod ezeket megbeszélni. Ha a pasi előtt voltak, vagy tudtál velük beszélgetni, akkor legyen ez magad felé az első jel, hogy nagy baj van veled is. Én ebben az állapotban ugyanilyen monomániás lettem, nem tudtam semmi és senki mással foglalkozni, mert a fejembe vettem, hogy csak ő kell. Nem írom ezt le részletesen, de nagyon hasonlóak voltak a tünetek és folyamat. Azért írok ilyen hosszan, mert nekem is egy ember "mentette meg" az életemet, aki odafigyelt rám, és azt mondta, ami igaz is lett, hogy nem mondhatok le azokról a csodákról, amik várnak rám, ha ebből kiszállok. Beláttam, hogy én hagytam magam ebbe a helyzetbe sodorni, és lábtörlőnél több nem voltam, csak azért, mert többnek és jobbnak gondoltam valakit, és mert függtem tőle. És ezt kellett belátnom: hogy függök tőle. És aki függő egy kapcsolatban, eleve sokat hibázik, tetézve ezzel az egyébként is katasztrofális helyzetet. Hidd el, nem fog megváltozni. Keresd meg az új életed, ahol te a legjobb lehetsz. Én tudtam, hogy unalmas és savanyú lettem mások számára, és azt könnyű belátni, hogy egy ember nem elég a a boldogsághoz, ha csak arra gondolunk, mit ér a boldogság, ha senkinek se tudjuk elmesélni. Nincs mit szeretni benne, ebben a srácban. Soha többé ne keresd vele a kapcsolatot, ne vedd fel a telefonját, ne kérdezz róla senkitől, költözz új helyre, keress új munkahelyet, és tekintsd rémálomnak az egészet, amiből végre felébredtél. Én tiszta szívből kívánom, hogy nyerj új életet.