Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keptündzsekk

0 bejegyzést írt és 137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Küldte: B. Norbert..
A. pénzén egy hónapig ült az utazási iroda, miután ő úgy tudta, lefoglalták neki a júniusi nyaralását. Nem tudni, mi történt az alatt a 30 nap alatt, amíg se szállása, se pénze nem volt, de erről nem is tudott. Az viszont bíztató, hogy Hurrá-Nyaralunk.hu visszaadja a pénzét…..
A Homár sosem értette igazán, hogyan képesek a mobilszolgáltató csak a túlsokadik szervizlátogatás után cserélni a telefonokat, amikor azok nyilvánvalóan a legritkább esetben javítanak rajta bármit. A Pannonnál vett SonyEriccson C702-es történetéből kiderül, nem elég, ha 4x a…..
keptündzsekk 2010.04.07 16:38:52
@klarky: nekem épp egy ilyen k550i telóm van és nagyon királyul műxik. inkább egy ilyen kis egyszerűbb teló mint egy bonyolultabb, ahol hatványozottan több hibalehetőség fordulhat elő.
Persze hogy a borsnak van szára meg minden egyebe a termésén kívül, de mióta kerül az bele a csomagolásba?  Még sosem láttunk ilyet, amit a Horváth Rozisban talált Fdeyso.  A kérdésére pedig a válasz, hogy az őröltben nyilván ugyanez van, csak őrölve, úgy meg kit…..
A jelek szerint nem mindenhol egyértelmű, hogy a vécékben kirakott papír szaráshoz használatos:Nem tudom, hasznosítható-e ez a kép valamire, de én jót nevettem, mikor megláttam. A minap jártam az egyik békéscsabai oktatási intézmény mosdójában, mikor is megpillantottam ezt a…..
keptündzsekk 2010.04.02 08:45:14
DrPepe egy valódi póruljárt ügyfélből lett boldog ügyfél: miután a Coca Cola automata elnyelte 220 Ft-ját és ő ott és azonnal bejelentette a hibát, a cég egy hét múlva küldte a postással a pénzt. Kipróbálta már ezt valaki BKV-s jegyautomatával? Az Örs Vezér terén jártam…..
keptündzsekk 2010.03.30 09:54:29
Dühös magyarok, itt a kihívás! A Nagy Világhálót bogozgatva egyik kedvencemen, a New Yorkkal foglalkozó Gothamist blogon találtam ezt az Upper East Side-on fotózott szupervicces backdoor üzenetet, aki lát legalább ilyet magyarul, iziben küldje. Angolul nem tudó olvasóink kedvéért a…..
keptündzsekk 2010.03.25 09:57:32
Update (03/26): Az OTP gyorsítva válaszolt a társasháznak. Összeszorul a Homár ollója, amikor ilyet olvas hogy, az OTP lett az ország legjobb bankja. Ki gondolta volna, hogy pont az ügyfélkapcsolaton lehet ennyit spórolni? Androidus tavaly október óta szeretné kideríteni, miért…..
T. lekéste a tárgyfelvételt a Zsigmond Király Főiskolán, ami Tiborcot lepipáló panaszáradatot váltott ki belőle. T. hiányolja, hogy nem kapott értesítést, és az iskoláját egyáltalán nem tartja hallgatóbarátnak. T. méltányosnak tartaná, ha a tárgyfelvételről lekésőknek…..
keptündzsekk 2010.03.24 12:16:46
Dináék a Fanyűvő étterembe tértek be iszogatni meg beszélgetni, de végül egy kellemetlen vita lett a dologból. Szerintük ugyanis míg ők folyóborból rendeltek és abból is kaptak, a pincér a drága palackos bort számolta fel, így duplájára kihozva a számlát. Mivel az ember…..
keptündzsekk 2010.03.24 11:22:02
A magyar cégek, önkormányzatok és kormányszervek mind-mind az ügyeleikkel történő kommunikáció nagymesterei, miért maradna ki a sorból az egészségügy? A Naiv Ember persze hiheti, hogy ahol egészség és betegség, meg élet és halál a tét, ott azért kétszer meggondolják, mit…..
Elsöprő szenvedély itatja át Zoltán levelét. Sajnos teljesen hétköznapi, a BKV gyakorlatában inkább gyermeteg csínynek minősíthető dolog történt az anyjával a Nyugatinál: az ellenőr kikapta a bérletet az utas kezéből, majd belekötött abba, hogy lejárt a hátulján…..
keptündzsekk 2010.03.23 14:53:40
@kicsIronfist: pedig ha ráraksz egyet,akkor van ott fénykép:)
keptündzsekk 2010.03.23 15:21:08
@juhaszvik: remélem előbb betelefonáltál Svédországba:)
Hemzsegnek a kamuhirdetések a nagy szájtokon, most First Last küldött egy eléggé gyanús párost. Most mondjuk azt, hogy senki se vásároljon gyanúsan olcsón? Nem mondjuk, mondtuk eleget és nem vagyunk a top-állapotban. A mellékelt képről csak egy kicsit süt h fordítóprogrammal lett…..
keptündzsekk 2010.03.23 13:11:29
A freemail 90 nap inaktivitás után törli a júzerek postafiókját, a lenti panasz szerint viszont most 61 nap után tette meg mindezt. A felhasználó elsiratta az eltűnt leveleit de türelmes volt, beérte volna egy bocsánatkéréssel is, ha legalább szóba állnak vele. De arra január óta…..
Hogy legyen mókás fotó is az első igazi tavaszi hét elejére, íme Bead lövése egy Auchanból, majd a levele, tele kínzóan jogos kérdésekkel. Aki tudja a választ bármelyikre, vissza nem fogja magát! Minap készült ez a fotó az Auchan-ban. A porszívók varázslatos világában…..
keptündzsekk 2010.03.22 16:37:44
Vucc "nem nagy számnak, de kissé megdöbbentő"-nek minősített azt, hogy felhívta egy zepteres pióca, be akarta palizni egy átlátszó trükkel (pont ő tizedik, bruhaha, nyert egy 500 forintos valamit, amiről nem árulja el, hogy mi, de átadná személyesen, de azt sem árulhatja…..
Brutális biztonsági rést fedezett fel naiv függönyvásárló az IKEA-ban, miután laptopját a bútoráruház értékmegörzőjébe helyezte végső nyugalomra. Mire visszaért, a gépet simán elvitték előle. Kiderült ugyanis, hogy a gyerekmegőrző személyzete mesterkóddal gyakorlatilag…..
Mit tesz a Tesco-alkalmazott, ha a vevő a pénztár hibájából teljes árat fizetett a leértékelt lámpáért? a.) kiröhögi, ha szólni mer, meg is alázza b.) semmit c.) visszafizeti a különbözetet d.) visszafizeti a teljes árat A retorikai alakzatból sejthető, hogy a d.) lesz a jó…..
keptündzsekk 2010.03.12 10:35:17
keptündzsekk 2010.03.12 10:43:57
Kriszta harmadik évre bevállalt hűségét pofátlansággal jutalmazta a T-Home, amikor az ígért változatlan havidíj helyett az új előfizetőknek járó összeget számlázta ki neki újra és újra. Kriszta még a fogyasztóvédőket is riasztotta, egyelőre nem túl sok sikerrel. Tisztelt…..
keptündzsekk 2010.03.11 14:55:47
keptündzsekk 2010.03.12 09:27:28
Megoszlanak a vélemények, hogy akkor most van-e még válság vagy látszik-e valami a valami végén. Mindenesetre a Pannon két év mobilnetes hűséget telefoncsere esetén 500 forintos kedvezménnyel jutalmazna, vagy havonta 25 perc ingyenes telefonhívással, amit a mobilnetes előfizetéssel…..
keptündzsekk 2010.03.11 12:56:54
Rna a tudatos vásárlók új generációját képviseli: ugyan nem találta meg a blokkot, mégis addig erősködött és addig győzködte a Tally Weijl kelletlen eladóját, amíg visszakapta a szakadt ing árát. Fiatal kora ellenére határozottan, de udvariasan állt ki az igazáért, és mi…..
Van, aki semmiből nem tanul. Péter például minden ráutaló körülmény ellenére filmszínházban óhajtja megtekinteni a látványosnak ígérkező filmeket, ahelyett, hogy kivetítőre gyűjtene. A végzetet ő sem kerülheti el, addig meg legalább a Mammutot elkerüli: Egyike vagyok azon…..
Régen volt debil árleszállítás hipermarketből plusz bearanyozta a délelőttünket a "minigumó" szó, így habozás nélkül a közönség elé tárjuk ezt a kivételesen kedvező ajkai akciót, beküldte Benedek, köszönjük szépen...
keptündzsekk 2010.03.10 11:53:45