Regisztráció Blogot indítok
Adatok
comad

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az avarégetés szabályozásával kapcsolatban az elmúlt évben többször történt változás, ami sokak számára nehezen követhető lehet, hiszen egy igencsak sajátos szabályrendszeren alapult a kérdés, amit a koronovírus miatti veszélyhelyzet felülírt, nem is egy alkalommal. Bogozzuk ki tehát, hogy mi a…..
Vannak olyan amerikai sorozatok (Dallas, Vészhelyzet, Rabszolgasors, stb), melyek úgy épültek be a magyar néplélekbe, hogy arra igazán logikus magyarázat nem nagyon akad. Ilyen az USA-ban 1990-95 között vetített Northern exposure, amit Miért éppen Alaszka? címmel 1994-től vetített szépen sorban a…..
Mától lehet jelentkezni a ValóVilág Powered by Big Brother legújabb évadába, aminek nevéből úgy látszik, csak nem fog kikopni a póverdbáj, az Endemol gondolom, kikötötte, mert a játékban, legalábbis az előző, első ilyen nevű kiadásban SEMMIT nem fedezhettünk fel abból, a formátumból, amiről nyúlták…..
    Móricz Zsigmond regénye ezer sebből vérzik. Nyomasztó, komor és nem hozza el a kellő katarzist; arra viszont mindenképpen alkalmas, hogy az olvasóban kétségeket ébresszen a valódi "jóság" természetét illetően. (Móricz mentségére szolgáljon, hogy művét nem gyermekregénynek szánta, ezzel szemben…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt cím! Sz. A. vagyok. 9 éve dolgozom egy dinamikusan fejlődő nagyvállalatnál. Történetem úgy nagyjából 2 éve kezdődött ami egy kicsit bizarr,morbid és furcsa másoknak talán vicces is,azt…..
comad 2018.01.11 17:04:49
Nagyon jó, ha egy film leköti a gondolatainkat, elrepít bennünket a maga saját világába és izgalmakat, humort, sőt érdekességeket tud nyújtani számunkra. A lényeg a katarzis vagy egy azt megközelítő hatás. Ugyanakkor az is számít, hogy feltöltődjünk és ne lemerüljünk a film végére. Ha ilyen…..
  Gondoltad volna, hogy a lottónyertesek egyharmadának öt éven belül már egy fillérje sincs? Felmérések szerint a hirtelen nagy összeghez jutó, korábban nem túl jómódú emberek nagy része néhány év elteltével visszasüllyed eredeti anyagi helyzetébe, vagy még sanyarúbb sorsra jut. Egy…..
Mi az, hogy hőstermelő? Csak egy fantázianév. Persze, hogy nem igazi hős, meg nem is piros köntösben repkedő szuperhős, szóval nem olyan hagyományos hős, sőt az elnevezést általában ki is kérik maguknak.   De azoknak, akik legfeljebb felkapott nagyvárosi biopiacokon láttak valódi paradicsomot…..
Végre áruházban is lehet kapni muflont, nem kell -szó szerint- nekünk levadászni :) Ahogy olvastam az ajánlatot már rohantam is az adott boltba, hogy magamévá tegyek pár dobozzal a frissen csomagolt, csont nélküli, elvileg gulyáshúsnak nevezett termékből.  A muflont sokan a birkához hasonlítják…..
  FRISS! Újból elgáncsolták az olimpiai népszavazástMostantól kurvafix: csak arról lehet népszavazást tartani, amiről a kormány akarja. Minden olyan kérdésben, ahol valódi döntést lehetne hozni vagy pláne, az eredmény megkötné a kormány kezét a népszavazásnak keresztbe tesznek. Az érvényességi…..
"Elviekben egyszerűbb és gyorsabb, ha nem megyek el a Stadionokig, onnan metróval, majd még a villamossal, hanem elegendő az 5-ös buszra szállnom, majd átszállni a 105-ös buszra" - írja Edit, és szerintem itt téved egy nagyot. Éjszaka vagy hétvégén esetleg, de hogy a reggeli csúcsforgalomban…..
Lassan vége ennek a nyárnak is, aki tehette, már kinyaralta magát, a szerencsésebbek még kifoghatnak néhány melegebb napot és pancsolhatnak egyet valahol. Ha nyár, akkor strand és ha strand, akkor fürdőruha. Még a fürdőruhák története is a klasszikus ókorba, egész konkrétan Rómába nyúlik vissza. A…..
Horthy Miklósról számtalan valós és elferdített információ látott már napvilágot, ám kevésbé ismert néhány magánéletét, képességeit és sorsát illető érdekesség. Ezek közül ötöt mindenképp érdemes elolvasni...
comad 2016.06.17 15:47:39
@soarvány: Alamuszi képe? Meg orra egy alaktalan húsdarab? Függetlenül arról, hogy mi a véleményem róla azért ne már a külseje alapján ítéljünk meg egy embert!
Müpa Blog Mielőtt híresek lettek 2016.05.25 18:20:32
Zenekarok, akinek koncertjeire pillanatok alatt fogynak el a jegyek, akikért a fanatikus rajongók képesek 16 órát várni az esőben, csakhogy az első sorból láthassák a kedvenceket, akiknek zenéjén generációk nőttek fel, és nőnek fel még ma is. De bizony volt idő, amikor stadionok helyett a nagyi…..
comad 2016.05.26 12:09:47
Ugye ti is láttatok már férfiakat egyedül ülni a bárpultnál, ahogy éppen borongósan néz maga elé, vagy a pultosribancnak udvarol, esetleg hülyét csinál magából. Valamiért vannak olyan férfiak, akik meg vannak győződve arról, hogy a pult támasztása jó móka, sőt mi több jövedelmező lesz valamilyen…..
Januárban gyorsan kiderült, hogy nem Magyarország területe növekszik titokban, hanem a MÁV állt át új távolságszámításra az év végén. De vajon mitől lehet a Kiskunmajsa-Kalocsa távolság odafelé 75, visszafelé 80 km? Megkérdezzük. Szia! Tudnál nekem segíteni…..
A cikksorozat előző négy részében megismerhettük a Magyar Királyi Csendőrség munkáját és történetét, melynek során többször utaltam rá, hogy a fekete leves a végére marad. A befejező részben most ez jön: először beletúrunk a csendőrök szennyesébe, majd elkísérjük őket az újabb világháborúba, végül…..
Valószínűleg a mai ideálok is ennyire megmosolyogtatóak lesznek 30 év múlva. Hányat ismersz fel közülük? ..
Nyáron a melegben hamar megjelennek a bosszantó legyek és darazsak. Főleg, ha az ember a kertben grillezik a barátaival. Szerencsére a darazsak és a legyek ellen is lehet védekezni egy filléres módszerrel, így nincs többé szükség a drága bolti csapdákra. Talán nem kell…..
comad 2015.08.02 13:27:39
Egy ritka rövidfilm a Berlini Falról, sosem látott felvételekkel, gyönyörű színesben. Az 1962-ben készült brit dokuban láthatjuk a frissen felhúzott fal körüli állapotokat, a határátkelőpontokat csakúgy, mint a szolgálatot teljesítő keletnémet határőröket...
  Vannak évfordulók, amelyek megünneplése csendes fájdalommal zajlik. Ilyen ez is. 70 esztendeje annak, hogy Auschwitz-Birkenau felszabadult. De a szívekben nem szabadult fel a sok fájdalom, mert a veszteség leírhatatlan, megemészthetetlen. Azóta is.   A túlélőkről készült…..
comad 2015.01.26 16:48:14
@Spiritualiqus: Nyelvtannáci.
Szervusz Tibi, Iszonyúan idegesít, ezért megírtam. Na bujjék. (Nem merem odaírni, hogy ki vagy, úgyhogy szólj - mindenesetre szakblogjuk is van, onnan csórtam a képet - Tibi) Bárhová is nézek, megakad rajt' a szemem. Nem értem. Nem lehet igaz, még egy. Viselője rezzenéstelen…..
Palvin Barbara ismét fehérneműkben feszít, de ezúttal nem a Victoria's Secret bugyicsodáit népszerűsíti, hanem egy olasz márka, a Twin Set szexi termékeit. Hangulatos képek egy gyönyörű lányról, nem igaz?  ..
Szerencsére napjaink emberének számtalan eszköz áll rendelkezésére ahhoz, hogy kifejezze nemtetszését: tüntethet, ellentüntethet, blogolhat, kommentelhet, akárhova hozzászólhat, szavazhat, elköltözhet. Az egyik, sajnos bántóan ritkán alkalmazott módszer erejére szeretném…..
Atlétás Bandi kifőzte, Nyelvész Józsi fűszerezte, Modor Tibi tálalta. // // tejfakasztó legénybúcsú lánybúcsú lakodalom esküvő templomi szertartás keresztelő Levike első áldozása Lilike bérmálása születésnap névnap ballagás szalagavató farsangi…..
comad 2013.11.08 09:28:36