Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fecoka69

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három évvel ezelőtt írtunk először a Basic Plus Kft-ről és az  agresszív irodaszerforgalmazó módszerükről. Mihály friss sztorija elszomorító, mert a társaság még mindig talpon van és továbbra is cégekre próbálja ráerőszakolni a nagyértékű, de valójában soha meg…..
fecoka69 2010.01.12 19:39:14
@Tibi bácsi:

KEDVES TIBI BÁ'!!!
NEM VÉLETLENEK MŰVE, AMI ENNÉL A KFT.-NÉL FOLYIK! ÍME AZ IGAZSÁG,AKI MINDENKIT ÉRDEKELNI FOG:!!!
Az egyik kedves ismerősöm végre "talált" egy irodai munkát.
Csak éppenséggel a PREMIUM LINE KFT.-nél (aminek a régi neve a Basic Kft).
Az egész kamu! Napi pénzbe 5000 Ft-ot adtak volna neki (a munkaidő reggel 9-16ó-ig), és azt mondták, hogy minden nap dében ingyenes ételfogyasztás van, ami leves+második+desszert+tea+kávé és KORLÁTLAN fogyasztás! Mindezért csak különböző cégeket kellett volna felhívnia és MINDENKÉPPEN az ügyvezető igazgatóval beszélnie, majd a cégre sózni egy termékcsomagot, ami irodai cuccokból áll, és az eredeti ára "több mint 100000ft", az akciós 39900Ft+áfa. Mindenáron meg kellett volna nyernie a cégvezetőt, BÁRMILYEN MÓDON!!!!Flörttel, vagy akárhogy! MINDEMELLETT mindenkinek ki kellett találnia egy KAMUNEVet, ami persze közel sem lehetett a rendes nevéhez és azon bemutatkozni! A második naptól erre SE FIZETÉST, SE KAJÁT NEM KAPOTT , csak a hitegetés ment. Csaló, aljas és levakarhatatlan cégről beszélünk!
Egy irodába egy csomóan összezárva, és vad idegen embereket hívogatva, akik aztán elküldenek a francba, mert ki az a hülye, aki egy látatlan csomagot megvesz, ami nincs még 10000 ft értékű sem. Ha meg nem, akkor kiküldik nektek a csomagot, mondván, hogy te beleegyeztél, a számla még +8nap, se szállítólevél, se tartalom, se semmi.
ALJAS SZEMÉT TELEMARKETINGES CÉG!
NE DŐLJETEK BE AZ OLCSÓ TRÜKKÖKNEK ÉS A LEVAKARHATATLAN EMBEREKNEK!

Köszönöm.
(Az ismerősöm ott is hagyta, és amennyiben másokat is MEGTÉVESZTETTEK kérem, írjanak!
Fogjunk össze a mocskok ellen!
fecoka69 2010.01.12 19:42:57
@fecoka69:

U.i.:
Roosevelt tér 7-8.
4. emelet.

nincs rendes neve senkinek, nincs munkaszerződés, se SEMMI!!!!

Egy nagy büdös lófasz!
Az van!

Elnézést a szófordulatért!