Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mirdin

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Gabber Piet 2008.04.28 08:22:00
Lassan elérjük, hogy ki sem kell mozdulni az embernek a lakásából, vagy a városából mert úgyis mindenhol csak a hülyék vannak. Tessék, ez itt például zagyvaság a javából, egyenesen Hollandiából.   ..
Subba A hét szuperpumája: Móni 2008.04.22 11:50:00
Ilyen volt: Ilyen lett: Pokrivtsák Mónika, 2008: pattanásig feszült inak testszerte, vadászó gepárd pillantása, húsrágó, hídverő arcizmok. Kell ennél több a szuperpumasághoz?..
Mirdin 2008.04.22 11:53:23
2
Kedves zalai lányok, fiatal asszonyok! Aki úgy érzi szépnek született - ki ne érezné ezt? - küldjön egy mosolygós fotót magáról, s már be is kerül az újságba, majd viszont láthatja magát, többi fotójának társaságában a www.zalaihirlap.hu honlapunkon. Nekünk már meg is van…..
Poptörténelmünket vizsgálva generációktól és stílusirányzatoktól függetlenül erős és állandó nyugati zenei hatásokat figyelhetünk meg. Kezdve a beatkorszakon, a rockon és a diszkón átívelve a punkon, az újhullámon és a techno millió vállfaján kereszül a legutóbbi…..
Lassan két éve már, hogy eltávozott körünkből Magyarország kedvenc szexológusa, de hála az égnek úgy tűnik, szellemisége és öröksége még nem kopott ki teljesen a színes magazinok oldalairól. A Kiskegyedből kiemelt alábbi olvasói levél is őt idézi elénk, a szakszerű…..
A magyar MTV Swung című adásában tegnap Kiszel Tünci volt a vendég. Valamit már az elején nehezményezett, jól felfújta magát és sértett nőként műsorozott. Ne bánjátok, hogy a műsorvezető Sándor néha átcsap kellemetlen jópofázásba, nézzétek végig!! Tünde…..
Subba Subba duplaszív nemzetiwiw 2008.01.31 08:28:00
Még csak hat regiszrált felhasználó (öt fő Csonka-Magyarországról, egy fő Erdély és Partiumból), de akárki meglássa lesz ez még több is, és eljön az idő, amikor a pénteki válogatást már innen merítjük. Emeljük hát nemezsüvegünket az első mélymagyar társkereső oldal…..
Nem túl aktuális a kérdésfeltevés, de azért idebiggyesztjük: Tudvalevőleg kétszer járt kies hazánkban a Rolling Stones. Na, vajon melyik magyar potentát volt az, aki mindkétszer bevitette magát Jaggerékhez a backstage-be? Na vajon? Na vajon, melyik.....
Nem tudtuk eldönteni, pedig erősen rágtuk a radírt a ceruzánk végén, hogy valóban komoly popszámnak tekintsük-e a Soape és Rempine Raemons nevével fémjelzett, a világhálón mostanában felbukkant videóklipet, amiből az alábbi figyelemreméltó mozzanatokat szemezgettük ki. Magunk…..
Forró dróton érkezett a következő vendéglátóipari bréking nyúz: mostanában ne próbáljatok pizzát rendelni a budai Il Colosseó honlapján. Bruhahaha. A későbbi archivációs gondok elkerülése végett és céljából, idekopizzuk az oldal jelenlegi tartalmát. Az IL COLOSSEO…..
Remek felsőoktatásbeli videóklippel örvendeztetett meg minket egyik olvasónk. Bár a kép és a szöveg összhangja nem teljes - hiányoljuk példának okáért a kopuláló dékánt - de a raggamuffinos előadásmód és a remek verses fordulatok így is elszórakoztattak. Vegyétek,…..
Subba Fekete Pákó show 2008.01.03 11:40:00
Figyelmeztetni szeretnénk azt a nagyon kevés embert, akik még néznek magyar műsorokat. Élvezzétek életetek nyugodt perceit mert hamarosan rátelepszik valaki, aki hatalmasabb mint Kiszel Tünde, és Gáspár Győző együttvéve. Úgy hírlik, hogy valóság show készül! Az…..
Az írja nekünk Egy Júzer, hogy Úgy érzem muszáj megosztanom a következő videókat a nagyközönséggel. "Pissing Master", ahogy mi nevezzük... egyedi jelenség. A reklámokat betéve tudja, megjegyzi, előadja és minden további nélkül két teli busszal szemben el kezd pisilni…..
Subba Használd egészséggel! 2007.12.28 07:42:00
Rendkívül értékes videót kotortunk ki az internetes iszapból: az alábbi felvétel révén betekintést nyerhetünk a munkásosztály utolsó mohikánjainak mindennapjaiba, illetve nem is! - egy jeles ünnepnaphoz van szerencsénk. A fürge ujjak asztalosbrigád virággal köszönti és saját…..
Mirdin 2008.01.01 00:17:23
Nos, a korábbi coolspace-es poszt mondhatni csak figyelemelterelés volt, hogy amíg mi nyomozunk, addig a szemtelen* spammerek gyanútlanul örüljenek a magyar blogok teleszemetelése révén elért eredményeiknek. Node, elérkezett a bosszú ideje, íme az utóbbi idők most wanted magyar…..
Nicsak, hát ki jelentkezik be pár évvel ezelőtt Anettka űrkapszulájából? Csak nem a műbalhés producer a Mokkából? Bizony ő az, a nevét nem tudjuk, nem is fontos, mi egészen elvesztünk LEXIKE felvezetőjétől. Csókoljuk meg az Internet lábát, micsoda…..
Subba Csokifasz és a fodrász 2007.12.17 13:41:00
Pákó és a csoki fasz. Heheheháhöhöhö. Ez a videó ennyit tud, ne is keressetek mögöttes tartalmat, gondoltunk bemelegítésnek jó lesz. Az igazán elgondolkodtató kisfilm a következő lesz. Mi konkrétan arra gondoltunk, hogy ezek azért készülnek, hogy mi megtaláljuk, és…..
Mirdin 2007.12.17 18:36:10
hát ezért a pákos posztért kár volt egéssz nap várnom... :(
De ez télleg vicces, jobb mint a plazmablaster3000....
www.freevlog.hu/video/9809.html
Fear Factor Junior LOLLOLLOLLOL
ez a amerikai rettegés fokaának fake gyerek verziója szerintem a hutyás a legjobb rész...
Subba Koton a hamburgerben 2007.12.11 19:19:00
Rémálmok miatt pereli a Whopperében kotonra harapó csávó a Burger Kinget. A frissnek tűnő óvszert csak otthon, a harmadik harapás után észlete szerencsétlen. Azóta visszatérő rémálma, hogy bármi, amihez hozzáér hamburgerré vagy kotonná változik. Még orvosra is költött,…..
Tudjuk, hogy a legbetegebb cuccok Japánból érkeznek, de azért a megzenésített instantnyelvlecke hasmenés esetére minket is készületlenül ért. Az alábbi részletek a Zuiikin' English 1992-es tévésorozatból jönnek, ami egyszerre volt társalgási nyelvtanfolyam és…..
Elképesztő dramaturgiájú videófelvételt sodortak elénk az internetes világóceán hullámai. A Magyar És Japán Pornószínészek Baráti Társasága közös felvételén a visszafogottan forrongó fiatal nipponi csődör és a hűvösen távolságtartó, de egyben mélységesen odaadó…..
Volt már ma egy bizarr véradásos poszt, de akkor itt van mégegy. Igazán brutális állapotba került Jehova egyik portugál tanuja, akinek 14 évesen támadta meg egy érdaganat a száját, viszont vérátömlesztés nélkül (amit ugye tilt a vallása) az orvosok eddig nem tudtak segíteni…..
Halottak iwiwen. Szóval ismét itt van az oldal, és megpróbálok minnél több halottat szerezni iwiwről, myvipről. Lehet ez egy kicsit durvának tűnik, pedig nem az. Ha szeretnél Te is szerkesztője lenni eme csodás oldalnak, akkor dobj egy emailt [...] és a többit megbeszéljük. A…..
...mert ma este van a premierje a Katona József Színház Kamra színpadán Gothár Péter új rendezésének, az Ivanovék karácsonya című darabnak, ami a főpróbáról kiszivárgott képek szerint meglehetősen Subba-kompatibilis színdarab.  Az abszurd dráma szerzője Alekszandr…..
Subba Kínzó Tünci-kérdés 2007.11.26 17:07:00
Mint minden évben, idén is megjelent Kiszel Tünde falinaptára kislányávalpózolós kivitelben nyugdíjas táncosnőknek, illetve fürdőruhás kivitelben nemtudnikinek. Eheti kínzó kérdésünk is idevág, vagyishogy hány óra/nap/hét fotosoppos utómunkát igényelt a fürdőruhás…..