Regisztráció Blogot indítok
Adatok
retard

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igyekeztünk még időben megcsinálni a baromfi virsli tesztet, hogy támpontként szolgáljon majd a nagy szilveszteri virsliszezonban. A baromfi virslik között is nagy a minőségi különbség, ezért voltunk kíváncsiak erre a termékkörre, amit még nem teszteltünk és sok olvasónk már régóta kért. Lássuk az…..
retard 2021.12.04 10:00:52
@motoroskonyhaja: Igazad van a Sparral kapcsolatban. Én szeretek főzni, de egy bundáskenyér mellé azért nehezen tennék libamellet vagy vaddisznót. A vendég gyerekek is hamarabb lecsapnak a virslire, mint bármi másra. Kezeljük helyén a dolgokat.
Régen ettem már, igencsak megkívántam. Feleségem Tatán járt, hazafelé beugrott a Metróba, így megkértem, hogy hozzon borjúlábat, mert azt az általam ismert hentesek nem árulnak. Be is futott három méretes példánnyal! No ebből csinálhatok sok borjúalaplét is, ha találok akkora edényt, amiben meg…..
retard 2021.06.09 18:31:47
@Fenchurch68: Curasept gél a megoldás. Sajnos nekem is rosszul áll az egyik bölcsességfogam de a gél csodákat tesz vele. Kis fecskendőbe tedd és közvetlenül a problémás részhez nyomd lehetőleg egy levágott, meghajtott, vastagabb tűvel. Ha nincs szájzuhanyod, akkor gondolkozz el rajta. Régebben akár szájzárig tudott gyulladni az állkapcsom, ezekkel viszont a gond első jelére tudok lépni.

A rántott láb csoda lett, kedvet kaptam kipróbálni.
Akinek négylábú tag is bővíti a családját, azt jól tudja, hogy a szilveszter este bizony különösen sok veszélyt rejt rájuk nézve. Most olyan tippeket hoztam, amiket ha betartasz gond nélkül fogjátok átvészelni az évnek ezt az időszakát...
retard 2019.12.29 21:00:12
@midnight coder: Általánosítasz, és úgy érzem, hogy soha nem volt kutyád és mégis ideírsz egy nyilvánvalóan kutyásoknak szóló poszt alá. A panaszaiddal fordulj az önkormányzatodhoz hátha ott érdekel valakit.
Mondtam, hogy lesz csúszás, sajnálom. Cserébe a Drót egyik legfaszább jelenetének alapmotívumát ellopva összefoglalom az eseményeket azoknak, akik nem akarnak olvasni. A rendes hogyvót utána. Petting Bravúros tracking shottal nyitunk, Samu kálváriájának ezredik stációja az első…..
Az idei Bajnokok Ligája döntő kapcsán mindenkinek három dolog jut eszébe: Karius "Lukasz Fabianski" díjas produkciója, Bale klasszis gólja, és nem utolsósorban, sőt, Ramos dobása, melyet Salah, az év (egyik) legjobb formában lévő játékosa ellen mutatott be - ami mellesleg a Nemzetközi Judo Szövetség…..
"Ma egy új szerzőt köszönthetünk "hem" személyében. A történelmi témájú blogolást illetően  sem kezdő (tortenelmierdekessegek.blog.hu), és mondjuk úgy, hogy a húszas évein már túl van ;)" - Jtom 1942 egy hideg napjának reggelén légvédelmi szirénák és fegyverropogás hangjára ébredtek a kanadai…..
December közepét írunk, ami annyit tesz, hogy már a mozikban a Star Wars-saga legújabb fejezete, Az utolsó Jedik. Én most kivételesen nem fogok a blogra kritikát írni a filmről: megtettem ezt már máshol, az Amerikai Plánon pedig megteszik majd kitűnő kollégáim, akik- sok millió rajongóval egyetemben…..
Stohl András az István, a király című előadásban - Fotó: Kelemen Zoltán Gergely / MTI Mi is megírtuk, milyen érzékenyen beszélgettek a Class FM-ben arról az ügyről, hogy Sárosdi Lilla színésznő állítása szerint Marton László színházigazgatóként kocsikázni vitte, majd elővette a péniszét, és…..
retard 2017.10.25 09:56:05
Blue Lemon Kelkáposzta főzelék 2017.04.07 09:41:25
A 'nem lehet mindig rántott húst enni' rovatunk mai darabját félévente egyszer nyugodtan elkészíthetjük, mert viszonylag rossz menzai emlékeink dacára finom tud lenni. A jól elkészített kelkáposzta főzelék illatában kiegyensúlyozott a zöldség, a kömény és a füstölt szalonna zsírban pirított liszt…..
retard 2017.08.29 11:40:39
@Hajdu Imre, Gombos Levente: Remélem jól sikerült a szakácskodás. Ha lehet szívesen megtudnám az étterem nevét/címét, vasárnap megérne egy kitérőt. Várom az új cikkeket.
Zenés montázsokkal elég gyakran operálnak a filmek: egy-egy jelenet önálló életre kel és hasonlóan a videoklipekhez, aláfesti a filmet. De az olyanokból már kevesebb van, amikor a szereplők is aktív részesei a zenének: mikor ők zenélnek, táncolnak és/vagy tátognak rá. Most ezekből láthattok egy…..
retard 2015.05.02 19:40:40
 Cristiano Ronaldo szobrot kapott szülőhelyén, Madeirán. Nem kicsit, nagyot. Kis sziget nagy hőse. De azért még ízlelgetni kell mindezt, külön - külön és együtt is: Cristiano Ronaldo, szobor, Madeira. Cristiano Ronaldo egy aktív futballista, 30 éves és világsztár; egy szobor…..
Magyarországon nem létezik egységes, megbízható minősítési rendszer a kutyaiskolák üzemeltetésére vonatkozóan, ennek meg is van az eredménye. Sok tehetséges, hozzáértő oktató mellett olyan dilettánsok is dolgoznak ebben a szakmában, akiknek a tevékenysége nem csak haszontalan,…..
Legalább olyan veszélyes, mint amilyen vicces ..
retard 2013.05.31 13:16:48
@Zsuzsikám (the 4th): decis-t a szilvára
Subba Nap videója: Élő tűpárna 2013.02.18 09:31:00
Igazából eléggé birom az ilyen balfékek videóját, de ettől én is úgy visítottam magamban, mint egy disznó. A csávó meg pláne. A védőfelszerelés állat. ..
retard 2013.02.18 10:22:43
Sütifalva Csokis keksz 2013.02.07 23:01:21
Itt a farsang áll a bál! Fánkot nem viszünk az oviba, mert azt sütöttek ők maguk ma, viszont valamivel szerettem volna készülni, és a kislányom kijelentette, hogy csokis kekszet süssünk! Így aztán a józan eszemet meg a milliónyi reform receptet és ötletet félretéve, ezt a régi,…..
Mai szerzőnk Amerikában született magyar szülőktől, immár hatodik éve él Magyarországon. Arra gondoltam, nem minden tanulság nélkül való végigolvasni (és megbeszélni) Chris írását. „Pár blogbejegyzést már olvastam, és tudom, hogy az én esetem más, de szeretném…..
..
retard 2012.12.11 10:35:27
Többször is emlegettük már, hogy az Index és a Bistro Reklámügynökség a kultúrforradalom jegyében Aranydisznó-díjjal jutalmazza a legbénább, 2010 és 2012 között Magyarországon publikált hirdetéseket, amivel a cégek teleszemetelték a tévéket, a rádiókat, az újságokat…..
Megnéztem A nagy Bond-rangsor 2012.11.15 09:13:17
Talán nem is kellene mondanom, hogy a következő listám mennyire szubjektív. Mostanában újranéztem több Bond filmet is, és úgy gondoltam megosztom veletek, hogy szerintem ki rendelte legmenőbben a vodka-martiniket. James Bondok, a legjobbtól a legrosszabbig. 1. Sean Connery - Az első,…..
Richard Belzer az amerikai tévé egyik ikonikus alakja. A 68 éves színész 1993 óta alakítja John Munch nyomozót a tévében, először a Homicide: Life on the Streets című sorozatban, majd a Law&Order SVU-ban (itthon Esküdt ellenségek - meggyalázott áldozatok vagy Különleges…..
hagyma Egyedül 2011.10.03 00:52:00
Végre egyedül. Nem magányosan, de egyedül. Kis lakás Tampa történelmi belvárosában, tulajdonképpen magyar szemmel nézve nem is lakás. A lakótelep betoncölöpökre állitott faházakból áll, amire azért van szükség mert nagy esők vannak és hát tulajdonképpen egész florida…..
1. A portugálok motíváltabbak. A spanyolok túl vannak egy eb- és egy vb-címen, míg a Seleccao most kap másodszor esélyt egyáltalán, hogy eb-döntőt játsszon. A csapat pedig egyre inkább együtt van, meccsről-meccsre jobban működik. 2. Mert a világ így akarja. Ráadásul amikor…..
retard 2012.06.27 13:23:33
A Kopján Józsi szerint, aki tolatásnál csak úgy lát ki a matricák között, ha előtte kiszáll a kocsiból és távcsővel körbe kémlel, Platini személyesen járt Blokhin mesternél, hogy ugyan már Kárpátaljáért cserében így utólag adjanak az ukránok már legalább egy…..
Vargtimmen Oda se neki 2012.06.18 11:56:00
Remélhetőleg mára mindenki túltette már magát azon, hogy ezt az Eb-t se fogjuk megnyerni. Ilyen az élet, magabiztosan hoztuk a pocsék védekezést és most mákunk se volt, emiatt senkit nem kell, hogy elragadjon a búbánat (azért is kell ezt hangsúlyozni, mert Svédországban…..
retard 2012.06.19 14:45:14