Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pdstudio.info

3 bejegyzést írt és 202 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Possible Games a Tescoval közösen egy új digitális platformot teremtett, melyen a játékosok egymással és a valódi Tescóval a saját virtuális játékukon és Tescójukon keresztül tudnak játszani, kapcsolatba lépni. Az Én Kicsi Tescóm ingyenes játék iOS és Android platformokon…..
pdstudio.info 2014.07.30 16:25:06
@swGuru: Az az igazság, hogy játszani nem játszottam vele csak végig mentem a tutorial-on ahol tappolni meg tippelni lehet a kislány szerint és ennyi elég is volt.
A Galaxy K Zoom egyrészről folytatja a Samsung hülyenevű telefonok listáját - másrészről legalább némi logika van a dologban, ugyanis az előző "tegyünk egy egész kompakt fényképezőgépet a telefonba" modellt is Zoomnak hívták. A K pedig magyarul tök logikusan Kamera, mégha…..
pdstudio.info 2014.04.30 13:07:42
Egészen érdekesen alakult az abortusztabletta elérhetősége Magyarországon. A gyógyszer-engedélyezési eljárás általában nem egy könnyen áttekinthető folyamat, jelen esetben a helyzetet pedig tovább árnyalja, hogy nem pusztán szakmai kérdésről van szó. Közérdekű adatigénylés révén megismert, eddig…..
Péter hiába kereste az Aréna Tescóban az akciós dvd-ket, senki nem hallott ilyenről arrafelé: Kezembe akadt a Tesco legújabb akciós újságja, és benne az alábbi akció.  Mivel az "5-öt visz, 200-at fizet" elég vonzónak tűnt, rögtön felkerekedtem, és elbuszoztam az…..
Hétvégi gyorsan nem mondható ebéd és nasi lett. A pizza kiindulópontja a margarihta ezt turoztam fel kicsit, hús nélkül. A tésztát is magam készítettem, íme a recept: 500g finomliszt ,1 ek só, 300 ml langyos víz,1 tk cukor,1 tasak (7 g) szárított élesztő, 3 ek olívaolaj. Egy…..
Eszterlánc főz Epres túrókrém 2013.05.26 17:59:18
A közkedvelt epres túrótorta gyorsan elkészíthető, és ami még fontosabb, gyorsan meg is ehető változata. Könnyű desszert meleg napokra, vagy húzósabb ebéd után. Vagy csak úgy, gyorsan uzsonnára, vacsorára, hiszen még csak nem is egy kalóriabomba, különösen a babapiskóta…..
pdstudio.info 2013.05.27 11:21:49
Negédes cukor? :)
idegen-szavak.hu/neg%C3%A9des

Amúgy semmi baj a cukorral, csak nem kell túlzásba esni.
Egy régi ismerős új környezetben (tisztára mint amikor az általános iskolai barátaim az egyetemi barátaimmal barátkoznak.) Néhány hetes hír már, de még csak láttuk elérkezettnek az időt, hogy felhívjuk figyelmeteket, az örök harminc napos próbaidős klasszikus Windows-os…..
Site adminok, (majdnem) erre vártatok! Megjelent a Google Analytics alkalmazás, a Google weboldal statisztika megoldásának mobil kistesója. Sajnos a rokonság egyelőre elég kis számú funkcióban merül ki, de kezdetnek nem rossz. Aki nem akar mindig mindent kézben tartani, de néha…..
A címben kábé mindent el is mondtam: a Stainless Games gőzerővel dolgozik a klasszikus botrányjáték mobil verzióján (természetesen iOS és Android verzió is készül - reméljük kivételesen képesek lesznek egy időben kiadni a kettőt). Aki nem ismerné, a Carmageddon minden idők…..
Perre vitte az államilag kikényszerített Windows-használatot egy zólyomi textilkereskedő vállalkozó, mivel az adóhivatal eAdó rendszere csak és kizárólag Internet Explorerrel működik, itt lehet az összesítő kimutatásokat feltölteni, ő meg Linuxot használ, ezért az adóhivatal megbüntette őt.  Az…..
pdstudio.info 2012.05.30 01:36:52
juharizsuzsanna Fejek alatt testek 2012.05.27 18:51:00
A Húsvét-sziget hatalmas kőfejeinek mélyen a földbe rejtve testük is van. Ezt sokan vitatták, a kutatók most bizonyítottak. A kétkedők meggyőzésére – és főként a szobrokat emelő nép történetének alaposabb megismerésére – a több mint 800 szobor közül kettőt…..
pdstudio.info 2012.05.27 22:17:52
@wmiki: Nem. A tudomány mindent tudni akar a világról. Ezért visz előre, tudod.
Android Samsung Galaxy SIII videón 2012.04.20 15:50:00
Hónapok óta ömlenek a Samsung Galaxy SIII-ról a kiszivárgott infók minden csatornán, egyre nagyobb a felhajtás, de nem is csoda, hiszen a minden idők legsikeresebb androidos telefoncsaládjának legújabb tagjáról van szó, aminek a londoni bemutatójáig már csak 13-at kell aludni.…..
Legalábbis a Blikk cikke szerint: Puzsér Róbert azt vallja, az RTL Klub tehetségkutató műsorában zsűritársai nem értik a feladatot, ezért nem mondják el a véleményüket.  A hétéves Radics Béla produkciójánál például Hernádi Judittal vitázott, amikor a fiú…..
Csodálatos MTI-szörnyet fedeztünk fel a ma reggeli hírfolyamban! A derék közszolgálati médiamunkások agya már annyira ráállt a kötelező jobbos doktrínára, hogy a Csillagok háborújában is csak a kilencszer csavarodó szíriuszi DNS-spirált látják: Han Solo híres koréliai…..
Megszokhattátok, hogy nyereményjáték-ügyben kicsit lassan őrölnek az IDDQD malmai, de a múlt hónapban meghirdetett hummeres photoshopverseny esetén még a szokásosnál is lassabbak voltunk. Ennek oka egyszerű: lusták vagyunk 119, azaz egyszáztizenkilenc pályaművet küldtetek be, és…..
pdstudio.info 2012.03.28 11:14:52
Indul Vágó István új kvízműsora – nézzen bele! A népszerű kvízműsor-veterán úgy tűnik, nem bírja ki anélkül, hogy kérdésekkel bombázza áldozatait és közben milliókat osszon ki. Vágó István saját ötletén alapuló, átVágó nevet viselő logikai játékát…..
pdstudio.info 2012.03.21 23:09:14
Átjáró A Belső Föld 2010.11.28 21:21:00
Mi is az a "Belső Föld" tulajdonképpen?   A ”Föld” egy 1300 km vastag földkéregből áll, aminek a BELSŐ OLDALÁN már évmilliók óta van egy  4. valamint 5. dimenziós, a mi fogalmaink szerint halhatatlan, paradicsomi létállapotban élő birodalom,…..
Persze a cím nem teljesen igaz, filmtekercsbe bujt pendrive-ot lehet nyerni, ha választolsz egy kérdésre. A játék apropója, hogy négy éves lett a kütyüket árusító online bolt, a Bigyóshop, születésnapja alkalmából pedig ajándékot ajánlott fel nektek.A kérdés pedig egyszerű:…..
pdstudio.info 2012.03.01 11:34:22
VLM-ék hiába küldték vissza bontatlanul a fényterápiás lámpát a Zepternek, menet közben kiderült, hogy azt már a Budapest Banknál hitelezik nekik. Lehet, hogy a rendelés lemondása után nem kellett volna átvenni a csomagot?Bő két évvel ezelőtt kezdődött az ügy. Édesanyám…..
Tavaly a Volkswagen vitte a pálmát a mini Darth Vaderrel, vajon idén mi ütött a legnagyobbat? Melyik az a reklám az amerikaifutball nagydöntője alatt levetített, mintegy 46 percnyi kisfilmből, ami leginkább elnyeri a comment:com legendásan kritikus szemű olvasóinak tetszését? A…..
Keresd a Mini-t! Doctor Who S01E13 2012.01.05 15:36:00
..