Regisztráció Blogot indítok
Adatok
walanr

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boldog vagyok minden listától, ahol Budapest az élen végez (és nem kamu). De azért már kicsit a könyökömön jönnek ki a PR-cikk gyanús, teljesen szubjektív összeállítások. Nos a sightsmap.com nem egy ilyen kamulista, egyszerűen azt mutatja, hogy a világban melyik helyről…..
walanr 2013.12.27 13:25:00
@strucc007: Ez a hozzáállás viszont jókora parttalan vitát szült, és szül is mind a mai napig: ezek szerint ha én elmegyek a házad előtt, és közben jól megnézem magamnak, akkor súlyosan sértem a személyiségi jogaidat? Szerintem ez badarság. Az amit egy utcáról látni lehet, az nem lehet akkora nagy titok, hisz akkor azért már csak megérné jobban elrejteni, nem is beszélve arról, hogy a Google bármit levesz az utcaképről, amit valaki le akar vetetni. Viszont ez off, ráadásul tényleg örök vitaforrás, így értelmetlen róla vitázni.
Beleférne a Sydney-i Opera hússzor, a Pentagon háromszor, van benne egy teljes mediterrán falu, vízipark, több szálloda – ez a világ legnagyobb épülete. Természetesen Kínában, hol máshol is lehetne? A kínai Szecsuan tartományban található Csengdu városában nem nagyon kell…..
  MLSZ: Értünk, vagy ellenünk? Állatok! Én előre megjósoltam,  hogy nem lesz jó ötlet a pohár ingyen sör az Eger-Vác ingyenbuszon. Az egri szurkolók számára jó hír, hogy a többségi tulajdonosnak, John Marshallnak köszönhetően ingyenes buszok vannak…..
Közel kétmilliárdos uniós támogatásból újította fel belvárosát Nyíregyháza. Az EU-s pénzből - nyílván pályázati feltétel volt – kerékpárúttal is megajándékozta a városvezetés a lakosságot. A közgyűlés döntése alapján a beruházásra még tavaly 90 millió…..
walanr 2011.05.05 04:57:38
@Anti Anyag: Az nem Zebegény határa, hanem a Verőce és Vác közti szakasz, de az a rész ott tényleg igen veszélyes. A baleset idején volt ott az út közepén, közvetlen a bucka után egy oszlop az autók ellen, na szegény srác arra esett rá repülés közben. Azóta legalább az oszlopot kivették, de helyismeret nélkül az a szakasz még mindig igen életveszélyes.
Az alábbi történet egy elég sajátos jogi kérdést vet fel, mi van akkor, ha jelentkezik egy volt örökös egy szabályos hagyatéki végzéssel, és földhivatali hibára hivatkozik? A tulajdonjogi igény nem évül el, de az elbirtoklással talán érdemes próbálkozni, persze csak akkor,…..
walanr 2010.01.16 16:38:40
@kergekos: Mi nem is tudtunk volna ilyen papírral előállni, hisz eddig nem volt tudomásunk a felperes tulajdonrészéről, az ő papírja pedig (nekünk is megvan az eredeti példány) nem hivatkozik rá mint tulajdonosra, illetve a hagyatéki tárgyalásról szóló papíron szerepel örökösként, de nem szerepel rajta miként döntött az ingatlanról. Igazából most már ha nyerne is szükség lehet akár két póthagyatéki tárgyalásra is.