Regisztráció Blogot indítok
Adatok
díszbohóc

12 bejegyzést írt és 556 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétvége és uborkaszezon lévén , igyekszünk nem terhelni az egyszeri magyar bohócliga-rajongókat, végtére is, most még csak a regenerációs időszak tart. Viszont az edzésben maradáshoz elengedhetetlen a legalább heti szintű tájékozottság, ennek szinten-tartására jöjjenek most…..
Alap, hogy a fociblogokban mindig a fanatikus kommentek a legjobbak. Fogunk is szemezgetni belőlük, azok kedvéért, akik nem mernek vagy akarnak leszállni a posztok alatti, rosszul megvilágított, de annál izgalmasabb térbe. Első versenyzőnk, SPU megmutatja, hogy mi csinálhatja ki a…..
díszbohóc 2011.04.14 14:45:45
Szabadalmi Hivatal Állok a sorban 2011.03.25 13:55:00
 A pénztárnál, én balfasz.Az áruház nagy, több hosszú sor közül lehet választani.Taktikázok, oda állok, ahol kiskosarasok vannak, de mindegy, tudom, hogy szopni fogok. Mint mindig.Mire a sorban elérek arra a helyre, ahonnan már nem lehet kilépni, megszólal az egyik üres…..
Bátran kijelenthetjük, hogy eseménydús napokon van túl a magyar válogatott szakvezetése. Sanyi bácsi (alvezéreivel együtt) a múlt hét végén előkotorta a vándorbotot és a tarisznyát, utóbbiba belerakta a mikrohullámú sütőben sült hamburgert és néhány félfamentes rajzlapot…..
díszbohóc 2010.11.08 11:56:59
@Artie: a megye III-as tudósításos felvetésed vérkomolyan veszem - Hantától kérj részleteket, ide nem akarok kommentben spammelni.
A cím arra utal, hogy Kaposszekcső ellen játszottunk idegenben, de még csak nem is náluk, hanem Mágocson(!) lett megrendezve a mérkőzés. Szóval kétszeresen is idegenbeli meccs volt. Semmi nem lett megbeszélve de nyugodtak maradtunk, kikértük a sörünket és vártunk, hogy hátha…..
Kulmer Szentgotthárd VSE - Rábapaty 2-2 (1-0)A Szentgotthárd összeállítása: Tóth - Domján, Balázs (Horváth D.), Horváth Gy., Somogyi (Horváth R.) - Támis, Papp, Hompasz, Düh (Nagy Zs.) - Kovács T. (Doncsecz), Szőke (Muszka). Edző: Heiter László.A Rábapaty a mérkőzés végén,…..
labdabiztos Válaszúton 2010.10.13 11:00:00
nem szerkesztőségi cikk, végh hanta feljegyzése Valamikor 2007 őszén elindult egy új kezdeményezés a magyar blogszférában. Néhányan úgy gondolták, nincs olyan fórum, amely hozzájuk szólna. Regisztráltak, összeálltak, formába öntötték és megalapították sokunk kedvenc…..
díszbohóc 2010.10.14 13:18:51
@végh hanta: @vidi-master: Látom, érzékelem, várom
Kockázat nélkül simulhatunk ahhoz a mesterelemzői okossághoz, hogy a Vatikán San Marino strandcsapata elleni diadal után csínján ittasodjunk örömmámorba.Egy dolog mellett azonban talán mégse támolyogjunk el szó nélkül. Végig és kompromisszumok nélkül támadtunk. Olvassuk le…..
díszbohóc 2010.10.12 16:55:05
@pajzán gyula: ne aggódj, lesz majd a meccsen Rudolf - Vanczák csere is...
Napi hírek három kategóriában, emberi fogyasztásra, a szerzők szűrőjén átszitálva, zsizsikmentesen. #válogatott Vanczák Vili ötvenedik válogatottságára készül San Marino ellen. A remek kezdősebességgel és európai szintű játékintelligenciával megáldott hátvéd még…..
díszbohóc 2010.10.08 11:03:48
@slowmotion: rosszul emlékszem, hogy ő szaladt alá a labdának tavaly a svédek ellen? Vagy az a Tímár volt? Mondjuk teljesen mindegy...
Apró, és remélhetőleg időszakosan jelentkező rovattal kívánjuk azon széles tömegek igényeit kielégíteni, akik belefáradtak a különböző online sportlapok napi szintű átböngészésébe. Számukra kiválogattuk az általunk legérdekesebbnek tartott híreket, rövidre…..
díszbohóc 2010.10.07 15:23:40
@végh hanta: ilyenkor sajnálom, hogy Monár Zoli Szolnokon van, és azt, hogy Mátyus Jani már nem aktív. Mecsoda hátvédsor lenne...
A váltást nem értem, végülis a Vasas vezette a bajnokságot, arra meg ki számított? Majd a Jollyjoker Malacbandi megold mindent. (Ja és persze Döme már a hétvégi forduló után megmondta, hogy bármelyik magyar edző tudja ezt a teljesítményt produkálni)
Tegnap úgy hozta sorsom, hogy este nyolcig tanítanom kellett, és ahogy ott álltam/ültem a katedrán, mindvégig éreztem valami kényelmetlen bizsergést a lábaimban. Délután jött a hír, valószínűleg bunda volt egy 2009. áprilisi Újpest-Honvéd 3-0. Volt még kis időm indulásig,…..
A mindig elegáns, ám a zakót felsőteste helyett mostanság a pályán elviselő Urbányitól megváltak Kecskeméten. Hét meccsen egy győzelem, 11 rúgott és 21 kapott gól volt az ami betette a kaput az egyébként mérhetetlen sok helyzetet kidolgozó együttes élén.A KTE játékára…..
Kezd egyre cinkesebb lenni, amit művelünk. Elmaradt sorozatban két összefoglaló, valamint az elmúlt kör tisztességes beharangozója. Továbbra is sajnáljuk, de van olyan, amikor így alakulnak a dolgok. Ugyanitt jelezném, hogy szívesen vesszük, ha esetleg saját kezetekbe veszitek a…..
díszbohóc 2010.09.25 16:04:57
Csütörtök van, holnap kezdődik a hétvégi forduló, írnám, hogy vissza a dolgos hétköznapokhoz, de nem tehetem, mert Huszti Szabolcs megszólalt. Röviden reagálunk, hiszen egy magyarfoci irtánt elkötelezett orgánumtól ez a legkevesebb, ami elvárható.Az esküvői tanúskodásért is…..
díszbohóc 2010.09.10 13:38:08
@Bastille:
Felix Magath edzősége Magyarországon.
- Csányi S. bejelenti, hogy miután eSanyi válogatottja hazai pályán szégyenletes vereséget szenvedett San Marinótól, csakis egy külföldi edzőben látja a Magyar Labdarúgás jövőjét, ezért 2014-ig szerződést köt Felix Magath-tal
- FM kinevezését egyöntetűen üdvözli a magyar sajtó, Mezey Gyuri bácsi, Orbán Viktor pedig külön sajtótájékoztatót tart ezügyben (bár a Népsport vezércikkében SinkovicsG. megjegyzi, hogy azért eSanyi több bizalmat is kaphatott volna)
- mivel amúgy is a 2014-es VB-re kijutás a cél, és ezt a sorozatot is már "elkúrtuk" Magath az EB selejtezőket a keret kialakítására szeretné felhasználni
- a következő 3 mérkőzésen egy jól küzdő, szerethető csapat jétszik, bár a hollandoktól hazai pályán kikapunk, az első félidő a miénk, hurráoptimizmus. (a népsport blogjában Szőllősi Gy. azért megjegyzi, hogy 3 meccsen már 30 embert próbált ki Magath, és hogy ezt egy magyar edző olcsóbban is megtehetné, mert hát az eredmény ugyanaz)
- hollandoktól idegenben zakó, a csapat szétesik, Magath erőnléti problémákra hivatkozik, valamint arra, hogy a kulcsjátékosok nem játszanak a csapatukban - Orbán Viktor létrehozza a Nemzeti Futballtanácsot,ahova meghívja Verebes Józsefet, Détári Dömét és Vizy E. Szilvesztert.
- Bár Tőzsér Dánielt be sem hívták, lemondja a válogatottságát a Sportpluszban adott interjújában, arra hivatkozva, hogy széthúzás, valamint embertelen erőnléti edzésekről panaszkodtak neki a régi pajtások
- San Marino ellen szenved a csapat, a svédektől itthon is kikapunk, a szurkolók a "hol a csapatunk"-at skandálják, Gera Zoli ismét lemondja a válogatottságot, Huszti Szabolcs cspatkapitány lesz.
- A Moldávok elleni megalázó idegenbeli vereség után Orbán Viktor leváltja Magathot, a helyére Mezey Gyuri bácsit nevezi ki, a Nemzeti Sport aranykeretes címlappal jelenik meg, a "Jövő Csapata Épül" címmel
Túl vagyunk egy, a különböző válogatottak selejtezőit magába foglaló hétvégén, és két nap csúszással talán valamivel higgadtabban lehet elemezni a dolgokat. A nagycsapat az első tét-, az U21 viszont az utolsó téttel bíró meccsét játszotta, és mindkettő vereséget…..
A bátyám melózott, megunta hamar, Elment, már nem is tudom svéd-e vagy magyar "Mi az az apátia? – nem tudom és nem is érdekel" Szinte pontosan egy évvel ezelőtt amikor Ibrahimovicsról a 94. percben bepattant, csak ültem a lelátón, és már csalódottságot sem…..
díszbohóc 2010.09.06 10:23:38
@Zigi: általában az hiányzik, aki nincs.
Amúgy housemd és hüjeliba kommentje nagyon beletalált, én is így látom a helyztete. Amíg a gyerekek nem kezdenek el a sport szeretetéért játszani, amíg nem lesz ismét egy olyan közeg, ahol a foci, vagy egyéb spotolás egy érdem, és nem egy sznob (sznob alatt azt értem, hogy manapság focizni csak sokezres csukában illik, tornacipőben gáz), pénzhajhászó dolog lesz, és amíg megmarad ez a túlzott eredményorientált szemlélet, addig sok jóra nem számíthatunk.
Viszont azzal nem értek egyet, hogy a menedzsmentet "emberkereskedelemmel" vádoljuk. Matthäus idején szerintem nem volt rossz koncepció az, hogy a válogatott játékosokat igyekeztek eladni külföldre, végüis ez mindkét félnek az érdeke...
A napokban a szülői házban időzve akadt kezembe megboldogult gyermekkorom egyik nagy kedvence, a Kaland-Játék-Kockázat széria néhány darabja. Elsőként a Bajnokok Próbája c. műbe lapoztam bele és (nyilván kezdődő agylágyulásomnak is betudhatóan) óhatatlanul felvetődött a…..
A héten újabb veretes nevekben bővelkedő kontingenssel gyarapodott az állás nélküli pro-licences edzők amúgy is népesnek mondható tábora. Átvehette jól megérdemelt képesítését Herczeg András és Véber György a Bohócligából, valamint többen a különböző szintű és…..
Ezen az oldalon utoljára. Búcsúzunk, de csak a helytől. Új haza - donnelly Véget ért az őskor az NST történetében. Kicsiny városállamunk túlnőtt a falak jelentette határokon, és elég erőssé lett, hogy egy egész birodalmat kormányozzon. Mivel az nst.blog.hu legelői már nem…..
díszbohóc 2010.08.18 21:26:28
Mindig az az érzésünk a magyar válogatottal kapcsolatban, hogy újra és újra van valamiféle nekibuzdulás, de valahogyan inkább tartunk a következő megmérettetésektől, mintsem, hogy egészséges drukkal, esetleg önbizalommal vágjunk neki szurkolóként a következő…..
díszbohóc 2010.08.11 13:10:18
@vadkutya: plágium
@donnelly: off ott dögöljön meg, az, aki kitalálta a szeszt. on
díszbohóc 2010.08.11 14:32:44
@donnelly: felvágós... attól az alkohol még közellenség marad. Ahol érjük pusztítjuk
A 3. Labdabiztos Hattrick-kupa szabályzata és versenykiírása elérhető a szabályzatokat és versenykiírásokat tartalmazó oldalon. ..
Mivel semmi értelmeset nem tudok a tegnapi döntőről írni, ezért lezárom az egész tippversenyt egy táblázattal, íme a végeredmény:    Köszönjük mindenkinek a részvétem a szeretetkesztőség nevében is...
Spanyolország - Németország  1 - 0 Ha valóban a Paraguay elleni mérkőzés volt a tisztítótűz - és hát nagyon úgy tűnik, hogy igen -, akkor a selección most ott toporog a kövér, szakállas szekuritis, Szent Péter színe előtt, és az elit klubba való bebocsátásának…..
díszbohóc 2010.07.09 20:51:04
Spanyolország Torres mellőzésével lemondott a centerjátékról, de ezzel összességében jóval többet nyertek, mint veszítettek. Intenzív letámadásukkal azonnal megfojtották a német próbálkozásokat, támadásban és védekezésben is szinte folyamatos emberelőnyt alakítottak ki.…..
díszbohóc 2010.07.08 17:12:07
@heinrich: tegyél be egy két pinát, fogyaszthatóbb lesz egyből...