Regisztráció Blogot indítok
Adatok
henkipenki

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bazso Szülők 2009.12.23 22:29:52
Mindenkit más és más szülővel áldott meg a sors, azonban a legtöbb ember talán soha fel nem fogja, hogy a szülei milyen szeretettel vannak irányába, talán csak akkor amikor maga is szülővé válik.Én sem voltam tudatában soha annak, hogy mi az ami otthon vár. Apám szigorú ember…..
Megtetszett a TV2-nek az RTL Klub celebgyalázós bakija. Kovács Áron, az Áll az alku műsorvezetője azonban a nézőket és a versenyzőket osztotta a hétfő reggeli Mokkában. Az örök második csatorna kreatívjainak nincs egy eredeti ötlete sem, ami pedig mégis az eszükbe jut, arról…..
Ma ellenőrös napot tartunk, ami annyit tesz, hogy ellenőrös történeteket teszünk csak ki. Jöjjön következő olvasónk levele, akinek volt jegye, mégis meg akarták szívatni: Kedves BKV Figyelő! Régóta olvasom a blogot, de nem gondoltam, hogy egyszer írni is fogok nektek! Ami…..
Borzasztó kellemetlenül érezzük magunkat az alábbi videó láttán, pedig minden megvan ami egy szuperprodukcióhoz kell. A kellemesen csilingelő zene, kedves kisfiú, és egy aranyos krumpliforma bácsi. Csak ez a bácsika valahogyan hibádzik, valaki összekeverte a szereplőket!…..
István az igazságosztó! Így is hívhatnánk azt az utast, aki ma rendre teremtett egy nőt a 114-es buszon. Bár az eljárás menetével nem értek egyet, mégis becsülöm, hogy próbált segíteni az ellenőrnek. Kisebb vitaindító levél következik. Tisztelt BKV figyelő! Ma reggel,…..
Mindenki előtt világos, hogy 2008. március 20-án este kisiklott egy villamos a Fehérvári úton, a Bocskai út megállóhely után. Egy szemfüles olvasónk videóra vette a kisiklást követő eseményeket, melyen jól látható, hogy fiatalok a kisiklott villamos oldalát összefirkálják.…..
Ma délutánra egy igazán rövid történetet kaptok, drága olvasók, mert a szakítás/lekoptatás nem mindig családregény vagy kisregény. Sokszor novella, de leginkább vers. Mondjuk egy ilyen harcias, hazabaszós, mint ez. Szabadvers Térey János hangulatában. sziasztok,kb. két éve…..
Noha a sztori érzelmi ívét tekintve fiúszív - lányszopat címkével kellene illetnem az alábbi történetet, azért a történelmi hűség kedvéért odabiggyesztettem egy fiúszopatot is, hiszen. Szép hétvégét, jó csokizást! A Szakítós Blogot olvasgatva ötlött emlékezetembe…..
Mint azt több szaklap is megírta szervilisen, a híres sztár véletlenül adagolta túl a nyugtatókat. Lelki szemeink előtt már látjuk, ahogy a sajnálatos éjszakán Heath egyre idegesebben nyomkodja a tévé távirányítóját: "Basszameg, sehol semmi. És még a sör is kifogyott a…..
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..
bazso Fekete Pákó segge! 2007.01.08 11:04:00
Mit kap az ember az arcába hétfő reggel, mikor csipőspaprikás teáját szürcsölgetve, köntösében lehuppan a televízió elé, mielőtt belevág dolgos hetébe? Fekete Pákó seggét. TV2, Mokka, Jakupcsek+Csiszár páros... Nyílván direkt volt Jakupcsek Gabi néni, mikor megkérte…..
Amióta van ATV, azóta velünk van, minden vasárnap, csak a fikuszok fejlődnek a háttérben, a lényeg ugyanaz marad. Ez az a show, amiért az egész ATV Friderikuszostól, emelt díjas telefonos játékostul még létezik, ez a lényeg, a többi csak körités. Persze nem hiába,…..
henkipenki 2006.08.09 11:46:15
Junkfer!

Istennel nem beszéltem még...Te beszéltél?Ő mondta amit leírsz?Nemhinném...max úgy gondolod...
A "szóhagyomány" az számomra nem értelmezhető úgy, hogy ténylegesen megtörtént esemény...enyhe fogalomzavar lenne.De 50-50% benne van mindkét lehetséges változat.Megtörtént-nemtörtént..SOHA nem fogod megtudni, én sem sajna, ezért asszem utoljára írok, mert egy előttem szólónak teljesen igaza volt abban, hogy ez egy meddő beszélgetés, DE!Írtál Glazúrnak egy mondtot, és a mondat masodik fele a lényeg: "ez az egész beszélgetés hitem szerint nektek szólt"
Ebből derült ki tökéletesen számomra, hoyg mennyire nem vagy(tok) képesek többsíkon gondolkodni.Azt is félreértetted amit írtam, mert én nem kérdőjelezem meg a Te hitedet, hanem megkérdőjeleztem a biblia valódiságát(mert igazából azírhatta/válogatta (át)/összerakta aki akarta-ezt sem fogjuk soha megtudni),és azt hogy az Isten körüli cécó érdemes e. És egy szóval soha sem mondtam ki, hogy nincs Isten, mert mint sok mást ezt sem tudhatom, viszont én belül hajlok a reálisabb elgondolások felé. De ettől még én nem vagyok rossz ember, és nem ítélkezem.És a beszélgetés, egy okból szólt nekunk a nagy kétkedőknek, mert Ti nemisértelmeztetétek az általunk leírottakat, ha értelmeztétek azt egy könyv írásaival válaszoltátok meg+nemkevés idézettel próbáltátok cáfolni.Én a saját gondolataimat írom...nem másét, nem egy könyvét...
No, de abba is hagyom, mert sok értelme már nincsen, minden esetre érdekes volt!!!