Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ferenckovacs

0 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem volt nagy hírverés dolog körül. Walter Csabát megkérdezte az egyik ismerőse, ugyan csatlakozna-e a csapathoz, amelyikkel az ADAC 24 óráson egy M3-as BMW-vel indulnak. Csatlakozott. Nem volt tőle hangos a sajtó. Mi kint voltunk a hétvégén, és reméltük, Csaba vágyai szerint…..
Vastagbőr Négy 2011.09.21 13:01:00
2007.09.21: Megszületett a blog. Első szülinap. Második szülinap. Harmadik szülinap. És most itt a negyedik ... de megy az idő.     Négy év, egy jó hosszú parlamenti ciklus... Négy év, 1460 nap, 3 miniszterelnök, 3 választás és egy népszavazás, 2800 poszt, 23 548…..
És nem hiszem el, hogy ide nem ment el a TV2 forgatni, de Zimány Linda fogfehérítése sajtó-nyilvános esemény volt ... Fekete Pákó 10 év után elhatározta, hogy megszerzi a magyar állampolgárságot. Ehhez azonban le kellett volna vizsgáznia alkotmányos alapismeretekből. "A…..
Török Gábor okosan azt írta ma, Lázár előtt két út áll: vagy "beleáll az ügybe, példák, előképek sokasága áll ehhez rendelkezésére: beszélhet megvágott felvételről, félreértett szavakról, őszinteségről és még sok minden másról ... vagy rendhagyó módon…..
Kifejezetten kínos ez az egy igaz hazafyak pártjának. A Jobbik-szóvivő esete is elég erős érvágás volt nekik, de azt még túl lehet élni. A másik fickó bulis képei szót igazából sem érdemelnek, talán csak annyit, hogy lám-lám ők is hús-vér emberek, akiket nem köt le…..
A Real Madridnál tényleg nagy gáz van, és erről most szólnunk kell. Azonban hogy a királyiak ne mindig pancho_sanza kommentelőkkel vívott háborújával kapcsolatban szerepeljenek az NST-n, semleges kollégát kértünk fel a kérdés kivizsgálásáért felelős bizottság élére, és az…..
Szertár Álláspont... 2009.09.01 07:24:00
 ...de csak mert nem szeretném, ha a Szertár is átmenne anyázós blogba.Ma reggelig vagy 20-25 üzenetet kaptam (itt, emailben, facebookon, MSNen és "élőben") egy tegnap megjelent indexvideós kísérlettel kapcsolatban.Azt hiszem, célszerűbb, ha nem külön-külön…..
A parknak két bejárata van, melyek közül én a 2-es számút ajánlom (Entrance 2), ez a Zágrábtól távolabbi és innen indulnak a sétahajók és a kisvonatok is. A belépődíj 110 horvát kuna, azaz mintegy 3800 forint felnőttek számára. ..
ferenckovacs 2009.08.11 14:30:41
Már az Inter nyakán volt a böllérkés, de a silány minőségű olasz penge most is kicsorbult a monumentális ádámcsutkán, miután a szezon legjobb meccsén a milánóiak óriásit küzdve visszahozták a kutya szájából a Roma elleni rangadót. A Juventus most nemcsak nem lőtte tökön…..
Kellemes, nyugodt, eseménytelen hétvége volt. Hírportálok címei hétvégéről: "Újra főkapitány a cigányozó Pásztor Albert" - Index "Visszatáncolt Draskovics, marad Pásztor a helyén" - Mno.hu "Folytathatja munkáját a miskolci rendőrkapitány" -…..
"Digitális forradalom vagy zsákutca?" címmel jelent meg egy poszt a könyvesblogon, mely szerint svéd tudósok hada próbálja kideríteni, hogy mennyiben változtatja meg olvasási szokásainkat a digitális kijelzőről való olvasás.Nem csak a számítógép képernyőjét, hanem…..
Atya Úr Isten, bár minden vágyam így teljesülne! Hónapok óta linkelgetem azt a hírt, hogy az Apple volt olyan féreg, és kitiltotta az App Store-ból a Pull My Finger nevű alkalmazást. Az elkeseredett készítővel tele volt a net, főleg, mert mindenki egyetértett azzal, hogy ahonnan…..
Hogy kezdi egy átlag ember a napját? Forró kávéja mellé kinyitja kedvenc újságját és lapozgatja. Esetünkben az újságot Google Readernek hívják.  Ezért is fontos, hogy másik állandó virtuális lakóhelyünk (a Gmail) mellett ez az alkalmazás is minél otthonosabb legyen.…..
Az északírek azon kevesek közé tartoznak, akiknek a himnusza még a miénknél is szomorúbb, bár a történelmükre tekintve ez nem is tűnik csodának. A sporteseményeken a nem hivatalos himnusz, a Londonderry Air hangzik el (a hivatalos persze a God Save the Queen), melynek legismertebb…..
A szenvedélyes rangadók hétvégéje következik, ráadásul nem csak az olaszoknál, Pancho hamarosan elénk tárja meglátásait a madridi derbiről, meg ugye lesz egy melegfelvonulásra még nagyon távolról sem emlékeztető River Plate-Boca Juniors is. Nem panaszkodhatunk mi sem, hiszen…..
Emlékeztetőül: Kedves Olvasóink, ez bizony a Ti rovatotok! Három dologra vagyunk kíváncsiak, amelyre az aktuális BL forduló meccseit bámulva (már aki) jöttetek vagy egyenesen döbbentetek rá, netán kiszámoltátok vagy megfigyeltétek, vagy egyéb legális módon tettetek szellemi…..
Miután a tegnapi tempomatos posztot páran alaposan szétoffolták azzal, amit a címben olvashattok, időszerűvé vált elétek tárni Kételkedő minden részletre kiterjedő eszmefuttatását, mert úgy tűnik, sokakat izgat a téma, még levélírónk is egészen tűzbe jött a sztori…..
  Alapvetően igaz, hogy aki gyorsan megy, az előbb ér oda - ezt a tételt nem lehet megdönteni. Vélemények az azonos című publikációról...
Tegnap volt szerencsém pont akkor (kb. fél-háromnegyed hat) hazaérkezni, amikor egy  Subaros barom letarolta az Uránia előtti fákat, motort, parkoló autót, korlátokat. Faszfejkém sötét Subaruval  - megkülönböztető jelzés nélkül - jó 120-150-es tempóban zúzott hol a…..