Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krakenroll

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt futok Tervek - 2015 2015.01.05 14:06:37
Most, hogy a kb. 1 éve tett vállalásaimat szinte kivétel nélkül letudtam (egyedül a szekszárdi félmaraton maradt ki, ha jól emlékszem épp utaztam valahová), ideje újak után nézni. 2014-ben a fő hangsúly a távok növelésén volt, idén egy kicsit szeretném a figyelmem a tempó…..
Megszabadulnál a sokat használt, de már fölöslegessé vált goás ismerősödtől? Vagy egy ismeretlen goás napok óta nálad rohad? Add el itt gyorsan, jó áron!  Ameddig meg nem sikerül megszabadulni tőle, itt van néhány goástartási csiribiri praktika:  ..
krakenroll 2014.10.31 12:08:38
@lopocs.mpeg:

Blocked element:
<DIV
class="follow_promo_figure cat" >
Nyárspolgár BBQ Mini Asado 2014.03.22 08:16:33
Az asado az argentin/ uruguay-i stílusú grillezés gyűjtőneve, amely a technikára (parázs felett történő sütési metódusok) és az eseményre (szabadtéri sütéssel egybekötött parti) egyaránt használatos. Az asado legősibb verziója: a megsütésre kerülő állatokat kibontják,…..
krakenroll 2014.03.22 10:25:59
Ez az igazi teljesítmény: 1,1 millióért elegáns, de nem hivalkodó Az optikusoknál nincs bizományos értékesítés: ami szemüveg egy-egy optikában látható, az az övék. Megvették. Készletfinanszírozásról sem hallottam még, ennyiben különbözik a napszemüveg-kereskedelem az…..
krakenroll 2013.10.31 09:34:22
krakenroll 2013.10.31 09:34:22
Megpróbálom röviden összefoglalni a lényeget, mármint azon kívül, hogy a rombolás gyerekkorától kezdve ugyanúgy foglalkoztatja az ember fantáziáját, mint az építés. Akit egy kicsit jobban érdekel az előbbi, mint az utóbbi, az biztosan nézi a Fast, Furious and Funny című…..
krakenroll 2013.01.20 20:07:42
Az EA alapítója szerint cég a Római Birodalomra emlékeztet.Az Eletronic Arts alapítója, Trip Hawkins az IndustryGamersben egyebek közt az Apple-ről, és annak kilátásairól beszélt. A fickó szerint a történelem tele van az Apple-höz hasonló példákkal: ilyen volt a Római Birodalom…..
krakenroll 2011.08.04 13:26:16
@L.Balázs: az emberek nagytobbsege fogalom nelkul van az igekotok jelenteset es hasznalatat illetoen.

Ha nem kell hasznalni - odatesznek valamit, lasd fenn.
Ha kellene hasznalni - elfelejtik, lasd: bonyolit/lebonyolit.
Egyeb esetekben meg keverik oket hogy minel lehetetlenebb szavak jojjenek letre :D
Azt ugye tudjuk, hogy leghamarabb nyáron mutatják meg a fejlesztőknek az iOS 5-öt, sok esély nincs tehát arra, hogy aznap megjelenne az iPhone 5 is, vagy ha mégis, inkább még az iOS 4-gyel. Az meg olyan béna lenne.Benne van tehát a levegőben a késés, akárhova szagolok, azt érzem,…..
krakenroll 2011.04.12 10:07:53
@lifeofmyown: az orljonok azzal a szurke "toltovel" peldaul gecijo dizajn ;D
Általában különféle cégek szoktak számkijelzés nélkül hívogatni, ami elég idegesítő: dolgozom, vagy épp elmerülök valami fontos ügyben, erre jön egy hívás ismeretlen számról, "ki tudja"-alapon felveszem, és ajánlanak egy fejlettebb, innovációs tampont. Elvileg…..
Több mint egy éve írtunk arról, hogy a Hungaroton elkezdte digitalizálni a zenéket az iTunes Store számára. Akkor azt hittük, ez a magyar bolt eljövetelét jelenti, de mint kiderült, más szervezetek nem kerültek kapcsolatba az Apple-lel, így egy magányos folyamat tanúi lehettünk.ÉS…..
K report Worchester szószos csirke 2011.01.28 19:10:00
Szép lassan rá kell, hogy jöjjek, én afféle impulzus szakács vagyok. Illetve, nem akarok nagyképű lenni, szakács sem vagyok, mondjuk inkább úgy, hogy nem főzök tudatosan, ha elkap az ihlet nekiesek. Valami ilyesmi történt tegnap este is, amikor rájöttem, hogy nekem valami finomat…..
Nem új gép, de még mindig lehet lelkesedni érte, ezt bizonyítja a Gizmodo összeállítása. A szerző egy saját sztorival indít: a minap 12 kilométert gyalogolt úgy, hogy észre sem vette, a táskájában maradt az apró, könnyű laptop. Az egy kiló alatti mezőny a netbookoknak hála…..
krakenroll 2011.02.02 20:31:22
@webdesign: csak szolok, hogy az osszes MacBook display ilyen fos ujabban, a regi iBook es PowerBook kijelzok voltak utoljara 24bitesek a hordozhato gepek kozott.
Itt a black friday, ennek örömére egy rakás Apple-termék árát csökkentették az Egyesült Államokban. Előre szeretném leszögezni, hogy ez a poszt nem a hazai helyzet anyázásáról szól: sajnos nálunk számos oka van annak, hogy minden többe kerül.Például, hogy Európába már…..
krakenroll 2010.11.30 14:48:30
Az Apple ismét kitolta a fehér iPhone 4 megjelenésének dátumát, ezúttal az a mondás, hogy 2011 tavaszán érkezik a nyilván csak borzasztó nehézségek árán legyártható fehér szín. Meg nem erősített források szerint új neve is lesz, úgy hívják majd, hogy iPhone 5. Az (előbbi,…..
krakenroll 2010.10.29 23:41:35
Megannyi ismerős, emlékeink mélyén elraktározott, fura autó. Mind egy célra készült. Felkavarjuk a kondér alját, nagyot búvárkodunk, jöjjenek velem, jó lesz. Vélemények az azonos című írásunkról...
krakenroll 2010.06.19 10:18:43
Ma még sokan csak arról tudnak Új-Zéland kapcsán, hogy Ausztrália környékén van. Esetleg azt, hogy ott forgatták a Gyűrűk Urát. Még idejében megosztunk veletek néhány infót, ne akkor kelljen kérdezgetni, amikor 15-én elverjük Szlovákiát, vagy mikor az olaszokat váró…..
Elképesztő népszerűségnek örvendenek azok a facebookos csoportok, melyek tagjainak az a célja, hogy demonstráljanak a Facebook fizetőssé tétele ellen. Hogy mi?? Fizetős lesz a Facebook???Hát minden valószínűség szerint. Máskülönben minek csatlakozott volna több mint 22 ezer…..
A mai iPhone vs Android konferencián tartott Pintér Robi (Ipsos) egy adatokkal és érdekességekkel teli előadást. Íme: Pinter Róbert: Mobil TrendekView more presentations from hirbehozo...
A múltkor ugye annál a dilemmánál tartottunk, hogy melyik helyzetmegosztó alkalmazás is lesz a befutó, vagyis melyiket érdemes használni. Röviden: szerintem a Foursquare-nek áll a zászló, oda gyűlik a felhasználói tömeg, miközben a Gowalla interfésze, dizájnja és…..
A vancouveri téli olimpiára készülve a Google kiadott pár helyszínről Street View-felvételeket. A projekt érdekessége, hogy először készítettek olyan helyszíneken panorámafelvételeket, ahova autó nem tud eljutni. A Google motoros szánokra szerelte a 360 fokos képek…..
krakenroll 2010.02.11 12:54:56
Doranskyék belecsapnak a konferencialecsóba. Mai hírek szerint az iPhone és az Android platformokkal foglalkozó rendezvényt szerveznek tavasszal. Első olvasatra inkább egy szokványos, buzzwordre épülős marketinges konferenciát idéz a hirdetmény. Sokat azonban én sem tudtam a…..
Őszintén szólva nem számolgatom megszállottan a mobilköltségeimet. Akkor hagyom abba a beszélgetést, amikor nincs több mondanivalóm, és nem, amikor a másodpercmutató az 59-eshez ér. Fogalmam sincs, mikor van a csúcsidőm, és sms-ben is annyit szoktam írni, amennyit…..
krakenroll 2009.11.24 02:49:21
@mcs: "Hogy miért akarom ezt SIM kártya-cserélgetés nélkül a saját számomról megoldani? Hogy miért nem akarok plusz egy karakterért kétszáz forintot fizetni?"
Mert ma még így működnek a szolgátatók vazzeg. Sok pénzt kérnek a "roaming"-ért vagy miért, ha még nem tűnt volna fel. Lehet betűket számolgatni persze, meg széllel szembe hugyozni is, csak minek? És ezt pont Thaiföldön, ahol nevetségesen olcsó a tarifa? LOL
Megjött a második wave meghívóm is, immár a Google-től, de mivel nekem nincs szükségem kettőre, tovább adom. Hogy abszolút igazságos legyen -és mindenki egyenlő eséllyel indulhasson - ki fogom sorsolni a bejegyzéshez kommentelő 20 leggyorsabb júzer között, holnap este.…..
krakenroll 2009.11.16 08:47:27
Appleblog Fagy a 3G/Mac 2009.08.28 12:35:00
Érthetetlen. Látszólag nem változott semmi, nem telepítettem bizonytalan forrásból származó alkalmazásokat, ugyanúgy használtam a gépemet, mint korábban, mégis elszaródott. A következő történik: elindítom az eredendően hulladék HuaweiApp-ot, a 3G-s modem kezeléséhez…..
Fenyő fotográfussal évek óta ábrándozunk arról, hogy mennyire fasza lenne időnkent úgynevezett létező dolgokkal foglalkozni.  Például a Krahács Kocsiszínben hegeszteni klassz tárgyakat. Sajnos a kocsiszín ügye egyelőre vesztésre áll a gazdasági válság démonával vívott…..
Budapest Nemzeti szépségverseny 2008.04.12 01:28:00
A Hollán Ernő utcai jegyiroda elleni hecckampány pénteki, remélhetőleg befejező részében feltűnt, hogy egyáltalán nem érdekelnek a felszólalók, hanem leköt az a rengeteg gyönyörű nő körülöttem. A judapest.org-on olvastam, hogy már hétfőn csajozhatott aki akart, és…..
krakenroll 2008.07.21 16:48:25