Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maul

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Platós pornó porban 2011.04.17 10:23:00
Bevérzett már a szemünk a sok kistehertől így úgy döntöttünk, hogy egy életre leszámolunk velük. Kaptak terepet, vizet, kínlódtak dombon, döngött rajtuk gerenda. Vélemények az azonos című írásunkról...
Maul 2011.04.17 17:49:09
@Gee Halen: Mondjuk az lenne a szerencseseb ha Angliaban venned meg mert toredek aron kapod meg es fenyevekel jobb allapotban.Ha pick up akkor csak japan sajnos volt szerencsem a Land Rover hez a gatyam ment ra lehet hogy jo terepen de sajnos mindig van valami baja.
Maul 2011.04.19 11:58:15
@szabi1983: En az uj generacios superselect valtorol irtam ami abban kulonbozik hogy allandonegykerek meghajtasnal tudja valtoztatni a nyomatekot hogy melyik kerekre kuld adott esetben tobbet vagy kevesebet de abban teljesen igazad van hogy menet kozeben eleg nehez valtani inkabb elindulas elott legjobb kivalasztani a hajtast de utana ugy viselkedik mint egy allando negykerekmeghajtasu auto.
Tartsanak velünk az egyik legextrémebb sportfajtába – az újautó-fenntartás izgalmas, bugyogó, zűrös poklába! Kommentelje az azonos című írásunkat!..
Maul 2011.03.25 07:13:36
@visszakettopadlogaz: Honda Ridgeline sport truck az platos Honda Pilot az suv de technika megegyezik bennuk motor hajtasrendszer es mind a ketto nagyon jo auto felesegemnek Pilot van nagyon jo kocsi es itt ahol elunk az ara is baratsagos :)
Maul 2011.03.25 07:32:17
@visszakettopadlogaz: Igen jo par eve felesegem meg amerikai, ne ved sertesnek nem azert irtam ,de tenyleg nagyon jo auto mind ketto az otthoni autovasarlashoz meg nem tudok mit hozza tenni.
Egy kavicsfelverődés vagy fólia miatt nem kell rögtön a korrupcióhoz nyúlni, mindkettő lehet legális. De miért kell halálra kínozni a dízeleket? Vélemények az azonos című írásunkról...
Hülye kérdés: a konnektorba. De megolvad-e a drót? Elbírja-e Paks? Mit csinálnak eközben a szélerőművek és lehet-e az akksiban tárolt energiával mosógépet hajtani? Vélemények az azonos című írásunkról...
Huszonöt éve még maga volt a csoda. Az idősebbek szeme még most is elfelhősödik, ha szóba kerül az Ezerötszázas. A fiatalok viszont nem értik, és a saját racionális énem sem. Csak az illata, az varázsol el még mindig. A mi nemzedékünk jórészt Ladában nevelkedett, és ez…..
Maul 2011.03.03 15:35:10
@Saratoga V6: Sajnos igen nagybatyam egy ladaban halt meg vetlenul ugy osszetort hogy sajnos zart koporsos temetes volt. Amikor kimentun 1984 az elso autonk egy Cadilac sedan volt edesapam vitt iskolaba vele es sajnos frontalisan utkoztunk egy autoval karcolas nelkul szaltunk ki a kocsibol teljesen megertem a gyerekeket hogy bele se akartak ulni en sem engednem a gyerekeimet meg a kozelebe sem hala az istenek itt nincsenek ex szocialista sz@arok
A Kizashi szó jelentése: előjel, nyitány. Persze autók neveiből nem kell messzemenő következtetéseket levonni, egy fecske (Swift) például szárnyalhat magasan, de keresheti táplálékát néhány centivel a föld felett is, ha lóg az eső lába.Vitaindító cikkünk blogposztja...
Maul 2011.03.02 09:13:07
@alibiman: Persze es nem is szeretnek peldalozni mert itt teljesen mas autos szokasok vannak es mas arakrol beszelunk en csak azt irtam hogy jo auto egy fiatal csaladnak elso kocsinak persze itteni aron es nem europai arakon es ha van ra alkalmad hogy megnezzd egy kereskedesben ted meg mert jol nezz ki persze ez is szubjektiv en a munkam miatt kellet egy truck es valasztotam az Equtatort es nagyon meg vagyok vele elegedve minden teren ha nem melo miatt kellet volna autot vennem ahol szamit a plato akkor biztos hogy a Kizashi mellet dontotem volna mert nagyon jo aron van nalunk es japan minoseget ne felejtsuk el.
Belsőség Az ovisok nem hülyék 2009.10.27 09:31:00
Két doboz, egymás közt Abban a sajnálatos esetben, ha mégis döntéskényszerbe kerülnék, a Citroënt választanám, egyszerűen azért, mert ez jobban megfelel a feladatának, olyan primitív eszközökkel, mint a használható csomagtér és a létező rugózás. Véleményük mai…..
Valamikor tavaly november végén vettük Hajninak a háromajtós Balenót. Az osztrák származású, alig 14 éves kocsi hozzánk kerülését már leírtam egy korábbi posztban, de az ünnepeken kívül is közbejött több minden, ami hátráltatta a forgalomba helyezését. Többek között a…..
Maul 2011.02.12 17:37:19
@6096czt: Kanada itt azert nehol soznak de nem jellemzo ok ertem hogy mire szeretnel ki lyukadni a teli sozas nagyban befolyasolo tenyezo.
Maul 2011.02.12 20:31:20
@Csumpi Hálidéj: Mindenkinel mas tapasztalatok vannak mi a megbizhato auto szamara ,en mar leirtam errol a tipusrol amit tapasztaltam szet nem tudtam hajtani pedig igyekeztem :)) azt hogy egy hasznaltauto vasarlasnal nem nezzuk meg az aljat az meg a vasarlo felelosege szerintem motorikusan rendkivul megbizhatoak a japan modelek de a kasznira oda kell figyelni foleg ilyen idos autonal alla kell fekudni nincs mese.
Maul 2011.02.12 20:43:33
@gyvy: Igazad van teljesen a tulajon nagyon sok mulik volt mar szerencsem egy 8 eves BMW hez amiben uj koratol fogva nem volt benne olaj csere a kocsiban volt es tobb mint szazezer merfold volt benn a tulajt nem erdekelte kihozzta a szalonbol es csak hajtota kepzelheted hogy milyen olaj folyt ki belole tobbirol ne is beszeljunk azert ossze pofoztam neki erre az volt a megjegyzese kiterdekel majd meg a bontoba ha valami baja lesz en japan fan vagyok de hid el a szivem szakadt meg a kocsi miatt.
Nézek ki aranyvasárnap az ablakomon a kertbe, és a teremtés egyetemességén, a lét hiábavalóságán, továbbá a diós bejgli metszetének és a spirálgalaxisoknak az alaktani hasonlóságán merengek. Szabadidőm eltöltését a felületes szemlélő semmittevésként, a beavatott taoista…..
Maul 2011.01.28 14:03:01
@KuKori: OFF Gyere le Uk ba vannak eleg szep Galantok es meg valasztek is van
Ismét leesett a hó, így már szinte megkerülhetetlen számunkra a jól ismert kisfilm. A helyszín az általában ködös, most azonban konkrétan havas Britannia. Ezt azért fontos tudni, mert tavaly ilyenkor a saját szememmel láttam, hogyan bénul meg kétcentis hó miatt a közlekedés,…..
Maul 2011.01.03 08:13:40
@hüle: Teljesen egyetertek veled aki nyugodt eletre vagyik az ne lakjon Londonban eg es fold a videki Anglia es a fovaros es masok az emberek is.
450 ló, csatakos nadrág, fejhangú vihogás. Bár tudnám, hogy a rettegés vagy a vételár ilyen eszeveszett vicces. Vélemények az azonos című írásunkról...
Maul 2010.07.31 11:30:33
  Ha olyan megbízható lesz később, amilyen megnyerő most, akkor tényleg jó vétel lehet. Mindesetre mi megegyeztünk abban, hogy a Dusternek egyetlen komoly hibája van: hogy nem a miénk. Kéne, na. Mai cikkünk blogposztja...
...az a kaposvári Madár utca. Főhősünk azonban megpróbálkozik vele.Scheerti küldte be, mintegy a téli gumi és a hólánc fontosságát hangsúlyozandó. Láthatóan nem ő az első áldozat, ennek ellenére a hólánc nem került elő. A hátra csúszáskor féken állással pedig mindent…..
Maul 2010.04.16 20:36:18
www.youtube.com/watch?v=XyLgYskj-oc

Enyit a volvorol FOREVER SUBARU
A kis torna után aztán minden visszaállt a régi kerékvágásba. A Legacy ment-ment, ha kellett gyorsan, ha kellett lassan, én pedig lassan elfogadtam volna. Egyrészt mert nem fősodrásban lubickoló divatautó, másrészt mert mentes a prémiumság minden negatívumától. Ugyanakkor…..