Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mándruc

0 bejegyzést írt és 159 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol is kezdjük a mai részt? Először is tovább harapózik az ellentét a 14-es kezdeményezést támogatók és ellenzők között. Ted továbbra is férjet keres, Brian pedig Ausztráliában készül megünnepelni azt, hogy a leletek szerint is teljesen rákmentes. Mel, Deb, Mikey, Ben, Emm és…..
mándruc 2009.09.05 20:47:44
A negyedik rész egy templomban kezdődik, egy pap és egy nő beszélget arról, hogy a szertartás igéit könnyebb megjegyezni, mint azt a beszédet, amit a városi tanács előtt készül elmondani. Ugyanis le akarják bontani a Szent Nicholas templomot, ahol a pap tölti szolgálatát. Már…..
Elérkezett az utolsó előtti évad utolsó része. A kerekezők kerekeznek ezerrel, és itt az elején még mindenki elég mosolygós. Az első pihenőnél Mikey és Ben elújságolja a lányoknak, hogy házasok, de a határátkelőnél bele is ütköznek az első falba, egy marcona vámosba.…..
Székely Viola Csilla, a Britain’s Top Model című modellválogató verseny legújabb évadában több száz jelentkező közül végzett az ötödik helyen. Angliában élő magyarként nem volt könnyű dolga a műsorban, hiszen amikor melegedett a helyzet, a többi lány azonnal elővette…..
Csillagidő: 41263.1. Az Enterprise találkozik egy másik Föderációs hajóval, egy hajtóműszakértőt vesznek majd a fedélzetre, hogy az teszteket futtasson le a hajó térhajtóművén. Rikernek nem tetszik, hogy valaki más piszkál bele a hajtóműbe, de kapitányunk helyre teszi, és…..
Jóképű iraki katona üzen haza a menyasszonyának videón. Vidám a hangulat, úgy tűnik semmi baj sincs, még az egyik bajtárs is poénkodik, hogy az üzenő tevével csalja a leendő arát. Megjelennek a vállalkozó katonák (zsoldosok?), megtudjuk, hogy pont a százszorosát kapják…..
mándruc 2009.06.18 10:01:39
Mikey és Ben szépen lassan bedolgozza magát a szülői munkaközösségbe Hunter sulijában. Nem elég, hogy a Hunter osztályfőnöke jó jegyet ad nekik szülőségből még Callie szülei is úgy szólítják le őket, mintha nem is Hunter szeretné megdöngetni a kislányukat, hanem a lányuk…..
In medias res. Egy teljesen új Enterprise fedélzetén vagyunk, amelynek kapitánya a magashomlokú Jean-Luc Picard. Nincs se Kirk, se Spock. Első küldetés az, hogy eljussanak egy Farpoint nevű helyre és vizsgáljanak meg mindent az állomással kapcsolatban, közben pedig folytassanak…..
Csak azért, mert a címlapról idetévedők elég sokszor anyáznak miatta: nem, nem műmájerkedés, azért lett ilyen, mert a Lost magyar szinkronjában minősíthetetlenül szarul ejtik a neveket, azért. Még mielőtt: nem érdekel, hogy van akinek nem tetszik, majd megszokja (vagy nem)...
mándruc 2009.06.02 14:27:51
Megfőztem az idei első karalábét, mivel szeretjük, biztos lesz még máskor is. De ez még önmagában nem lenne érdekes, hiszen volt már igazi, rendes töltött karalábé, meg volt olyan is, ami nem töltött, csak húsgombócos. Ez utóbbi akkor jó, ha túl nagy a karalábé töltésre,…..
comment:com Végre vasárnap! 2009.05.17 16:30:00
Elkényeztetnek minket az első munkanap előtti estén a csatornák. Nemcsak azért, mert elképesztő mennyiségű jó filmet találunk a műsorban, hanem mert a bőséges kínálat az A-kategóriás akciófilmektől az artmozi- és filmklubkedvencekig terjed, ráadásul kivételesen akkor is van…..
Brian felébred az altatásból, de amit álmodott, az nem nyugtatta meg kellőképpen, mert Vic bácsival folytatott nagyon magas röptű eszmecserét. Miután Brian már magánál van, Mikey és Ben nem nagyon tér magához, amikor Hunter Cameron Diaz-ról kérne dedikált képet, és nem valami…..
Miért esik az eső? Amikor olyan jó lett volna ma is bicajozni. Bár lehet, hogy valami égi jel az egész, mert baromira fáj a lábam. Nem is a lábam, inkább a talpam. No, de mindegy is, ma marad a szoba, meg a Rubint Réka. Viszont, eszembe jutott ez a cikk, amit pár napja olvastam a…..
Zsír verdák, zsír csávók, ez jutott annak, aki vasárnap a Cobrára kapcsolta a tévét. Semir jobban fel van öltözve, mint az esküvőjén, Chris meg egy lelakott csövesre hasonlít a sapkájában, meg a göncében. Semir, mint valami hisztis kis kölyök a kocsi hangját akarja hallani,…..
Egy szép nagy homárral keresztezett sünt érdemelne a lenti történet cipőbolti eladója, mert ennél taplóbb hozzáállással még nem nagyon találkoztunk. A nem nagy hiba is hiba, azt ilyen ocsmányul kijavítani sem szép dolog, de a hölgy beszólásai teszik igazán izgalmassá a…..
mándruc 2009.05.12 20:26:52
@ddevil: Nézzed meg a képeket. Ekkora műkörmökkel hogyan tudna gépelni a barátnő? Hát még perelni...
Többszörös olvasói kérésnek (amely számunkra parancs) eleget téve hiánypótló orientációs kiadás következik. A sorozat karaktereinek jelentős része a hogyvoltok írása során más nevet kapott a keresztségben, mint amit a forgatókönyvírók kitaláltak neki, ezért a frissen…..
Brian megfogadta a Babylonban kapott tanácsot, és elment doktor bácsihoz, aki a hererákkal ismerteti meg. Egyelőre úgy áll a dolog, hogy még állhat a dolog, ha minden rendben van, vagy a kellő kezelések után rendben lesz. Tehát Brian búcsúzhat az ominózus herétől, amin biopsziát…..
Bikiniszezon Feladom! 2009.05.08 15:41:00
Hát jól van, megadom magam a nép akarata előtt. Úgy döntöttem, feladom a 90 napos fogyókúrát! Túl sok itt az érv, meg utána olvastam dolgoknak, és különben is, ha egy kicsit sem kell szenvedni, akkor miért tegyem?! Hiszen nem fogyókúráról beszélünk, hanem…..
mándruc 2009.05.08 21:01:47
Helló, én 45 kilót adtam le az elmúlt 9 hónapban, és csak bátorítani tudlak téged is. Nekem a szénhidrátmentes diéta jött be, vagyis majdnem, mert néha muszáj volt egy kis csokit ennem.
Receptek: nekem a legjobban a brokkoli jött be, finom, laktató és nem kell vele sokat vacakolni. Ja, és mindenfélét lehet csinálni belőle. Pl. lehet sajtszósszal (tej + reszelt füstöltsajt + nagyon pici keményítő), vagy paradicsomszósszal, ezeket lehet kombinálni darálthússal is. Vagy a sima párolt brokkoli szuper köretnek mondjuk pirított csirkemájhoz, vagy joghurtos csirkéhez, ha ennyire szereted a húst :)
Persze nem akarsz minden nap salátát enni, de mégis leírom a kedvencem, amit minden nap tudnék enni: alma, répa, zeller lereszelve (nagy lyukún), ha akad egy pici füstölt v. pannonia sajt, nyakonöntve joghurttal (+ só, bors, mustár, pár csepp méz belekeverve a joghurtba). Nyamm, asszem holnap is ezt fogok enni :)
Most van spárgaszezon - abban is alig van kalória, viszont sok rost és ásványok, próbáld ki!
Én is amúgy nagyon húsimádó voltam, de mostanában kezdek leszokni róla, nincs kedvem húst enni, mikor ennyi finom, zsenge zöldség van.
Ja a legfontosabb, hogy próbáld meggyőzni magad, hogy amiket eddig ettél, azok egészségtelenek, és rosszul érzed magad tőlük, akkor nem fog ezekre vágyni. Már el sem tudom képzelni, hogy fehér lisztet egyek, pedig régen állandóan sütöttem... Nem nehéz amúgy, mert egy pár hét után már érzed is majd, mennyivel jobb, ha nem eszed tele magad nehéz kajákkal, hanem felfrissítenek és erőt adnak az ételek, nem elpunnyasztanak.
Sok sikert!
mándruc 2009.05.09 06:58:52
@Robzon: Nahát, megtisztelő, hogy a fő kritikus szerunt bíztató jelenség vagyok :) Az induló súlyom amúgy 120 kg körül volt, és valóban nem mozogtam valami sokat, csak mostanában kezdtem el úszni.
Írtad, hogy biztos voltak gondok. Ha az számít gondnak, hogy csokit eszem, akkor igen. De mivel már nem akarok többet visszatérni a régi étrendemhez, ezért próbálok olyanokat enni, amiket a jövőben is mindig tudok majd. A csokiról meg sajnos nem tudok lemondani. Én nem akarok fogyókúrázni, mindig azt mondom azoknak, akik kérdezik, hogy csináltam, hogy nem fogyóztam, hanem rájöttem, hogy miket kell ennem valójában.
És megyünk is tovább. Jelentem, áttértünk a római számokról az arabokra, részekről pedig fejezetekre. Az előző fejezetben Mágenék Sopronba indultak Etus bíztatására, Julcsi beteg lett. János teljesen összemelegedett Almával, nagy dolgok lesznek még ebből, hiába ágál Lenke,…..
Új év(ad) indult, 1988-at írunk, az „átkos” utolsó igazi évét. Itt még minden maradt a régiben, a nagy váltás majd jövőre lesz, bár emlékeim szerint a sorozat meglehetősen érdekesen követte le az eseményeket. Az év azzal zárult, hogy mindenki kibékült mindenkivel,…..
Realista sorozatunkban évzáróhoz/évadzáróhoz érkeztünk, mondhatnánk úgy is, hogy „már hó takará el a bérci tetőt”, tehát 1987 végén járunk, itt a szilveszteri rész, amit én önkényesen évadzárónak veszek. Csak mert. Relatíve lapos utolsó előtti részünk volt,…..
Brian bulit szervezett a cégnél, ami olyan szépen halad előre, hogy lökdösni sem kell. Kisebb csoportokban a csapat is ott van a bulin. Linds Briannel beszélget, és visszakapja a pénzt, amit Brian megsegítésére gyűjtöttek, amikor arra nagy szükség volt. Ted és Mel a következő…..
hogyvolt Szomszédok 1x16 2009.04.30 10:03:00
Az előző részben végre felpörögtek az események, annyi minden történt, mint az elmúlt öt részben összesen. Magenheimékre jutott az akció java, azonnal egy költözéssel nyitottunk, Senior hagyta ott férjét és lányát. Ádám felmondott, aztán mégsem, majd sikertelenül…..