Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kakyman

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lezárult a jelentkezés a ValóVilág következő szériájára. Valamivel több, mint 38 ezren akarják megméretni magukat a beszavazó show-kon. A televíziók nem publikálják a műsorokra jelentkezők számát, de valószínűsíthető, hogy ennél többen soha nem jelentkeztek…..
A CBS, és a Két pasi meg egy kicsi című sitcomot gyártó Warner Brothers megtalálta Charlie Sheen helyettesét Demi Moore férje, Ashton Kutcher színész/producer személyében. Les Moonves, a CBS főnöke a kirúgott Sheen helyére mindenképpen egy nagy nevet akart leigazolni, és szólt…..
Édes jó, Istenem, ha a görög éjjeliőrnek előre megmutatják azokat a, hogy is mondjam, hogy ne bántsak meg senkit hirtelen, nőszerű lényeket, akik rá várnak a Szerelem a legfölsőbb szinteken (sic) című műsorban, akkor kétszer is meggondolta volna azt a határozott főbólintást.…..
Az időmérő edzést a várakozásnak megfelelően a Red Bullok utcahosszal nyerik a Ferrarik  előtt, így Vettel-Webber-Alonso-Massa sorrendben állnak fel a rajtrácsra a pilóták. "Köszöncsük a kedves nézőket!" - hangzik fel a jól utált beköszöntés Czollner…..
A Borsban találtuk ezt a nagyszerű írást, hátha valaki nem olvasta.  "Ha ráérsz, bekaphatnád a faszomat!" – tört elő Fábry Sándorból a kultúra az Esti Showder felvételén. A címzett a műsor rendezője, Kovács Gabriella volt. A stábhoz közeli forrásból…..
A jóképű fiúk csalfaságát hivatott alátámasztani ez a történet, ahol a 10 éves kapcsolat utáni tapasztalatszerzős időszakban esik pofára a lány, aki sosem gondolta hogy ilyesmibe botlik, aztán meg mégis. Az én történetem másfél évvel ezelőtt esett meg. Egy hosszú, 10 éves…..