Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SupAdmin

11 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az iskolából a Tona Megyei rajzversenyre is neveztek, s remekeltek. Egész pontosan ők: Imre Lili az 1. c. osztályból Csontos Gábor az 5. a. osztályból, és Bakonyi Viktória a 6. b. osztályból Gratulálunk a díjazottaknak! Gabi néni..
Mikor érkezett az iskolánkba, és hogyan kezdődött a pályája?Először egy 4. osztályban voltam napközis tanító, majd ezután egy egész alsós osztályt végigvittem, de már tanítottam magyart a felsőben is. Ezután egy évig csak felsős tanár voltam, és szabadidő-szervező,…..
Suliblog és suliújság Nyertesek 2010.03.12 06:44:00
A suliblog pályázatainak nyertesei, akik már ajándékaikat is átvették:- "Mondj egy jelszót!" játék: Szalontai Jenő és Karpeta Ádám  7.a.- Honlap és háttér tervezés: Szalontai Jenő  7.a.Gratulálunk!!Nemsokára újabb pályázattal jelentkezünk.Gabi néni..
 Pistike elkésett. Tudom, nem elég olvasható amit mond: Tanárnő! Elnézést a késésért, de otthon hagytam a táskámat (lehetőleg a tíz kilométerre lévő házunkban =D) és hazaszaladtam érte!Bocsi, hogy jóideje nem frissítettük a blogot, de bizonyos technikai hibák miatt…..
Március 1. 16:00-ig a kártyáitokat adjátok oda Judit néninek vagy Gabi néninek!..
SupAdmin 2010.02.24 14:11:49
Akarsz nyerni egy tortát? (Tudom, hogy ennek a kérdésnek nincs sok értelme, mert mindenki úgyis akar, de kell egy jó bevezető...) Hozzál minél több tombolatárgyat a felsős farsangra. Amely osztály a legtöbbet hozza, az lesz a nyertes! És jutalma meg egy...(dobpergés) :)Torta! (Nem…..
Hát igen. Valamikor novemberben elterjed a pletyka, hogy Laci bácsi elmegy...Aztán beigazolódott...Aztán Január lett...Aztán megtörtént mindenkinek az utolsó órája vele (ki-kinek magyar, technika)...Aztán eljött Január utolsó hete, s egy (csendesnek nem mondható, két zeneszámot is…..
Sziasztok!A pályázatok (név, logo) határideje egy hónappal ezen bejegyzés megjelenése után van, magyarul 2010 Február 26-ig lehet logoterveket és névötleteket beküldeni!!! Az ez után beérkezőket nem fogadjuk el!Szerkesztőnek is jelentkezhettek bármelyiki délután, Judit néninél…..
A Szekszárdi Ifjúsági Unió idén is megszervezi a Bartina teljesítménytúrát. A 17,3 km-es, kb. 5 óra hosszúságú utat Szálkán teszik meg a jelentkezők. A gyülekezés 7:45-kor az 5. Sz. Iskola előtt! Mindenkinek ajánljuk a túrát! A nevezési díj 650 Ft.Bővebb…..
Chelsea-sztárra pályáznak a riválisok A Liverpool, a Manchester United és a Manchester City árgus szemekkel figyeli: szabaddá válik-e a nyáron Joe Cole, a Chelsea válogatott középpályása...
Most, hogy a sportrovatunk Dawe98-nak (meg Kapusnak is) köszönhetően bővülésnek indult, szeretném megosztani személyes (és teljes nyugodtsággal leszavazható...) ötleteimet, terveimet ezzel a bloggal kapcsolatban.Amit biztosan állíthatunk, hogy ez a blog egészen más lesz, mint egy…..
A nagy kérdés... Írjátok meg ezt is!..
Szerintetek milyen lesz? Nagyon izgulok! Remélem, hogy vagány suliújságot rittyentünk össze!:) Lackóbá..