Regisztráció Blogot indítok
Adatok
acid_jazz

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jövőben a lakosság és a háztartások emocionális alapon indított energetikai befektetései akár jelentős nagyberuházásokat is kiválthatnak majd – olvastuk a héten egy cikkben. A felvetés, kicsit más megközelítésben ugyan, de megtetszett nekünk. El is gondolkoztunk rajta, hogy…..
Bár nem áll szándékomban közepesen unalmas énbloggá alakítani az Urbanistát, sajnos nem mehetek el szó nélkül a tény mellett, hogy tegnap csak a gyerekszobában mintegy 30 szúnyogot csaptunk le lámpaoltás előtt. Mindezt Budapesten, egy négyemeletes ház tetőterében, igaz…..
Lehet, hogy legfrissebb sztorink egy BKV-pénztárosokból álló, bérlethamisító maffia leleplezéséhez vezet majd? Nem valószínű, hiszen Alexandra elképesztő történetéből nem derülhet ki, hogy ki volt a csaló. Ami biztos, hogy olvasónkat feltartóztatták a Moszkva téri…..
acid_jazz 2010.06.16 10:40:34
@cso zsi: Nem erről az esetről beszélt a csaj, hanem arról, hogy A-B-be elhalad x idő alatt. Mert tervezhető. És nem szeret sz..ni, mármint a dugóban, a többiről nincs infó. (: Pont.
acid_jazz 2010.06.16 10:56:44
@efhábé: Ne legyél surmó! Te is felbaszod magad ha 20 percet kell sorban állni a jegyedért csak azért mert az idióta BKV-nál még mindig kézzel ír számlát a félanalfabéta pénztárosnő.
A rózsaszüret! Egy döbbenetes élmény. Grasse városa mellett egy kb 1,8 hektáros területen található az a birtok, ahol a Chanel No5 parfümjéhez szükséges, fantasztikus illatú Rose de Mai (Rosa Centifolia) rózsatöveket nevelgetik, elképesztő profizmussal (a birtok tulajdonosai nem…..
Varánusz Férfi virtus 2009.12.10 23:02:00
 A napokban voltam egy könnyűzenei koncerten. A műsor végeztével próbáltuk kipihenni a fáradalmakat, kicsit lehűteni magunkat mielőtt kimennénk a téli éjszakába, meg hát sokan is álltak sorban a kabátos fiúnál. Mikor végre rászántuk magunkat az indulásra egy 4 fős…..
acid_jazz 2009.12.11 11:16:34
@Donjuan: Én rövidre se és nekem is Smith n Wesson. (:
Elég régen posztoltam egy másik sorozat kapcsán: ez a Zshelyszínek. Volt már poszt az amerikai kisvárosról, a lakatlan szigetről , a repülőgépről a barlangról és legutoljára 2008 októberében a kísértetházról. Hosszú idő után jöjjön a folytatás az űrhajóról!Az űrhajó…..
B-oldal Magyar rádiós valóság 2009.09.28 07:30:00
Összeesküvés elmélet! Már rágóta mondom, hogy párhuzamos zenei világok képződtek, személyes besorolásom alapján a következő zenei layerek léteznek (kisebb-nagyobb metszetekkel): 70-es és korábbi évek zenéi, melyek kitörölhetetlenek, minden generációnak kötelező…..
Nyuszy története remek válasz azokra a kommentekre, amikor azt szokás feszegetni, hogy aki autóban ülve pofátlan, befurakszik, az hogyhogy nem teszi ezt meg mondjuk boltban, sorbanállás közben. Nos, van, aki még az autók elé is bepofátlankodik gyalogosan, mert neki sürgős dolga van.…..
acid_jazz 2009.09.06 19:59:47
@Ottopappa: amore motore... (:
Tegnap volt időm olvasgatni, magyar fórumok, blogok bejegyzéseit.Arra a megállapításra jutottam, hogy a legtöbb ilyen felület, nem szól másról,mint az épp aktuális SZENT GRÁL stratégiáról.Stratégiákat, indikátorokat, indikátor kombinációkat ajánlanak egymásnak az olvasók.…..
acid_jazz 2009.08.28 22:26:12