Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aprobuba

61 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Allez la France! Notre pute 2010.07.22 13:36:00
Rövid videó a kishölgyről, aki még igen fiatalkorú volt az aktusok idején, 2008-ban, de ezt a kétgyermekes családapa, Franck Ribéry és Karim Benzema nem sejtette, ezért most az előzetes letartóztatás után szabadlábon védekezhetnek, de akár 45 ezer eurós bírságra és három év…..
aprobuba 2010.07.23 01:01:31
aprobuba 2010.07.23 01:40:40
@dark future: Igen, az akkor 16 éves leányzó fiatalkorú ÉS kiskorú is volt.

A Btk. 107. §-a szerint fiatalkorú az, aki a bűncselekmény elkövetésekor tizennegyedik életévét betöltötte, de a tizennyolcadikat még nem .
Kiskorúnak minősül mindenki, aki 18. életévét még nem töltötte be kivéve, ha házasságot kötött.
No, így.
  A France Football információi szerint Laurent Blanc, a franciák megváltóként várt új szövetségi kapitánya Domenech helyett is büntet, méghozzá keményen: az edzőbuktató, puccsista, buszban sztrájkoló 23 játékos közül egyet sem hív be a válogatottba az augusztus 11-ei…..
Allez la France! Henry befejezte 2010.07.15 19:54:58
Thierry Henry, a francia válogatott legendás csatára hivatalosan is bejelentette, amit már a vb előtt is tudni lehetett: búcsúzik a nemzeti együttestől. New York Red Bulls hamarosan 33 esztendős futballistája egy amerikai hírügynökséggel tudatta a francia nemzeti ünnep másnapján…..
    Szerdán tartották Raymond Domenech ex-kapitány és Jean-Pierre Escalettes lemondott szövetségi elnök meghallgatását a francia Közgyűlés Kulturális Bizottsága előtt. Az esemény eredetileg nyilvános lett volna, majd Domenech kérésére zárt kapus mérkőzést terveztek…..
aprobuba 2010.07.10 11:25:45
@missee: Folytassuk? Ha szeretnétek, lehet! :)
Most még terveztem posztokat, összefoglalva a történéseket, de követhetjük az eseményeket a továbbiakban is.
Jean-Pierre Escalettes, az FFF elnöke a mai napon bejelentette lemondását. A 2005-től regnáló elnök a francia válogatott bukása óta arról álmodott, maradhat a trónon, de a guillotine hazájában a bukott vezérek sorsa el van döntve: „Egy hét gondolkodás után, miközben…..
Domenech dicső nevének dalba foglalása lassan külön ki-mit-tud-kategória, íme az újabb gyöngyszem, amelyből kiderül, hogy ki tehet Michael Jackson haláláról: Do-Do-Do-Domenech!     ..
Henry, Evra és Abidal kezdte a sort három különböző tévécsatornán, őket lökték először a reflektorfénybe három nappal a franciák gyásznapja után. Sokan tőlük várták a mindent felfedő kinyilatkoztatásokat, amelyek megmagyarázzák a megmagyarázhatatlant: a Kékek tragikus…..
Allez la France! Ki a felelős? 2010.06.24 22:18:04
A Le Monde is beszállt a bűnbakkeresésbe szavazásával. A jelenlegi állás szerint, 98490 szavazat után a francia csapat katasztrofális összeomlásárt a játékosok a felelősök (31,4%), a szövetséget a franciák 24,3%-a hibáztatja, Domenech-et mindössze 22,7%. A vuvuzelák nyakába…..
A Le Monde Sport "vasárnapi dal"-rovata dalban mondja el fájdalmát Raymond "Esőember" Domenech-ről. Nyersfordítás, még mindig nem Baudelaire-től. Rayman SOS-ezek minden franciának a csütörtöki szomorúságban, és azt mondom: Sms-ezek Hugónak, Henrynak,…..
Ez onnan is látszik, hogy még mindig nem szivárgott ki semmilyen információ, miről is akart beszélni Henry Sárközyvel "privátban". Kettejük kapcsolata nem most kezdődött, az anekdota szerint 2009-ben, a BL-döntő másnapján Sárközy telefonált Henry-nak, a Barcelona…..
Miközben egész Franciaország lázong, egyik része a nyugdíjreform, a másik a Kékek miatt, és csönd csak az Élysée-ben uralkodik, a Nagy Fehér Törzsfőnök, Laurent Blanc közeleg a 87-es generáció indiánjaival a háta mögött. A megváltóként várt új szövetségi kapitány alá…..
aprobuba 2010.06.24 16:35:30
@h492019: Evra, Abidal, Gallas, Anelka...ők mennek a süllyesztőbe.
11.00 Csak a sajtó A Párizs melletti reptéren egyelőre csak a médiamunkások várják szeretett csapatukat a rendfenntartó erőkkel karöltve. Rendőrök, csendőrök és a francia államvédelmi rendőrség autói fogadják a Kékeket, akik Malouda nélkül érkeznek, hisz ő már haza…..
aprobuba 2010.06.24 14:09:39
@vércseharcsa: Tessék frissíteni a blogot, az újabb fejlemények új posztokban.
Még tart Titi és Sarko halotti tora a francia válogatott sírja felett, a francia ellenzék pedig máris osztja kedvenc elnöküket . "A röhej csúcsa, nem a köztársasági elnök feladata rendet tenni a francia futballszövetségben"-mondják. "Valóban úgy gondolják, hogy a…..
A francia csapat rendőrökkel körbebástyázva kislisszolt a 150-200 összegyűlt szurkoló elől, akik ettől nem voltak maradéktalanul boldogok. "Annyi méltóság sincs bennük, hogy ideköszönjenek"-mondta egyikük...
A Bayern München játékosa átszállt egy magángépre, és München felé vette az irányt. Ő nem menekül, műtét vár rá pénteken. Lágyéksérülés, a probléma természetéről a súlyosságáról nincs információ...
A prioritások megvannak Nicolas Sárközynél is, mivel előbb fogadja Titit, a mellőzött ex-csapatkapitányt, mint a nemzetközi szolidaritásért létrejött civil szervezet képviselőjét, aki így fogalmazott: " A köztársasági elnöknek fontosabb fogadni egy focistát, mint három…..
Allez la France! Valentin nősül 2010.06.24 12:12:00
A franciák gépe leszállt, de a fő hír nem ez, hanem Jean-Louis Valentin esküvője. A csapatfőnök, miután már a vb alatt lemondott, már a nászútját szervezi. Legutóbbi bukása után Domenech is megkérte nője kezét, hát ilyen a romantikus francia férfilélek!..
Bachelot, a francia sportminiszter elkerülhetetlennek gondolja Escalettes, a szövetség elnökének nyugdíjaztatását, a baj csak az, hogy ezt a törvényi keretek nem teszik lehetővé, önként kell távoznia, amihez meg nem fűlik a foga. Közben Sárközyék kommünikét adtak ki a…..
Most kezdődik a tánc!-dörzsölik a kezüket az újságírók, akik végigszenvedték a gall válogatott vesszőfutását az elmúlt hetekben. A francia sajtó danse macabre-ot jár a Kékek romjain, akik csütörtökön 11 óra 30 perckor érkeznek a Bourget-i repülőtérre, ahol garantáltan…..
Allez la France! Evra nélkül 2010.06.22 15:40:48
A francia nép csodavárásba kezdett, Párizstól kezdve az apró Provence-i falvakig Jeanne d'Arc szellemével próbálnak kapcsolatba lépni némi kis isteni segítségért, mivel a továbbjutás sorsa már nem a csapat (és nem is Henry) kezében van. Persze kérdés, hogy a Kékek maguk…..
„Mérhetetlen hülyeség”—ítélte el a világ kétségtelenül legjobb szövetségi kapitánya, Raymond Domenech csapata nyilatkozatát, amit mellesleg ő maga olvasott föl. „45 percen keresztül próbáltam lebeszélni a csapatot arról, hogy elkövessék azt az…..
Allez la France! Ki a tégla? 2010.06.21 10:23:00
Mintha egy Agatha Christie történetbe csöppentünk volna, Poirot elkezdett nyomozni a francia válogatott körül, ki lehet a tégla. Az áruló, aki kiszivárogtatta Anelka Domenech-hez intézett szavait. A gall sajtóban pedig a gyanú egyből Duverne-re, az erőnléti edzőre terelődött, és…..
    A franciák csapatfőnöke, Jean-Louis Valentin lemondott posztjáról a délutáni sajtótájékoztatón. A káosz teljes, nem elég a szörnyű játék, az Anelka-botrány, a kékek egyszerűen lemondták a vasárnapi edzést. Miután a még meglévő rajongóknak autogramot…..
  INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/aprobuba/nadoban_nora_fotoibabylon_circ/feed", "width":"600", "height":"450", "orientation":"horizontal", "align":"center", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"1",…..